Ki nem várja dec közepére? Izgulunk együtt? Babaprojekt indul%!
Sziasztok!
Én dec 12-re nem várom. mostanában 32 napra jön meg. sajnos nálunk most ebben a hónapban biztos nem sikerül a baba, mert most hétvége-jövőhét eleje lesz a peteérés, és apa csak dec.5-én jön haza 2 napra. de azért nektek nagyon drukkolok! Mindent bele:)
"Z"
Sziasztok!
En december 10-re nem varom. Nagyon remelem, hogy hosszu varakozas utan sikerulni fog. Szivbol kivanom Nektek is, hogy minel hamarabb babasak legyetek, legyunk :)
E.
Sziasztok, en dec.17-re nem varom, nagyon jo volna ha jonne a babao, jovo hetvegen kellene legyen pe-m, s a ferjem is itthon lesz ugyhogy megy a hajra!
Drukkolok mindenkinek!!!
Mikortol probaloztok?, mi januartol, de sajnos, jul-ban volt egy missed ab-om.
Sziasztok!
Mi az első gyermekünkre 15 hóanpot vártunk. Most próbálkozunk a második gyermekkel, eddig 1 hónap volt sikertelen.
" Z"
Sziasztok!
Nekünk ez lesz az 5. próbálkozós hónapunk, van már egy másfél éves kisfiam. Én 16-17-e körül fogok pozitívat tesztelni:-) (remélem a pozitív gondolatok segítenek:-)))
Ti milyen "módszert" alkalmaztok? Ovuteszt, hőmérőzés? Melyik napokon húztok bele? Vagy ahogy alakul?
"K."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!