Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:

Izguljunk:)) igaz nekem nem tudom miért mert eddig mindig 14 napra volt pé-m most viszont ciklus.hu szerint a 18.napon azaz csütörtökön, pedig ovu tesztem már bőven előtte pozi volt:( szóval nőnapra nagyon szeretnék végre már ennyi év után egy szép két csíkosat:))mi három éve szenvedünk, vagyis lassan már három és fél éve, elegem van a nega tesztekből:)) most pozi lesz!! Neked is drukk

Lia

2011. febr. 28. 08:47
 2/60 anonim ***** válasza:
Én is beszállok!8.ára nem várom...!Mi 17 hónapja próbálkozunk!!!Jóstesztelek szerdától!!!És vasárnap tesztelek egy 10-essel...!!!!!
2011. febr. 28. 09:00
 3/60 A kérdező kommentje:

Szia Lia!

Csak pozitívan!!!Én szerdán kezdtem a tesztelést és péntekre pozi is lett,ahogy a c.hu is jósolta.Szombat délelőtt éreztem az ovut nem is kicsit,alig bírtam kiegyenesedni és a hőm is meg ugrott!Barátnőmtől kaptam direkt babára hajtóknak való síkosítót(nekik hat év után ez segített)és most nagyon bízom abban,hogy sikerülni fog nekünk is!Azt hiszem a két csíkos teszt a legszebb ajándék lenne nőnapra!!!

Csak már telne az idő!:)

2011. febr. 28. 09:07
 4/60 anonim ***** válasza:
Én is 8.-ra nem várom!!!! Mondjuk a nőnapot utálom:(
2011. febr. 28. 09:09
 5/60 anonim ***** válasza:

én 7-re nem várom, úh csatlakozom.. nagyon várom a pozi tesztet. Két éve próbálkozunk.

Vezetettek görbét?

2011. febr. 28. 09:10
 6/60 A kérdező kommentje:

Szia második!

Kitartást és két csíkos nőnapot neked is!!!:)

2011. febr. 28. 09:10
 7/60 A kérdező kommentje:

Egyre többen leszünk mire írok!:)

Szóval akkor sziasztok!!!

Én nem vezetek görbét mert sajna műszakban dolgozom így nem kivitelezhető!

2011. febr. 28. 09:12
 8/60 anonim ***** válasza:
Drukk csajok, én is elvileg hetedikére nem várnám de így, hogy csúszott az ovum fogalmam sincs:)az az érdekes, hogy amikor az ovu tesztem pozi lett iszonyatos derékfájásom volt életembe nem fájt ennyire, két napig alig bírtam menni, és hő alapján még is később volt, vagy lehet két tüsző is megérett és megrepedt volna ?? Pree speedet használtál? Mert ebbe a hónapba mi azt próbáltuk, az elsőnél bevált, hátha most is.
2011. febr. 28. 09:21
 9/60 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Igen pre seed a síkosító.Az ovum nekem tuti akkor volt mert az én tesztem szombat délután már halványabb lett és nekem is iszonyatosan szúrt az oldalam!

Utána egy óra felpolcolt fenékkel(2x):) úgyhogy nagyon bízakodom mert férjem sperma eredménye szerint lassúak a katonák!

Nem tudom miért nem ismerik sokan ezt a gélt bár barátnőm sikere előtt én sem hittem,hogy segít de most nagyon pozitív vagyok!

2011. febr. 28. 09:42
 10/60 anonim ***** válasza:

Az utsó és én vagyok Lia csak nem írtam oda:) igen, nálunk is a kiskatonákkal van a gond, csak úgy voltam vele, hátha összejön bármi féle csoda folytán, de nem várunk tovább így újra bevetettük a gélt, hát nem egy leányálom a használata:)) segg égnek, zselé be stb, de megéri, úgy, hogy várjuk a hatását:) jó pár nap és kiderül, annyira bízom , bár minden hónapban bizakodom de most sikerülnie kell!

Lia

2011. febr. 28. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!