Ki nem várja dec közepére? Izgulunk együtt? Babaprojekt indul%!
"K"
Nekem is másfél éves a kisfiam:)
Az első gyermeked rögtön összejött?
Én hőmérőzök, de csak ebben a hónapban kezdtem
ha van kedved írhatsz nekem privit, és beszélgethetünk:)
"Z"
Sziasztok! Én dec.6-ra nem várom. De most nem is fog jönni :-)Elvileg ma vagyok a 4. dpo-n. A kétcsíkos ovutesztet ami zöld színű, beszineztem kékre, mintha terhességi teszt lenne. Azt mondják, ezzel is bevonzod, hogy az igazi kék színű terhességi teszt tényleg két csíkos legyen :-)
Mindenkinek nagyon szurkolok!
BB.
Sziasztok!
Én 11-12-re nagyon nem várom! Ez már a 10. hónapunk.
Első babánk lenne és már nagyon várjuk!
A
Nekem van egy 7 éves és egy 2 éves lányom.Szeretnénk össze hozni egy kisfiut de az sem baj ha kislány.
Mi most kezdünk el probálkozni eddig megszakitással védekeztünk:DNekem 1-2-3 lesz a pé..Valahogy igy:DNagyon kiváncsi vagyok.Kisebbik lányom előtt volt egy ikerterhességem ami egyből összejött a gyogyszer letevése után de sajna 8 hetesen elvetéltem.Vivus 2 hónap mulva megfogant:D
Sziasztok csajok:) csatlakozom:)) dec.10-re nem várom és tegnap volt ovum..remélem összejött végre, szép karácsony lenne:))
L
Sziasztok!
Csatlakozom a csapathoz! :)
Dec.9-10 körül nemvárom!
@
11.10.-es: mi is már 3 éve próbálkozunk... Voltatok kivizsgáláson? Én már 3 inszemen vagyok túl, de valami azt súgja, hogy természetes úton fog öszejönni.
14.40.-es: nagyon szurkolok a negyedik inszemhez!
BB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!