Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?
Ma 31.nap
de nagyon halvány még a tesztem-tesztjeim..mert többfajtát csináltam,ha kicsit erősődik és látható lesz a képen is akkor teszek majd fel képet,ha van kedvetek megnézni.Niki még ne add fel!!!
09:24-esnek Gratulálok!!
Megmutatod a tesztedet?Milyen tüneteid vannak?
Nekem egy kalkulátor a 20.nap körülre jelezte a peteérést,most ahogy megnéztem és akkor voltunk is együtt a férjmmel.Annak meg még csak 11napja,annyira remélem hogy nem fog megjönni és akkor lehet a tegnapi csak jelezte,hogy ideje lenne,de nem jön...
majd ha nem jön meg akkor szombaton tesztelek!
ZsNIki
9:24 es vagyok, Evi, csak elfelejtettem aláírni, máshol jár az eszem :)) nagyon gratulálok Neked is :)) a Többieknek pedig tényleg drukk +++
33.napi (ma) a 28 on full nega volt.
Sziasztok,
GRATULÁLOK kedves kérdezőnek!
Nekem is megjött a mensi,de fel a fejjel mindenkinek.
Majd talán a következő hónapban, vagy azután sikerül positivat tesztelni.
Sziasztok.
Nem jött meg még mindig a hőm pedig ugrál (36.5 és 7 között) vagy elromlott a hőmérő. Nem tudom mi legyen. Szakad a hő, fúj a szél, 10 km-re és 25 perc busz útra lakom a várostól. Szerintetek érdemes bemenni egy tesztért?
szia Kata, hányadik napnon is tartasz?
Evi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!