Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 20-a környékén!?...

Eszo kérdése:

Ki nem várja 20-a környékén!? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 16:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a kérdésedet. Mit kell várni, vagy mit nem?
2011. márc. 14. 17:00
 2/32 anonim ***** válasza:
Én 21-én nem várom. Én is nagyon izgulok. Annyi kérdésem lenne...
2011. márc. 14. 17:03
 3/32 anonim ***** válasza:

Szia

Én 17-18.-a környékére nem várom a mensimet! Eddig semmi jele, pedig ilyenkor már MINDIG pecsételgetni szoktam.

2011. márc. 14. 17:04
 4/32 anonim ***** válasza:
sziasztok!! én 18 péntekre nem vàrom, de nem foglalkozom a gondolattal, majd ha aznap nemjôn, akkor tesztelek, addig felelsleges izgulni, pedig lehet a teszt is kimutatnà màr, mert 2 pém is volt ebben a hònapban, remélem az elsô be is talàlt :)
2011. márc. 14. 17:16
 5/32 anonim ***** válasza:
Második válaszoló milyen kérdéseid lennének.Én szívesen válaszolok ha a teherbeeséssel kapcsolatos,mert nálam rengeteg változás állt be már a beágyazódáskor. 6 hkm
2011. márc. 14. 17:23
 6/32 anonim ***** válasza:

17:23ra: Nagyon megköszönném!

A legfőbb kérdésem az, hogy én már az ovu után kb. 2 nappal elkezdtem barnázni és ez nem múlt el. Miért lehet ez? Lehet, hogy orvoshoz kellene mennem.

A másik dolog, ami most furcsa volt, hogy ovu után, amikor a barnázás kezdődött, többször éreztem alhasi feszítő fájdalmat, ami már elmúlt. Ez beágyazódás lehetett, vagy ahhoz korai?

A melleim is érzékenyek az ovu óta, de csak tudolásnál érzem és akkor, amikor hasra fekszem. Eddig nekem nem volt ilyen érzésem, mindig hason fekve alszom.

2011. márc. 14. 17:31
 7/32 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ami még nagyon fura ebben a hónapban: én eddig rengeteget sportoltam (futás, kerékpár, túrázás).

Ebben a hónapban az ovu óta semmi energiám nincs. Ma már az is problémát okozott, hogy 300 m-t gyalogoljak fölfelé egy kilátóig. Eddig 20 km futást szinte bármikor be tudtam volna vállalni.

2011. márc. 14. 17:34
 8/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Nézzétek én ennyire felvagyok puffadva persze én sem várnám péntekre ill. vasárnapra de én ma teszteltem x epillel és nega lett:(:(

2011. márc. 14. 17:35
 9/32 anonim ***** válasza:
17:23-mas vagyok.Szóval,nekem ovu után 3 nappal jelentkeztek a dolgok.Lehetett már beágyazódás neked amikor pecsételtél,(illetve ritka esetben a tüszőrepedés okozhat pecsételést).Én is erős has feszülést éreztem,meg a derekam fájt folyamatosan.A következő gyanús volt hogy rengeteget kellett pisilnem,menzesz szerű görcseim voltak,pattanások lettek a hátamon,pedig ott nem szoktak.Maró érzésem volt a méhemnél.Egy este volt amikor nagyon éreztem az alhasi feszülést,átsugárzott kicsit a végbelem felé is,mint mikor hirtelen nyomást érzel,de nem jön semmi.Ezek mind a nem várt előtt voltak és már az ovu után pár nappal jelentkeztek is.
2011. márc. 14. 17:40
 10/32 anonim ***** válasza:
17:23-mas vagyok.Elfelejtettem kérdezni hogy a barnázás hány napja tart?Én is nagyon fáradékonnyá váltam amúgy és még most hat hetesen is napközbe le kell feküdnöm.Nekem izomláz szerűen fáj a mellem.
2011. márc. 14. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!