Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Sajnálom Niki.
Nekem még semmi,reménykedem.
ZsNiki
Ma reggel sajnos negatívot teszteltem, de csak keddre nem várom. Szerintetek van még remény?
Niki ne keseredj el, jövő hónapban biztos sikerül! Csak pozitívan!
BB.
Negatív a 10es teszt.Duphastont abbahagyom,meglátom mi lesz...
ZsNiki
Nekem ma reggelre erőteljes barnázással indult a nap, és már a cicim se fáj :-((((
BB.
na, mizujs? van vkinek eredménye?
én tegnapra nem vártam, nem is jött, de a reggeli tesztem negatív volt..nem tudom mi van, mert eddig úgy volt, ha negát teszteltem még aznap meg is jött..kb. fél órán belül..
görcsölgetek, de semmi..
reménykedhetek még szerintetek???
Sziasztok!
Régen írtam.A medilab tesztem szerintem totál álpozitív volt.BE KÉNE TILTANI!!!Azóta teszteltem minden reggel one step 10-es érzékenyséhűvel és semmi...:(
De a mesim se jött meg,ma kellett volna de szerencsére se híre se hamva.Nincsen tünetem semmi.ilyen kor már rég érzem,a görcsöket,de most se görcs se cicifájás nincsen.Fehér sűrű krémes valami van odalenn.Méhszájam zárt kemény.Hőm olyan 36,8-37között minden reggel.Nem értem.
Nagyon remélem,hogy nem fog jönni a mesi,azért nem is érzem.utolsó:Szerintem amég nincs mesi,addig reménykedhetünk.Lányok ti hogy vagytok?valakinek valami jó hír?Tünetek?
Sziasztok!
Szerintem a One Stepbe ne bízzál,inkább irány a patika egy Gravi HCG ért vagy Gabrielért.Ma én is ezt teszem,mert a One Step negatív nekem is,de a hőm 37,1 és még mensi sehol,pedig ma van a 3.napja hogy nincs gyógyszerem se(duphaston).
Reménykedjünk amig nincs mensi,amúgy nekem a fiammal a medi lab volt először + utána másnap a Gabriel is.
Fel a fejjel és drukkoljunk egymásnak.
Nekem még görcsöl a hasam és fáj a mellem és néha hányingerem is van.
ZsNiki
szia Niki!
Azt hiszem lassan kiszaladok én is egy teszttért,majd meglátom mit kapok.Gravi-gabriel-clearblue....aztán megírom.drukkolok magunknak:)
De első pisit használj,mert ezek még nem olyan érzékenyek.
Én már fanatikusan üvegbe pisiltem az elmúlt napokban:D
Ma nem,mert nincs itthon tesztem,ma veszek én is...
ZsNiki
Edénybe pisiltem,úgy hogy meg van a reggeli elsőm;)
Mesi előtt már vizesedni szokott odalenn,de most sürű krémes.Nektek milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!