Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
1/128 eszo válasza:
én 5.-ére nem várom..de már tényleg nagyon NEM!!
majd én is fogok kiírni kérdést, mert a múlt havi csajokkal megegyeztünk, és elég sajátos kérdés lesz, hogy megtaláljuk egymást:-)
2/128 anonim válasza:
Én 6-ra nem várom. De szerintem tuti megfog jönni. Megfigyeléseim szerint 2 nappal ezelőtt lehetett a peteérésem, és 3 napja voltunk együtt utoljára.
3/128 anonim válasza:
csatlakozom Lányok :) én 3-ra nem várom, de baromira nem...szép Karácsonyi ajándék lenne azt hiszem mindannyiunknak, ha összejönne a baba, drukkolok Nektek!
4/128 anonim válasza:
12:57-es vagyok.
Nagyon szép ajándék lenne, ha a mikulás most nem jönne.:)
Drukkolok nektek!
5/128 anonim válasza:
12:57 - ha 3 napja voltatok együtt, és 2 napja volt ovulációd, akkor sok esélyed van :))) hőgörbéd van?
6/128 A kérdező kommentje:
Én is 5-re nem várom....CSAK A GÓLYÁT VÁROM HOGY DOBJA LE A CSOMAGJÁT:)
még nem érzek semmit...mondjuk ma elég szarul vagyok rá a hideg,talán hőemelkedésem is van,remélem nem leszek beteg
2010. nov. 25. 13:16
7/128 anonim válasza:
13.03 vagyok (Evi), hát, én úgy tudom, az jó, ha pici hőemelkedést érzel, hiszen ha teherbe estél pár tizeddel feljebb megy az apahőd ;) drukkolok nagyon :)
8/128 anonim válasza:
Sziasztok én 1 re nem várom de nagyon nagyon nem
9/128 eszo válasza:
13:03 -nak..jót nevettem az elírásodon, hogy apahőd:-)
gondolom inkább alaphőd akart lenni, de jól jött ki! :-))
én is abban reménykedem, hogy mielőtt a gólyák elrepültek délre, még potyogattak el útközben nekünk pár lurkót..és tényleg csak ő kellene karácsonyra:-))
10/128 anonim válasza:
Csatlakozom a 13:03-ashoz; én is harmadikára nem várom :) Remélem, a Télapó két csíkot hoz :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!