Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétvégére?...

Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
 81/128 anonim ***** válasza:

Sajnálom Niki.

Nekem még semmi,reménykedem.

ZsNiki

2010. dec. 3. 10:20
 82/128 anonim ***** válasza:

Ma reggel sajnos negatívot teszteltem, de csak keddre nem várom. Szerintetek van még remény?

Niki ne keseredj el, jövő hónapban biztos sikerül! Csak pozitívan!

BB.

2010. dec. 3. 11:38
 83/128 anonim ***** válasza:

Negatív a 10es teszt.Duphastont abbahagyom,meglátom mi lesz...

ZsNiki

2010. dec. 4. 14:57
 84/128 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggelre erőteljes barnázással indult a nap, és már a cicim se fáj :-((((

BB.

2010. dec. 4. 15:08
 85/128 eszo ***** válasza:

na, mizujs? van vkinek eredménye?

én tegnapra nem vártam, nem is jött, de a reggeli tesztem negatív volt..nem tudom mi van, mert eddig úgy volt, ha negát teszteltem még aznap meg is jött..kb. fél órán belül..

görcsölgetek, de semmi..

reménykedhetek még szerintetek???

2010. dec. 6. 06:54
 86/128 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Régen írtam.A medilab tesztem szerintem totál álpozitív volt.BE KÉNE TILTANI!!!Azóta teszteltem minden reggel one step 10-es érzékenyséhűvel és semmi...:(

De a mesim se jött meg,ma kellett volna de szerencsére se híre se hamva.Nincsen tünetem semmi.ilyen kor már rég érzem,a görcsöket,de most se görcs se cicifájás nincsen.Fehér sűrű krémes valami van odalenn.Méhszájam zárt kemény.Hőm olyan 36,8-37között minden reggel.Nem értem.

Nagyon remélem,hogy nem fog jönni a mesi,azért nem is érzem.utolsó:Szerintem amég nincs mesi,addig reménykedhetünk.Lányok ti hogy vagytok?valakinek valami jó hír?Tünetek?

2010. dec. 6. 07:04
 87/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem a One Stepbe ne bízzál,inkább irány a patika egy Gravi HCG ért vagy Gabrielért.Ma én is ezt teszem,mert a One Step negatív nekem is,de a hőm 37,1 és még mensi sehol,pedig ma van a 3.napja hogy nincs gyógyszerem se(duphaston).

Reménykedjünk amig nincs mensi,amúgy nekem a fiammal a medi lab volt először + utána másnap a Gabriel is.

Fel a fejjel és drukkoljunk egymásnak.

Nekem még görcsöl a hasam és fáj a mellem és néha hányingerem is van.

ZsNiki

2010. dec. 6. 07:12
 88/128 A kérdező kommentje:

szia Niki!

Azt hiszem lassan kiszaladok én is egy teszttért,majd meglátom mit kapok.Gravi-gabriel-clearblue....aztán megírom.drukkolok magunknak:)

2010. dec. 6. 07:14
 89/128 anonim ***** válasza:

De első pisit használj,mert ezek még nem olyan érzékenyek.

Én már fanatikusan üvegbe pisiltem az elmúlt napokban:D

Ma nem,mert nincs itthon tesztem,ma veszek én is...

ZsNiki

2010. dec. 6. 07:19
 90/128 A kérdező kommentje:

Edénybe pisiltem,úgy hogy meg van a reggeli elsőm;)

Mesi előtt már vizesedni szokott odalenn,de most sürű krémes.Nektek milyen?

2010. dec. 6. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!