Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
D76 azaz Zsu válasza:
Évi:ne kenődj el, persze könnyű mondani másnak....
Reménykedni lehet, persze túlságosan beleélni sem jó magunkat. De nagyon szorítok neked is és a többieknek is!!
Én: úgy érzem még ma,vagy holnap megfog jönni.Ma délelőtt úgy görcsölgetett hasam, mint mensikor. Bár ha ma jönne meg az azt jelentené hogy a 22.nap., azért ez nem norm.
Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim.
Bár lehet hogy még nem rendeződött a horm. háztartás(????), mert 3 hónapja volt miss. ab. 8 hetesen, műtétre is bekellett feküdnöm.
Iszom a palástfű teát, és 28 napig ettem a méhpempőt.
Szedek vitamint és igyekszem nem görcsölni a témán, de egy baba elvesztése után sem könnyű nem "túlakarni", mert azt mondják az blokkol.
Jó hogy így megosztjátok hogy ti mit éltek át.... szorítok mindenkinek:-)))
Zsu
Zsu!
Nekem volt egy vetélésem 7hetesen, utána fél évig hallani sem akartam újabb terhességről,sőt még 3hónapig fogi gátlót is szedtem...
Utána 5hónap eltelt és még mindig nem voltam túl rajta,de egy ismerősöm ajánlott egy kineziológust és ő segített a lelkemet helyretenni.
Amikor már minden ok volt belül,elsőre összejött a fiam.
Most várjuk,hogy a második is sikerül e,igaz most gyógyszert is kaptam,mert nem volt mensim 3hónapig egyáltalán egy felszívódó terhesség miatt.
Most is járok kineziológushoz.
Drukkolok,hogy sikerüljön minden,ugy ahogy szeretnéd!
Bocsi,többiek,hogy most csak személyre szabottan írtam;)
Niki
Kedves Zsu és Niki!
Mintmár írtam nekem szeptemberben kellett megszülnöm a 16 hetes ikreket.Tényleg nem könnyű helyretenni odabent a dolgokat.Én pszihologussal próbáltam feldolgozni.Elvileg csak decembertől próbálkozhatnánk, de kicsit felelőtlenek voltunk, és talán becsúszott már ebben a hónapban.
Tegnap voltam kontrolon a dokimnál, hát csak azt látta,h 9mm-es a nyálkahártyám.Elvileg szombaton kiderül hogy van-e baba.
Nekem azt mondta egy doki a kórházban, hogy csak akkor fogok megnyugodni, ha lesz egy másik babám.
Drukkolok nektek!
És kitartás!
Sziasztok!
Képzeljétek a hőm 37,4!
Ajaj,nagyon izgulok,a fiammal is ennyi volt ezen a napon:D
Leszek ZsNiki,így könnyebb megkülönböztetni.:D
Másik Niki!Nagyon rossz lehetett neked,megkérdezhetem mi volt a baj?
ZsNiki
nekem ez felfoghatatlan, hogy szinte minden 2. nőnek volt már vetélése, vagy vmi más okból sikertelen terhessége!
miért van ez így??????olyan szörnyűűű
Lányoooooook...ez most mi? ma vagyok a 27.napon és tegnap este meg ma reggel egy icipici rózsaszín folyásféle volt a WC papíron...a hasam néha beleszúr és a cicim is kezd fájdogálni; de nekem sose fáj mensi előtt a mellem, és ha megjön nem szöszöl előtte hanem durrbele rendesen...szerintetek ez lehet még baba???
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!