Ki nem várja dec közepére? Izgulunk együtt? Babaprojekt indul%!
Sziasztok!
Szinte már izgulok is mindenkiért.
Én dec.7-re nem várom, 22-én hé.volt(valószínű) ovuláció.
SAjna szeptemberben műtéttel kellett a terhességet befejezni, a baba 8 hetes volt kb.
Kislányunk 2 éves lesz, és mi is izgalommal várjuk hogy mikor érkezik a tesója.
igyekszem nem beleélni magam semmibe, de nagyon szeretjük a gyerekeket, és valóban nagy öröm az ember szívében amikor anya lehet.
Nem tudom ki mit érez, de nekem ma reggelre kicsit érzékenyek voltak a melleim. gondoltam ez butaság, megnéztem a kislányunkról vezetett naplóba hogy is volt(egyébként 2 évet vártunk rá), és amikor nálla volt az ovu. rá5 napra már elkezdett fájni a mellem.
ti mit éreztek, hogy vagytok? izgalommal várom majd a válaszokat, sok szerencsét mindenkinek. D76
Szia!
Én is csatlakozom. December 15-én fogok pozitívat tesztelni. Már ott vár a fürdőszobaszekrényben a két csíkos teszt :) (Csak pozitívan!)
Mindenkinek drukkolok!
helllo csajszik.Én is itt vagyok csatlakozom.
Nekem most lesz ovum,5.-étől -8 ig kb. Majd én is írok,addig is figyelek mindenkit.
Úgy néz ki ezt a kérdést elégé jókor írták ki.
Ma reggel azzal a gondolattal ebredtem, hog ebben a honapban tuti pozotovat tesztelek, na igy legyen!
Nagyon jo, hogy ilyen sokan gondolkodunk pozitivan!!!!Dec.17re nem varom!!Hajra pozitiv tesztek!!
A.E.
Sok sikert mindenkinek! Mi sajnos lemaradtunk ebben a hónapban, mert hétvégén volt az ovum, apa meg nincs itthon, majd most jön pénteken.
De azért majd jövök, remélem csupa pozitív tesztek lesznek:)
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!