Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétvégére?...

Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/128 anonim ***** válasza:

Niki nagyon drukkolok, ez a hő elég szép :)

Kérdezőőőő...a halvány teszt már jó jel, persze még nem 100%, de ok a reményre, remélem mikulásra mindannyiunknak meg lesz a pozi tesztje :)

Nekem sajna továbbra sincs tünetem, folyás se semmi; hacsak nem lehet az tünet, hogy elalszom, de a fene se tudja már...nagy csoda lenne az a babó :)

Evi

2010. nov. 29. 10:13
 42/128 A kérdező kommentje:

Én is nagyon remélem,hogy szép mikulásunk lesz:)

A tesztnek nem hiszek....volt már halvány máskor is,de azért remélem erőssödni fog,amúgy semmi tünetem nincsen....

2010. nov. 29. 10:34
 43/128 anonim ***** válasza:

Egyre izgalmasabb, örülnék, ha mikuláskor mindenki pozitívat tesztelne. Ha ha sikerült akkor a 6-10. napon lehetek, tehát van még 4-8 napom legalább a tesztig. Lehet csinálok egy jóstesztet, mert már nem bírom tovább, persze csak holnap reggel.

Nekem vannak tüneteim, DE vagy a Ő miatta vagy a zabálások miatt, amit most végzek vagy a palástfű miatt. Fene sem tudja. Mindenesetre a folyásom kezd olyanná átváltozni, mint amilyen mensi előtt szokott.

Nagyon drukk mindenkinek!

Kata

2010. nov. 29. 11:04
 44/128 anonim ***** válasza:

hű Kata, ha vannak tüneteid az csudajó, bár nekem lennének :) a palástfű teát én is iszom. nem tudom, hogy a tea vagy az elevit, de valamelyik olyan étvágyat csinál nálam is, hogy triplaannyit eszek, mint eddig...:)

Evi

2010. nov. 29. 12:46
 45/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Nem csinálunk egy babanetes forumot?

Úgy is mindenki + fog tesztelni és egyszerre szülünk;)

Nekem is vannak 10es tesztjeim vateráról:D

Kata,Évi a tönetek szuperek.

Kérdező neked pedig erősödni kell csak a csíknak.

Lehet holnap én is lővök egyet.:D

2010. nov. 29. 14:32
 46/128 anonim ***** válasza:
Ja,Niki voltam
2010. nov. 29. 14:33
 47/128 anonim ***** válasza:
Sziasztok! BB vagyok. Niki, bár csak igazad lenne, és mindenki pozitívat tesztelne! Nekem továbbra is fájnak a melleim, és krémes folyásom van. Ez jó vagy rossz jel? Akinek vannak tünetei, azok milyen tünetek?
2010. nov. 29. 18:57
 48/128 A kérdező kommentje:

Sziasztok,hogy vagytok?

Megnéznétek a tesztemet?tegnap délután teszteltem egy MEDILABbal,hogy lássam álpozitív lesz-e,hogy legyen majd mihez viszonyítanom a reggeli tesztemet.Az totál negatív lett.A ma reggeli meg halvány pozitív.Nem egy sztárfotó,telefonnal csináltam, élőben azért nem kell sasolni a második csíkot,simán látszik.

Szerintetek?

[link]

2010. nov. 30. 06:22
 49/128 anonim ***** válasza:

De jóóóó!!!!! Szerintem látni a 2.csíkot.

2 nap múlva reggel már olyan erős lesz, nagyon remélem, hogy nem fogsz csalódni.

Nekem a melleim érzékenyek, fehér krémes váladékozás van.

Ja és olyan feszült vagyok, de még van 7 nap, egyébként már 3-4 napja ilyen vagyok.

Még bármi lehet.

"D76"

2010. nov. 30. 09:18
 50/128 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!De jó,hogy vannak tüneteid.Nekem semmi tünetem nincs.Ilyenkor mesi előtt már szokott szurkálni a hasam és fájni a melleim,de most semmi.Ja...és sűrű fehér krémes váladékom volt,de tegnap óta szinte száraz a hüvelyem...hát nem tudom,majd kiderül.Drukkolok Neked,Nektek,Magunknak,hajrá gólyák,edzzetek,,mert reméljük sok "csomagot "kell majd leszállítanotok:))
2010. nov. 30. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!