Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Kérdezőőőőőőő, én is látom a 2. csíkot :) drukkolok, hogy erősebb legyen; ez már szerintem jó jel :)))
nekem sajnos semmi tünetem, sehol nem fáj; annyi a különbség, h pici krémes folyásom van, nem vagyok száraz...kezdem azt gondolni, én buktam ezt a hónapot (is) :( ma vagyok a 25. napon, pénteken kéne megjönnie...meglátjuk
DE...akárhogyan is alakul, nagyon drukkolok mindenkinek :) és gólyáááááááák szedjétek már össze magatokat, mindjárt karácsony :)
Evi
Sziasztok!
Kata csináltál jóstesztet?
Ma reggel én is csináltam, még soha nem próbáltam, tapasztalatom nincs. kb 5 perc múlca halványan volt még egy csík, majd 25 perc múlva talán erősebb volt a 2.csík.
Melyiknek hihetek?, holnap reggel újra (jós)tesztelek.
Kérdezőnek: Várjuk az eredményedet, remélem már erős 2 csík lesz és végre gratulálhatunk. :-)))
Én a 21.napon vgyok, de melleim érzékenyek, és fájdogál derekam, ugy érzem, mintha megakarna jönni, talán hamarabb megfog jönni??? hmm....de jó lenne ha más miatt érezném ezeket(óáá miatt) ZSU
Nem csináltam jóstesztet. Most nagyon le voltam kötve szellemileg és fizikailag is. Ha nem jön meg jövő héten veszek egy tesztet és kiderül.
Nagyon szorítok. Már csak 4 nap van hátra. :)
Kata
Sziasztok!
Ma csináltam egy 10es Hcgt és nega,vagyis ha nagyon nézem talán van vmi...
Ma vagyok a 10.napon PÉ óta.
Drukk mindenkinek!
Niki
Sziasztok!
Kata szerintem ne jóstesztelj.Nekem mindig erősödött de sosem vált be..nem volt baba,hagyd a fenébe,majd inkább hcg teszttel csináld.Én ma reggel nem teszteltem,holnap fogok újra...hát remélem,hogy csíkos lesz,nem valami "rosszízű" tréfa áldozata lettem.
Kicsit el vagyok szomorodva,illetve nem értem,hogy miért nincs semmi menstruációra utaló jelem?Hiszen mindenki mindenhol arról "beszél",hogy mikor babásak lettek,majd le szakad a cicijük úgy fájt,meg görcsölt a hasuk..stb...Nekem ilyenkor már rég fájni szokott a hasam a mellem és most semmi.Nem tudoom,hogy ez jót jelent-e.Megint fehér krémes sűrű váladékom van.Lányok,nem nagyon írtok,...ti hogy vagytok,mit éreztek?
Kérdező, nagyon nagyon drukkolok, hogy semmi tréfa ne legyen itt, hanem holnap 2 csíkot kapj :) nekem amúgy sosem fáj mensi előtt a cicim, szóval ez a "fáj nem fáj" dolog is besorolható a mindenkinél más kategóriába :) én azt hallottam, hogy ha nem úgy érzed magad, mint általában mensi előtt, az a jó...kiderül, de drukk ezerrel
Zsu: 21. napon érzékenyek?? már akkor...ez jó lesz szerintem :) drukk +++
Kata: szerintem is hagyd a jósolgatást, legyen inkább egy szép 2 csíkos hcg teszt pár nap múlva
D76: egyetértek, ebből mér bármi lehet, amíg nem jön meg, bármi :) drukk Neked is :)
Niki: sztem korán teszteltél, ez még nem jelent semmit :)
...hááát, én pedig elkenődve: egy tizedet esett a hőm, folyás semmi - eskü a sivatag jelenthet...cici talán icipicit fáj, de lehet bebeszélem...meg néha belenyilal a köldököm alatt...ma vagyok a 26.napon; ergo péntek reggelre nem várom, szerintem akkor tesztelek. drukkoljatok nagyon nekem is kérlek ...
Evi
sziasztok!
én is ma reggel jósteszteltem..gondoltam kipróbálom, de full nega lett..még második vonal sem volt..szerintem én is hagyom a francba!
én vasárnapra nem várom..szóval van még pár napom..érezni nem érzek semmit..és túlzottan reménykedni sem merek!
Kérdezőnek!
legközelebb NE MEDILABBAL tesztelj!!!!
az egyik legmegbízhatatlanabb!!!!!!!!!!
Én elhatároztam,hogyha hétfőn reggel nincsen 2 erős vonal de mensi se akkor veszek egy clearblue digitális tesztet,azon nem kell vadászni a 2.csíkot:D
Niki
Sziasztok
Nekem még 3 napom van a nemvártig. De csak néha viszket a cicim.Ennyi.Semmi menszire utaló jel.
Niki1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!