Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:

Nekem csak néha mensis érzés van, hőm még fent, de nem érzek semmi mást:((Annak akinek megjött,hát nagyon sajnálom:( akinek még nem annak drukk.

Lia

2011. márc. 4. 07:51
 22/60 A kérdező kommentje:

Hali csajok!

Nekem annyi folyásom van,hogy néha azt hiszem bepisiltem.A petefészkem környéke és lent a méhem környékén feszítő nyomásokat érzek jobb oldalon ahol az ovut is éreztem!Melleim fájnak és talán ez már kicsit beteges és mensi előtt nem szoktam nézni tehát nincs viszonyítási alapom de a szeméremajkaim is lilás színűek amiről azt olvastam,hogy szintén jele a terhességnek persze lehet a mensinél is ilyen de azt nem tudom!:)

Mindenesetre szinte 100%-ra veszem,hogy sikerült már csak az a kérdés akar-e maradni is!

Nagyon remélem,hogy IGEN!

Írjatok veletek mi a heyzet!

Pussz!

2011. márc. 4. 07:59
 23/60 anonim ***** válasza:
Visszament a hőm. Van még remény...:)
2011. márc. 4. 08:40
 24/60 A kérdező kommentje:

Annak akinek meg jött:Sajnálom én is de ne keseredj el mert ami késik nem múlik!!!

Én négy éve csalódom minden ciklus végén de most nagyon pozitív vagyok!Nincs olyan,hogy nekünk nem lehet!!!Lehet és LESZ is!!!Ez legyen benned!

Utolsó,tudod mindíg van remény és a hő sem 100% mert láttam már olyan hő görbét ahol totál vissza esett a hő és mégis ott volt a baba!

Többiek nektek is szorítok és várom kivel mi van!

2011. márc. 4. 10:23
 25/60 anonim ***** válasza:

Hőm még mindig fenn, enyhe görcs állandóan, alhas-nehézség...

Azt hiszem, vasárnap tesztelek egyet, hátha...

Nőnapkor ugyanis már meló, inkább vasárnap örömködjünk, ha van miért :)

2011. márc. 4. 10:39
 26/60 anonim ***** válasza:
Csajok a hőm még fent van, de nem érzek semmit:((mellem olyan hülyén áll :))mintha elnyomtam volna, nem érzékenyebb mint máskor sajna:((nem szurkál sehol, csak pár nappal ezelőtt középtájon két napon át néha de az is elmúlt!TÜNETEKET AKAROK:))azt se tudom mikor teszteljek, hetedikére nem várnám de most olyan későn volt pé-m, hogy fogalmam sincs mikorra ne várjam, ilyen még sose volt.18.Cn-en volt, most vagyok a 27.cn-on.
2011. márc. 5. 11:05
 27/60 anonim ***** válasza:
jah Lia voltam:)
2011. márc. 5. 11:05
 28/60 A kérdező kommentje:

Szia Lia!

Azt mondják nem feltétlenül kellenek azok a tünetek!Nem mindenkinél vannak!Ha 18.cn-on volt ovud akkor ha minden igaz csütörtökre nem kéne jönnie!

Bár én írtam ezt a nőnapi kérdést de nekem csak egy hét múlva telik le a 14 nap viszont nagyon bízom abban,hogy nőnapkor 10-es tesztel már lesz valami halvány remény tehát ha van érzékeny teszted akkor elvileg már mutatnia kell kedden!!!

Szorítok neked!!!

Csak pozitívan mert azt vonnzod az életedbe ami többet jár a fejedben!!!

Sikerülni fog mert sikerülni kell!!!

2011. márc. 5. 11:48
 29/60 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki 6.-8.-ra nem várta.....Nagyon remélem, hogy nem is fog jönni, mert ma reggel két csíkosak lettek a tesztjeim...12. v. 13. dpo-n vagyok.

Izgulok értetek is!!!!!!!!

2011. márc. 5. 11:58
 30/60 anonim ***** válasza:

Köszi a bíztatást:)jhaj hol van még csütörtök addig megőszülök:))

Annak akinek pozi lett a tesztje nagy gratula:) de jó!!! Ne aggódj nem fog megjönni, baba van és kész:) bár magammal szemben is ilyen pozi tudnék lenni, de egye fene bevonzom a pozit:)

2011. márc. 5. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!