Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Tegnapi 22:03as vagyok.
Nekem most semmi folyás nincsen,viszont álmos vagyok folyamatosan...
Szerintem én szerdán tesztelek egyet,nem bírom ki tovább...:D
nekem sűrű folyásom van..ragadós-krémes keverék..és elég sok
a bal mellem eléggé fáj, meg a bimbók érzékenyek..de ezekből én még semmire nem következtetek..még van 1 hét a nemvártig..
Sziasztok, én dec 7-re nem várom, nekem valószínű hétf. volt ovu. LH teszt +tüneteim alapján gondolom.
Ma úgy ébredtem hogy nagyon érzékenyek a mellbimbóim, nekem is fehér krémes váladék van.
Olvasva "eszo",a te válaszod is hasonló.
Megnéztem kislányom (aki most 2 éves)naplójába, amit akkor vezettem amikor terhes voltam vele, és ugyanezeket a tüneteket jegyeztem fel.
:-)
Sok sikert mindenkinek, izaglommal várom a válaszokat!!
"D76"
Sziasztok lányok. Hogy vagytok? Tünetek? De messze van még 6-a. Elég erős folyásom. Volt hasszurka is, de az lehet a tegnapi összevissza evéstől, néha van egy kis hányinger szerűség, de az meg lehet a palástfűtől, ugyanis 3-4 napja azt iszom, hát ha segít és az íze sem rossz. Hát nagyon kíváncsi vagyok a tesztre. Egy hang súgja, hogy ez most nem jött össze, de nem nagyon akarok neki hinni.
Kata
drukkolunk neked is Kata!
reméljük legyűröd azt a rossz kis hangot..és majd vmi jobb hírt fog súgni! :-))
Sziasztok lányok!
Én semmit sem érzek:(.....hjaj..pedig nagyon reménykedek
sziasztok!
Lehet,hogy hülye vagyok,de ma reggel nem bírtam ki és teszteltem (van egy csomó 10-es érz.vaterás tesztcsíkom)Nagyon halvány pozitív lett:))Ha akarom látom,ha nem nem...hát kíváncsi leszek
huh..azért még szerintem nagyon ne örülj, mert ki tudja..persze nagyon drukkolok! és remélem igaz lesz..egy-két nap múlva csinálj még mindenképp!
jajjj..remélem erősödni fog!!
úgy drukkolok!
11-26 22:15 Vagyok.De egyszerűbben Niki.
Képzeljétek! Hőm felment 37,3ra ma vagyok a 22.napomon.
Egyre izgalmasabb:D
Fáj a mellem is meg a derekam és álmosodok...
Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!