Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?
Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!
Négy év után most nagyon reménykedem!
Írjatok!!!
Gy.
Izguljunk:)) igaz nekem nem tudom miért mert eddig mindig 14 napra volt pé-m most viszont ciklus.hu szerint a 18.napon azaz csütörtökön, pedig ovu tesztem már bőven előtte pozi volt:( szóval nőnapra nagyon szeretnék végre már ennyi év után egy szép két csíkosat:))mi három éve szenvedünk, vagyis lassan már három és fél éve, elegem van a nega tesztekből:)) most pozi lesz!! Neked is drukk
Lia
Szia Lia!
Csak pozitívan!!!Én szerdán kezdtem a tesztelést és péntekre pozi is lett,ahogy a c.hu is jósolta.Szombat délelőtt éreztem az ovut nem is kicsit,alig bírtam kiegyenesedni és a hőm is meg ugrott!Barátnőmtől kaptam direkt babára hajtóknak való síkosítót(nekik hat év után ez segített)és most nagyon bízom abban,hogy sikerülni fog nekünk is!Azt hiszem a két csíkos teszt a legszebb ajándék lenne nőnapra!!!
Csak már telne az idő!:)
én 7-re nem várom, úh csatlakozom.. nagyon várom a pozi tesztet. Két éve próbálkozunk.
Vezetettek görbét?
Szia második!
Kitartást és két csíkos nőnapot neked is!!!:)
Egyre többen leszünk mire írok!:)
Szóval akkor sziasztok!!!
Én nem vezetek görbét mert sajna műszakban dolgozom így nem kivitelezhető!
Szia utolsó!
Igen pre seed a síkosító.Az ovum nekem tuti akkor volt mert az én tesztem szombat délután már halványabb lett és nekem is iszonyatosan szúrt az oldalam!
Utána egy óra felpolcolt fenékkel(2x):) úgyhogy nagyon bízakodom mert férjem sperma eredménye szerint lassúak a katonák!
Nem tudom miért nem ismerik sokan ezt a gélt bár barátnőm sikere előtt én sem hittem,hogy segít de most nagyon pozitív vagyok!
Az utsó és én vagyok Lia csak nem írtam oda:) igen, nálunk is a kiskatonákkal van a gond, csak úgy voltam vele, hátha összejön bármi féle csoda folytán, de nem várunk tovább így újra bevetettük a gélt, hát nem egy leányálom a használata:)) segg égnek, zselé be stb, de megéri, úgy, hogy várjuk a hatását:) jó pár nap és kiderül, annyira bízom , bár minden hónapban bizakodom de most sikerülnie kell!
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!