Ki nem várja 20-a környékén!? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Én 18.-ra nem vártam, de már 12.-én halvány pozitív lett a tesztem :)
Azóta már három halvány (de erősödő) tesztem van :)
(X-epil 25-ös)
Szorítok Nektek, hogy Sikerüljön!
Sziasztok!
Előző vagyok.
A ma reggeli tesztem (qupido)
Tüneteim már az ovu után egy héttel voltak. Nagyon erős mellfeszülés, de olyan, hogy éjszaka is melltartóban kellett aludni, puffadság. Derék és alhasi fájdalom.
NAgyon fáradt vagyok, napközben hamar elnyom az álom és este 9-kor már alszom, ami 2 kicsi mellett elég vicces :)
Szurkolok, hogy Nektek is 2 csíkos legyen a teszt mihamarabb!
Sziasztok!
bocsi, hogy eltűntem..kiírtam a kérdést, aztán leléptem..de jó fej vagyok :-) csak márc.15-ei őrület volt:-)
szóval:
nagyon gratulálok a pozi teszteseknek!most már csak aza dolgotok, hogy nagyon vigyázzatok magatokra!!!!
Utolsónak:
nagyon drukkolok, szerintem jó jeleid/tüneteid vannak..ebből még lesz vmi..vagyis vki!
nekem ciklus.hu szerint 18-án kéne jönnie, de én inkább 20-ra számoltam..most nem érzek semmit..pár napja volt egy olyan érzésem, hogy sikerült, de nem akarom beleélni magam..
meg az a baj, hogy nekem a pozi teszt után is nyugtalan napjaim lennének, mert volt már egy vetélésem tavaly júliusban..és azóta nem sikerült még újra..és ezért is paráznék..
úgyhogy nem akarok sokat agyalni rajta és tesztelni is kb csak 22-én először..ha késik..
mindenkinek nagyon szorítok!
ha van vkinél vmi újdonság, írjon ám!!!:-)
14:18-as vagyok
Kedves kérdező, drukkolok neked!
Nekem még tegnap este annyi volt, hogy nagyon viszketett a mellbimbóm...Ma reggel meg amikor felkeltem és még feküdtem az ágyban, akkor ilyen "méhösszehúzódásokat" éreztem, furcsa volt.
Én nem attól félek, hogy nincs baba és úgy jön meg a mensim, hanem attól hogy megjön a vérzés és közben tudom, hogy ott a baba! Mert ott van tudom!!! És félek, hogy nem tud kapaszkodni és elkezdek vérezni...:(( De már a barnázástól is parázom nagyon, mivel eddig semmit nem tapasztaltam, nagyon félek. :((
Holnapra nem várom a mensim. Eddig még nem pecsételek...
kedves utolsó!
elhiszem, hogy félsz..én is hasonló helyzetben lennék..
nekem is a vetélés barnázással kezdődött..2* voltam vele ügyeleten, 3 különböző orvos látott, mégsem kezdtek velem semmit..nagy bölcsen a fejemhez vágták, hogy a "természet szelektál"..és hagyták elmenni a babómat..mert még nem volt szívhang, de utólag tudtam meg én is, hogy pl a barnázás lehet sárgatesthormon-elégtelenségtől..és viszont ha nem kapok rá plussz hormont, akkor el sem jut addig a baba a fejlődésben, hogy lehessen egyáltalán szívverése..na mindegy!ez hosszú és bonyolult és fájdalmas...
remélem veled minden oké lesz!
mikor tesztelsz???
kedves kérdező!
Hát most a nap folyamán volt egy picike kis barna maszatolásom és én már nem reménykedem tovább...holnap biztos meg fog jönni. :(( Pedig már bíztam benne, hogy nem fog, mert nekem napokig szokott lenni a kis maszatolás a mensi előtt, és most nem volt. Viszont most jelentkezett egy nagyon minimális, ez már mindent elárult részemről. :(
De most úgy vagyok vele, hogy akár megjön, akár nem (de meg fog úgyis), én holnapután tesztelek egyet, hogy megnyugodjak, hogy negatív. Nem szoktam ilyet csinálni, de most úgy érzem, muszáj. x-epilt vettem, nem tudom ez megfelelő lesz-e, mert még nem próbáltam. remélem, vérzés közben is lehet tesztelni, mert akkor már biztosan vérezni fogok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!