Ki nem várja 20-a környékén!? Izgulunk együtt?
hát, azért még ne add fel!
amíg meg nem jön úgy igazándiból,addig van remény!!
amúgy lehet menzi alatt is tesztelni..
az x-epilhez nem tudok hozzászólni, még nem próbáltam..
nah, kitartáás!
16:21-es vagyok
Én mára nem vártam. Még nem jött meg eddig, csak barnázgatok. Mindig pontosan szokott jönni, úgyhogy biztos még ma megfog, mert pont 14 napja volt ovum, és ha holnap jönne a mensi, az már késésnek számít...
A hőm is csökkent 36,9-ről 36,7-re sajnos, igaz hogy ez még alaphő felett van, de ez nem nyugtat meg már.
Most reggel hirtelen egyik percről a másikra felpuffadtam (gondolom készül a mensi) és azóta szédülök nagyon.
előző vagyok:
na most kezdtem el jobban vérezgetni. :(((
sajnálom..:-(
majd legközelebb! ne keseredj el nagyon! :-)
Megállt! Mintha elvágták volna. Én meg már megijedtem! :)))
Még van remény, mert vannak tüneteim...durva.
Vagy ennyire beképzelném?
Megőrültem biztos...
egyszer nekem is volt, vagy 2* olyan, hogy mintha megjött volna, aztán 2 napig semmi..aztán megjött rendesen..
de remélem nálad a baba miatt van..és nem is jön meg vagy 9 hónapig!!!!
mikor tesztelsz!?
olyan kiwi vagyok!!!
új tüneteim: érzékeny vagyok a szagokra, azaz intenzíven érzek néha szagokat, fáj a derekam tompán (de ez nem mensis, hanem másabb, ilyet még nem éreztem), valamint rámjött egy olyan "boldogság érzet" mint amikor be szoktam csípni az alkoholtól és elkezdtem táncolni a zenére, amit hallgattam...tényleg megbolondultam...
lehet az is, hogy álterhes vagyok, mert 1 évvel ezelőtt már volt ilyenem, minden tünetem megvolt szinte ami egy terhes nőnek, 2 hónapig tartott és úgy néztem ki mint egy 2 hónapos babát váró kismama. doki is uh alapján hosszas uh nézegetés közben tudta csak kideríteni hogy nincs ott a baba...tapintásra kapásból megállapította hogy ott a baba és még azt is hogy méhen belül van. durva mi?
holnap reggel ellövök egy tesztet, bár még szerintem korai lesz, de nem veszítek vele semmit. ha negatív (az lesz), akkor további teszteket fogok majd próbálni a későbbiekben, vagy 2 fajtát is, ha már 3 fajta negatív lesz, akkor megnyugszom és tudni fogom, hogy ez egy álterhesség és irány a doki.
de mi van, ha leesik holnap a hőm? akkor már nem lehet baba gondolom...:(
Utolsó vagyok.
Teszteltem és negatív és utána meg meg is jött, csak most jobban görcsölök. :(
Most késett először, biztos egy kis hormonzavarom volt. :(
A hőm se esett még le, még mindig 36,7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!