Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Pozi tesztes GRATULÁLOK!!!Vigyázz magatokra és nagyon boldog babavárást kívánok neked!Köszönöm előre is a pozitív energiát de szerintem valami hormon problémám lehet amivel mostmár csak az orvosban bízhatok!:(

Lia!Neked azért még szorítok mert hát ki tudja!Még nincs minden veszve!Remélem ma mikor ezt írom még mindíg nem jött meg és látod a két csíkot!!!

Igen sajna rendesen meg jött így nekem már esélyem sincs!

Majd egyszer talán.Addig meg igyekszem össze szedni magam és keresni az életben az örömöket!:(((

2011. márc. 9. 08:38
 42/60 A kérdező kommentje:

Szia A!:)

Ha az átlag ovu utáni 14 napot nézem szerintem két nap múlva tesztelj ha van 10-es teszted akkor már akár holnap!

Ha meg jönne én a helyedben el mennék dokihoz egy hormonvérvételre mert az ébredési hődnél hiányzik az ovunál szokásos két tizedes emelkedés és a ciklusod is elég rövid bár persze ez nem jelent feltétlenül rosszat de ne teljenek a hónapjaid feleslegesen ha esteleg valami gond van!Azért írom mert én már bánom,hogy minden hónapban a reménybe kapaszkodtam és így telt el négy év!!!

Kívánom,hogy sikerüljön a baba mert most nagyon érzem milyen mélyre tud húzni a csalódás!!!

Szorítok nektek és írjatok mi lett veletek!

Puszi!

2011. márc. 9. 08:49
 43/60 anonim ***** válasza:
Sajna ma reggel is csak egy negatív tesztet tudok felmutatni, semmi tünetem nincs:( még mensis érzésem sem, néha rózsaszínes a papír és egyenlőre ennyi, de ennek már meszeltek, úgy, hogy szerintem holnapra megjön és kezdődik a havi összeomlásom. Nálunk minden rendben, hormonok stb, de neked most már tényleg el kell menni kivizsgálásokra és a párodnak is! Sajnálom, hogy rendesen megjött, annyira átérzem min mégy keresztül, én már utálom ezt a reménykedést majd csalódást, úgy, hogy mondtam is a férjemnek, hogy befejeztük, én nem hőmérőzök következő ciklustól és nem ovutesztelek többé, elfáradtam.Ciklus második felétől amúgy is tök hüle tudok lenni, állandóan a gyakorit bújom keresem magamon a tüneteket, reménykedek stb, de most eldöntöttem másként lesz, (persze már sokszor eldöntöttem:))na jól van majd jelentkezek ha van valami.Drukk mindenkinek.
2011. márc. 9. 10:19
 44/60 anonim ***** válasza:
Lia voltam, csak megint lemaradt.:))
2011. márc. 9. 10:20
 45/60 anonim ***** válasza:

Kedves Lányok!

Azoknak akik két pozitív csíkot teszteltek, nagyon boldog babavárást és egészséges picurit kívánok!!! :-)

Azoknak akiknek még nem jött össze kitartást!!! :-)

Szeretnék megosztani Veletek pár gondolatot. Mi a párommal még csak Valentin nap óta próbálkozunk, ami persze még nem mondható nagy időnek, ám én az első két hétben úgy éreztem, hogy most vagy soha. Folyamatosan bújtam teherbeeséssel kapcsolatos könyveket és az interneten fellelhető oldalakat; persze mindennek a rovására. (Család, barátok, munka, háztartás.) Két hét leforgása alatt olyan tudásra tettem szert, amire azt hiszem, hogy nem lett volna szabad. Ja, és ami a legszörnyűbb, hogy már kezdtem magamról azt hinni, milyen rossz és felelőtlen anya leszek. Miért is?! Amikor azt olvasom, hogy a teherbeesési szándék előtt egy évvel korábban kezdjünk már rákészülni. (Átesni minden szűrővizsgálaton, egészségesen táplálkozni, lefogyni, magzatvédő vitamint szedni ... stb.) Pánik tört rám, hogy csak február elsején két év dohányzás után tettem csak le a cigit, a szülinapomon meg mertem inni egy Baileys-t, az Evelitet még csak három hete szedem, holott legalább fogantatás előtt legalább két hónappal előtte el kell kezdeni a szedését, de juj, nincs benne jód, pedig arra is szükség van, a reggeli hőmérőzés is hiába volt, hiszen a digitális hőmérő nem jó, csak a higanyos és ha a szerelmemmel szerelmeskedünk reggel, akkor nem maradhatok az ágyban felpolcolt fenékkel órákig, mert akkor elkésünk a munkából, és különben is jobb este szerelmeskedni, mert éjjel van a peteérés... Na, szóval teljesen kikészültem. Rájöttem arra hogy már görcsösen akarom és így nem fog menni. Gondoljatok csak bele, hogy milyen érzés, ha a szülő rátelepszik a gyerekére. Mit csinál a gyerek? Természetesen elmenekül. Egy szó, mint száz, a hétvégén rájöttem, hogy így biztosan nem fog sikerülni. Most a hőmérő a szekrényben, a szakkönyvek a polcon, az internetet pedig ezentúl is arra fogom használni, amire eddig és a párommal akkor és amikor kedvünk van bújunk majd össze, nem akkor amikor "kell".

Sajnálom, ha egy kicsit hosszúra sikeredtem, de ezt szerettem volna megosztani Veletek is, hátha mások is rádöbbennek, hogy a görcsös akarásnak, soha nincs jó vége, megsérteni pedig senkit sem szerettem volna.

Mindenesetre erre a kérdésre fel-fel fogok tekinteni, mert mindig örömmel tölt el egy pozitív hozzászólás. :-)

Cs.

2011. márc. 9. 13:16
 46/60 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött:(( tegnap összeomlottam ma felépítettem újra magam, eldugtam a hőmérőt, a ciklus.hu-ra se lépek be többé, úgy döntöttünk, hogy csak úgy szeretgetjük egymást amikor jól esik:) mindenkinek sok sikert.

Lia

2011. márc. 12. 09:19
 47/60 A kérdező kommentje:

Szia Lia!

Sajnálom,hogy neked sem jött össze!:(((

Én most el határoztam,hogy megyek dokihoz mert már elég volt a reménykedésből és tuti van valami hormon bajom mert ma(NEM)kellett volna meg jönnie de már el is múlt és a négy nap alatt is végig sűrű barna trutyi volt vér helyett!

Fel a fejjel és sok sikert nekünk!!!

2011. márc. 12. 11:49
 48/60 anonim ***** válasza:

Figyi és nem teszteltél, mert mivel nem rendes vérzésed volt lehet mégis baba van? Egy tesztet megérne most csinálnod azért. Ha nega akkor viszont tényleg érdemes nektek a kivizsgálás. Szorítok, hogy összejöjjön!!!!!

Lia

2011. márc. 12. 11:55
 49/60 A kérdező kommentje:

Ma délelőtt biztos ami biztos csinátam egy ovu tesztet aminek elvileg szintén pozinak kellett volna lenni ha van baba de csak nagyon halvány volt a csík így terhesség kizárt(sajnos)és mehetek vissza a dokihoz!:(((

Ez van!Azért remélem hamarosan már mi is látjuk azt a két csíkot a terhességi teszten is!

2011. márc. 12. 14:54
 50/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kedves kérdező sajnálom, hogy nem sikerült, de kitartás!

Képzeld nekem ma már határozottan két csík lett a tesztemen!!! Nagyon boldog vagyok, hogy végre több mint 1 év után sikerült, de azért még félek egy kicsit, nem akarom őt is elveszíteni (dec-ben spontán vetélésem volt)!

Szurkolok nektek lányok!

A

2011. márc. 14. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!