Izgulunk együtt? Pozi tesztet nőnapra?
Azokat várom akiknek a hét végén volt peteérése és már nagyon várják a gólyát!!!
Négy év után most nagyon reménykedem!
Írjatok!!!
Gy.
Sziasztok!
Csatlakozok én is. 8-ára nagyon nem várom! Mi 13 hónapja próbálkozunk. Szerintetek mikor volt a peteérésem?
A
Elottem levonek irom, szerintem 13-14-ik nap lehetett pe-ed.
Kedves Kerdezo es a tobbiek!
Csatlakozom, hozzatok, 6-7-ikere nem varom, de nagyon nem, viszont annyival jobban varom a golyat. Kivanom, hogy nonap alkalmaval mindannyiunk szep meglepetessel lepjuk meg magunkat es ferjeinket.
Sziasztok
K
Sziasztok!
A pötty a fehérneműn akár jót is jelenthet!!!
Nem mindenkinek emelkedik 37 fölé a hője tehát az sem jelent rosszat!
Kitartás!
Hőgörbésenek (A)viszont hiányzik az ovunál gyakran emlegetett két tizedes ugrás de ettől még ugye bármi lehet végülis nem mindeki igazodik a biológia könyvekhez!:D
Sziasztok!
Mi a párommal Valentin nap óta nem védekezünk, mert babát szeretnénk. A menstruációs ciklusom teljesen normális. (28-30 napos) Vagy ma, de legkésőbb március 3.-áig kellene megjönnie. Vettem 2 db. Lily tesztet, de megvárom vele a csütörtököt, mert szeretnék biztosra menni. Nagyon örülnénk mindketten, ha így egy hónap alatt összejönne a baba, mert ahogyan itt is, a környezetemben is sok párnak hónapokig, akár évekig is eltart.
A páromnak a nőnapon van a névnapja, de mindezek nem számítanának, ha a puccromban egy picuri lenne.
Nagyon szorítok mindegyikőtöknek! :-)
Cs
Sziasztok
Én is szeretnék csatlakozni. 2,5 éve próbálkozunk és most nagyon bízom. Remélem most nagyon jókor voltunk együtt.
Éreztek már valamit csajok?
Lia
Nálam egyre erősebb a mindjárt megjön érzés, és feszülés... hőm fent :)
Nőnapra nem várom, de lehet, ellövök egy tesztet előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!