Ki nem várja 20-a környékén!? Izgulunk együtt?
Szia
Én 17-18.-a környékére nem várom a mensimet! Eddig semmi jele, pedig ilyenkor már MINDIG pecsételgetni szoktam.
17:23ra: Nagyon megköszönném!
A legfőbb kérdésem az, hogy én már az ovu után kb. 2 nappal elkezdtem barnázni és ez nem múlt el. Miért lehet ez? Lehet, hogy orvoshoz kellene mennem.
A másik dolog, ami most furcsa volt, hogy ovu után, amikor a barnázás kezdődött, többször éreztem alhasi feszítő fájdalmat, ami már elmúlt. Ez beágyazódás lehetett, vagy ahhoz korai?
A melleim is érzékenyek az ovu óta, de csak tudolásnál érzem és akkor, amikor hasra fekszem. Eddig nekem nem volt ilyen érzésem, mindig hason fekve alszom.
Előző vagyok. Ami még nagyon fura ebben a hónapban: én eddig rengeteget sportoltam (futás, kerékpár, túrázás).
Ebben a hónapban az ovu óta semmi energiám nincs. Ma már az is problémát okozott, hogy 300 m-t gyalogoljak fölfelé egy kilátóig. Eddig 20 km futást szinte bármikor be tudtam volna vállalni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nézzétek én ennyire felvagyok puffadva persze én sem várnám péntekre ill. vasárnapra de én ma teszteltem x epillel és nega lett:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!