Tapasztalatokat várok . Peteérés környékén voltunk együtt a párommal rá egy hétre rózsaszínes folyást tapasztaltam de csak a wc papíron azóta eltelt 4 nap és még mindig van és az alhasam görcsöl, amúgy január 3. -án esedékes baba lehet?
Mikorra lenne esedékes a mensid?
Nekem sokszor így jelez, a mensi: pontosan ez: rózsaszínes folyás a wc papíron. Eleinte én is azt hittem, hogy talán baba...de rájöttem, hogy ebből mensi lesz, sajnos így volt eddig mindig. :( Több nappal mensi előtt is jelentkezett már ez a rózsaszín.
Szerintem ez még nem vérzés. Ha január 3-ra nem várod, akkor simán lehet beágyazódás, de sajnos fertőzések is jelentkezhetnek ilyen formában. Esetleg fájdalmat érzel?
Nem akarok rád ijeszteni jókor voltatok együtt, szóval drukkolok, hogy beágyazódás legyen :)
Kezet foghatunk.:)Én is 3ra nem várom:)
Úgy néz ki mi is belőttük a napot,de persze előtte és utána is voltunk együtt.Én ma kezdtem érezni jobb oldalon enyhe szurkát,de nincs ilyen rózsaszínes izém:S
Reggel kissé öklendeztem a kávétól bár valszeg ez még korai lenne.Türelem babát terem!Szorítok és BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!