Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?
Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!
Négy év után most nagyon reménykedem!
Írjatok!!!
Gy.
Tényleg meg kell próbálni pozitívnak lenni. Én sem láttam rá sok esélyt, hogy nekünk sikerülhet, erre tessék...
Izgulok értetek! Tünetet pedig ne keress! Nekem sincs semmi egyértelmű, csak a tesztek...
Pozi tesztesnek nagy GRATULA!!!Vigyázz magatokra!!!
Lia látod nem szabad fel adni és igenis vonnzad a pozit!!!!:)
Az idő tényleg nagyon lassan telik de már visszafele számolunk!
Kitartás!
Nagyon szorítok:) és köszi csajok a biztatást, én is szorítok mindenkinek:) Nem telik az idő:)
Lia
Én ki estem!:(
Ma 14 nap helyett 10-ik nap ovu után meg jött!
Nem értem miért történik ez velem!Most össze szedem a romjaimat és kezdem harmadszorra a kivizsgálásokat de most nagyon magamba zuhantam!
Azért nektek szorítok tovább hátha ti nem jártok úgy mint én!
Írjatok!
Két csík!!!!
Elsőre :D
Kérdező, neked is ott lesz jövő hónapban, én majd gondolok rád, és küldök neked "pozitív" energiát :)
Nagyon sajnálom, hogy megjött neked:(( és már 10dpo-n?? Rendesen megjött???? Nekem még nem jött meg, de ma elkezdtem pecsételni , hogy a....hőm még fent van de fent is lesz amikor megjön is mert nekem csak pár nappal mensi után esik le, ezért arra nincs mit adni, és gondolom ez a rózsaszín maszatolásom sem beágyazódás miatt van, hanem a szokásos:( reggel azért teszteltem egy hatalmas negatívat!! Úgy, hogy nincs más hátra mint várni, hogy megjöjjön.
Aki pozit tesztelt annak nagy gratula!!
Lia
Sziasztok! Gratula azoknak akik pozítivat teszteltek és kitartás azoknak akiknek megjött. Nekem még semmi, se tünet, se havi. Így alakult eddig a görbém.
Mi a véleményetek? Mikor teszteljek?
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!