Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétvégére?...

Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/128 anonim ***** válasza:

Nekem semmi,csont száraz...

ZsNiki

2010. dec. 6. 07:50
 92/128 A kérdező kommentje:
Csináltam egy gabrielt...van egy nagyon halvány második csíkom.....de nem tudom,hogy rózsaszínű-e...inkább szellemcsíknak látszik..
2010. dec. 6. 09:36
 93/128 A kérdező kommentje:

[link]

Megnézitek?Mondjuk itt a képen talán nem is látszik semmi...

2010. dec. 6. 09:44
 94/128 anonim ***** válasza:

Biztos ott van az a csík,nekem se látszott a fiamnál az első csík lefotozva.

Én ma veszek clearbluet és reggel megcsinálom,ha nincs mensi.

Folyás azóta sincs,viszont fájt a gyomrom és hányingerem volt.

ZsNiki

2010. dec. 6. 11:19
 95/128 anonim ***** válasza:

Hát sziasztok!

Régen firkáltam nektek, úgy tűnik a tanácstalanság dominál most itt. Én sem tudok sok megnyugtatót mondani nektek, esetleg annyit, hogy amíg nem jön meg, addig van remény. Esetleg egy qupido vagy egy amazon tesztet nem próbáltok meg, ezek 10-sek, ha alacsony is a HCG ezeknek mutatni kell. Én holnap szeretnék tesztelni, feltéve ha nem jön meg, a mellem picit fáj, fel vagyok puffadva és kezd a derekam is fájni, ami mind arra utal, hogy meg fog jönni. (sóhaj) De nincsenek (MÉG!) pattanásaim, ami a mensi előtt kötelező jelleggel ki szokott jönni, és bár a folyásom olyan mint előtte szokott lenni, de a száraz napok kimaradtak. A napokban mindenesetre kiderül minden.

2010. dec. 6. 12:40
 96/128 anonim ***** válasza:
Kata voltam.
2010. dec. 6. 12:41
 97/128 anonim ***** válasza:

sziasztok Lányok! kedves kérdező, az én mai gabriel tesztem is ilyen, csak én látom rajta a 2. csíkot, 31. napon vagyok...de reménykedjünk, amíg nem jön meg, addig lehet :))

amúgy nekem a 28.napon csont nega lett, most meg ilyen "nem látható" csíkos, remélem 2 nap múlva még szebb lesz, én akkor tesztelek megint. Te?

és természetesen várok minden jó hírt mindenkitől Lányok! megérdemeljük végre!

Evi

2010. dec. 6. 14:00
 98/128 eszo ***** válasza:

nekem van folyásom, de ilyen marha sűrű, és krémes váltakozva..

nem tudom ez jelenthet-e vmit..állítólag mindenkinél más..

és szerintem holnap reggel pisilek, és elrakom, és lehet veszek holnap tesztet..

én is one-steppel csináltam..tegnap, és az nega lett..

majd meglátjuk!

húzzunk bele csajok!!!

2010. dec. 6. 14:41
 99/128 anonim ***** válasza:

Megvettem a clearbluet,holnap utánra...:D

ZsNiki

2010. dec. 6. 15:56
 100/128 anonim ***** válasza:

Teszteltem egy délutánit,egy olcsó teszttel,mert ezt is vettem és fehér csíkos lett a teszt csík.

Ugye ez is negatív még?

ZsNiki

2010. dec. 6. 19:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!