Menzi vagy baba? Tegnapra kellett volna megjönnie. Már lassan 1.5 hete furán érzem magam. Pont pé környékén sűrűn voltunk együtt a párommal, megszakításos módszerrel. (de mint tudjuk az előváladék. )
Hááááát meglehet... szerintem tesztelj reggel egyet. A gabriel tesztet ajánlom (patikában kapható) mert az elég érzékeny teszt..
De ebből még bármi lehet.
Bocsi az offért, csak kicsit nem értem. Azt írtad, hogy elkeseredtél a negatív teszttől, de közben meg megszakítással "védekeztek"...Akkor most szeretnél babát, vagy sem, mert számomra ez a kettő üti egymást.
Amúgy jól írták előttem, reggeli vizeletből tesztelj, a tüneteid alapján simán lehet baba.
Szia! Igen megszakításos módszerrel védekezünk, mert nem terveztük a babát, de ha jönne nem lenne gond. Örülnénk neki, nagyon. :)
Igazából nagyon aggaszt ez a mindjárt megjön érzés. Ez normális?
Igen, én is ezt éreztem enyhe hasszurkálással vegyítve. Na és azt, hogy állandóan aludtam... Szerintem babás vagy!:)
Várjuk az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!