Ki nem várja dec közepére? Izgulunk együtt? Babaprojekt indul%!
Figyelt kérdés
Gyertek sokan2010. nov. 25. 16:54
42/74 anonim válasza:
Sziasztok,en ovutesztet hasznalok, sajna a poztiv napon nem tudtunk egyutt lenni, csak a negativon, de nagyon remelem osszejott a babo!
A.E.
43/74 anonim válasza:
8-ra nem várom!
Szintén 2 elhalt terhességgel a hátam mögött már csak 1 vágyunk lenne....
44/74 anonim válasza:
mától akcoiózunk csajok,pont télapóra lesz ovum.......
drukoljatok!!!
45/74 anonim válasza:
Sziasztok én dec.21-re nemvárom drukkolok mindenkinek. sok sikert.
46/74 A kérdező kommentje:
Kérdés.-16.-án volt meg.Együtt voltam párommal 22,27,30,2-án.A ciklusom 28-31 napos.Ebbe akkor a pé-m beleedik.1,-én.2-án volt pé tünetem..Ma enyhe barna folyásom volt.Ilyen még nem volt.Ez mi?Csak egy kis pötty.
2010. dec. 4. 19:39
47/74 anonim válasza:
aki holnapra nem várja érez valamit??tehát érzi h. meg fog neki jönni?? M
48/74 anonim válasza:
Haliho 4-re nem vártam és ma teszteltem agy halvány pozit!!!Nagyon örülök 2 elhalt terhesség után már nagyon várjuk!!!Veletek mi van???
49/74 A kérdező kommentje:
Szia utolso.
Nagyon nagy gratula neked.Én még várok mert nem rég volt pém.Remélem sikerült:D
2010. dec. 6. 07:28
50/74 anonim válasza:
07:15 NAGYOMN NAGY GRATULÁCIÓ!!!!
Én is még várok,mert most volt,vagyis van ovum.
A kérdés kiírójának:szerintem 95%,hogy jókor voltatok együtt,hisz eléggé sűrűk ott a napok:D
drukkolok neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!