Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Izgulunk együtt? Pozi tesztet...

Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?

Figyelt kérdés

Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!

Négy év után most nagyon reménykedem!

Írjatok!!!

Gy.

2011. febr. 28. 08:39
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozok én is. 8-ára nagyon nem várom! Mi 13 hónapja próbálkozunk. Szerintetek mikor volt a peteérésem?

[link]

A

2011. febr. 28. 10:39
 12/60 anonim ***** válasza:

Elottem levonek irom, szerintem 13-14-ik nap lehetett pe-ed.

Kedves Kerdezo es a tobbiek!

Csatlakozom, hozzatok, 6-7-ikere nem varom, de nagyon nem, viszont annyival jobban varom a golyat. Kivanom, hogy nonap alkalmaval mindannyiunk szep meglepetessel lepjuk meg magunkat es ferjeinket.

Sziasztok

K

2011. febr. 28. 11:05
 13/60 anonim ***** válasza:
és is nőnapra nem várom, tegnap volt egy barnás pötty a fehérneműn, de a reggeli hőm 36,8 nál nem megy feljebb, nem tudom, ez most még bele e fér. A mindjárt megjön érzés állandó... várok.
2011. febr. 28. 13:35
 14/60 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A pötty a fehérneműn akár jót is jelenthet!!!

Nem mindenkinek emelkedik 37 fölé a hője tehát az sem jelent rosszat!

Kitartás!

Hőgörbésenek (A)viszont hiányzik az ovunál gyakran emlegetett két tizedes ugrás de ettől még ugye bármi lehet végülis nem mindeki igazodik a biológia könyvekhez!:D

2011. febr. 28. 13:52
 15/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi a párommal Valentin nap óta nem védekezünk, mert babát szeretnénk. A menstruációs ciklusom teljesen normális. (28-30 napos) Vagy ma, de legkésőbb március 3.-áig kellene megjönnie. Vettem 2 db. Lily tesztet, de megvárom vele a csütörtököt, mert szeretnék biztosra menni. Nagyon örülnénk mindketten, ha így egy hónap alatt összejönne a baba, mert ahogyan itt is, a környezetemben is sok párnak hónapokig, akár évekig is eltart.

A páromnak a nőnapon van a névnapja, de mindezek nem számítanának, ha a puccromban egy picuri lenne.

Nagyon szorítok mindegyikőtöknek! :-)

Cs

2011. márc. 1. 11:33
 16/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én is szeretnék csatlakozni. 2,5 éve próbálkozunk és most nagyon bízom. Remélem most nagyon jókor voltunk együtt.

2011. márc. 1. 17:56
 17/60 anonim ***** válasza:

Éreztek már valamit csajok?

Lia

2011. márc. 3. 13:56
 18/60 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem ma jött meg, pedig de jó lett volna, ha mégsem; de majd legközelebb. :-) Mindenesetre tovább is drukkolok Nektek Lányok!!! :-)
2011. márc. 3. 15:02
 19/60 anonim ***** válasza:

Nálam egyre erősebb a mindjárt megjön érzés, és feszülés... hőm fent :)

Nőnapra nem várom, de lehet, ellövök egy tesztet előbb.

2011. márc. 3. 16:13
 20/60 anonim ***** válasza:
Nekem ma 2 tizedet esett a hőm....:( Lehet, meg fog jönni. Bár az is igaz, hogy egész éjjel nem aludtam szinte, csak hajnalban, reggel egy keveset. Talán ezért ez a reggeli érték. Mindegy, holnap reggel kiderül, hogy tovább esik vagy visszakúszik. Ha utóbbi, akkor van még esély....
2011. márc. 3. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!