Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Tényleg meg kell próbálni pozitívnak lenni. Én sem láttam rá sok esélyt, hogy nekünk sikerülhet, erre tessék...

Izgulok értetek! Tünetet pedig ne keress! Nekem sincs semmi egyértelmű, csak a tesztek...

2011. márc. 5. 13:29
 32/60 A kérdező kommentje:

Pozi tesztesnek nagy GRATULA!!!Vigyázz magatokra!!!

Lia látod nem szabad fel adni és igenis vonnzad a pozit!!!!:)

Az idő tényleg nagyon lassan telik de már visszafele számolunk!

Kitartás!

2011. márc. 5. 13:37
 33/60 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Megy a hetalmas drukk nektek!!!!
2011. márc. 5. 20:04
 34/60 anonim ***** válasza:
Férjem nőnapon dolgozik, mi holnap ünnepelünk. Holnap reggel tesztelek, szorítsatok!!!
2011. márc. 5. 20:48
 35/60 anonim ***** válasza:

Nagyon szorítok:) és köszi csajok a biztatást, én is szorítok mindenkinek:) Nem telik az idő:)

Lia

2011. márc. 6. 13:50
 36/60 A kérdező kommentje:
De telik csak sajna visszafelé!!!:(((
2011. márc. 6. 17:07
 37/60 A kérdező kommentje:

Én ki estem!:(

Ma 14 nap helyett 10-ik nap ovu után meg jött!

Nem értem miért történik ez velem!Most össze szedem a romjaimat és kezdem harmadszorra a kivizsgálásokat de most nagyon magamba zuhantam!

Azért nektek szorítok tovább hátha ti nem jártok úgy mint én!

Írjatok!

2011. márc. 8. 16:15
 38/60 anonim ***** válasza:

Két csík!!!!

Elsőre :D

Kérdező, neked is ott lesz jövő hónapban, én majd gondolok rád, és küldök neked "pozitív" energiát :)

2011. márc. 8. 16:28
 39/60 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy megjött neked:(( és már 10dpo-n?? Rendesen megjött???? Nekem még nem jött meg, de ma elkezdtem pecsételni , hogy a....hőm még fent van de fent is lesz amikor megjön is mert nekem csak pár nappal mensi után esik le, ezért arra nincs mit adni, és gondolom ez a rózsaszín maszatolásom sem beágyazódás miatt van, hanem a szokásos:( reggel azért teszteltem egy hatalmas negatívat!! Úgy, hogy nincs más hátra mint várni, hogy megjöjjön.

Aki pozit tesztelt annak nagy gratula!!

Lia

2011. márc. 8. 17:15
 40/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratula azoknak akik pozítivat teszteltek és kitartás azoknak akiknek megjött. Nekem még semmi, se tünet, se havi. Így alakult eddig a görbém.

[link]

Mi a véleményetek? Mikor teszteljek?

A

2011. márc. 9. 08:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!