Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
11/128 A kérdező kommentje:
Szeretném,ha folyamatosan megosztanánk egymással a tapasztalatokat,ha van kedvetek:)
2010. nov. 25. 13:34
12/128 anonim válasza:
Evi vagyok a 13:03as - igeeeeen eszo, "alaphő" akart lenni, nem apahő :) de ebből is látszik, hogy már máson sem jár az eszem; a tudatalatti beszélt belőlem :)
13/128 anonim válasza:
Én benne vagyok.(12.57) :)
Szorítsunk egymásnak!
Nincsen hőgörbém, addig nem foglalkoztam vele, de ha nem jön össze akkor biztos, hogy elkezdem.
14/128 anonim válasza:
Mikor teszteltek először? Nem tudom, hogy fogom kibírni még egy hétig, pedig muszáj lesz.... :(
Ti hogy vagytok vele?
15/128 anonim válasza:
én ma vagyok a 20. ciklusnapon, de már a jósteszttel kapcsolatos írásokat nyálazom egy ideje, mit-hogy...de szerintem várok, amíg késik. nem szeretnék csalódni:( Többiek? mit szólnátok ha egyforma teszteket vennénk? :)
16/128 anonim válasza:
Nekem van három Maria Romed... :) Patikus néni mondta, hogy nekik van ilyen 2+1-es kiszerelésű, na mondom akkor ide vele :)
17/128 eszo válasza:
én a maria romedről csak rosszat hallottam...nem tudom mi igaz belőle..reméljük tégen nem ver majd át:-)
18/128 anonim válasza:
engem 2 medi lab már átvert korábban, halvány csíkot mutatott, és 2 nap múlva megjött...szóval én olyat nem veszek, erről még nem hallottam, amit említessz
Evi
19/128 eszo válasza:
én ezt a 2-őt tudtam pont, hogy nagyon rossz minőség..medilab + maria r.
20/128 anonim válasza:
akkor summa summárum, ilyeneket ne vegyünk :) illetve akinek ez van, ne vegyen rá mérget, hogy ezek mondják meg a frankót, biztos ami biztos skera patikába másmilyenért :) majd jövő 7en.
eszo, Te melyiben bízol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!