Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétvégére?...

Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
 71/128 anonim ***** válasza:

Éva!Lehet.Szerintem holnap reggel tesztelj egyet és ha + akkor hívd a dokidat fel!

Drukkolok!

ZsNiki

2010. dec. 2. 11:36
 72/128 anonim ***** válasza:
uhhhh...ZsNiki nagyon köszi :)) remélem + lesz; neked pedig szintén drukk, bár úgy tűnik Te a célegyenesben vagy enélkül is :))) olyan jóóóóóóóóóó
2010. dec. 2. 11:44
 73/128 anonim ***** válasza:

ZsNiki!

12 hetes uh-on mondták, h az egyik baba beteg.Multiplex malformatio=szinte mindene rendellenes volt.

Az 1.sz női klinikára küldtek, ott tanakodtak, hogy várjunk, mert szerintük a beteg baba meghal magától.Mivel 15.héten is élt mind a 2 baba, csináltak egy szelektív abortuszt/hasfalon keresztül adtak be neki sóoldatot, ettől leállt a szíve/ 1 hét múlva kontrol, akkor már nem volt egy szívhang sem:(

Így szept 10 én megszültem őket.

Senkinek nem kívánom azt az érzést!

Aki nem esik át ilyesmin, szerintem fel sem fogja.

Addig én is azt hittem, hogy velem ez nem történhet meg!

És tudjátok a bicska forog a zsebemben, amikor látom a kismamákat cigivel a kezükben, meg kocsmában....

2010. dec. 2. 11:48
 74/128 anonim ***** válasza:

Így ismeretlenül is megrázott a történeted. Én is megtudnám fojtani akár egy pohár vízben azokat az anyukákat, akik isznak és cigiznek. Úgy sajnálom az ilyen csöppségeket. Láttam már párszor olyat, hogy az anya fogta a gyerekének a csuklóját, másik kezében a telefon vagy a cigi és mindenre figyelt, csak arra nem, hogy szerencsétlen gyereket csak vonszolja maga után. A gyerek meg csak nézett szomorú szemekkel. A szívem szakad meg, hogy az ilyeneknek 2-3 gyerekük van, semmi erőlködés nélkül, de a rendes emberek meg akár évekig is küszködnek egyért.

Kata

2010. dec. 2. 11:54
 75/128 anonim ***** válasza:

Szörnyű még olvasni is,nemhogy átélni,meg is könnyeztem rendesen...

Remélem minden rendben lesz legközelebb!

Köszönöm,hogy azt mondjátok,hogy a célegyenesben vagyok!

Drukk drukk mindenkinek!

ZsNiki

2010. dec. 2. 12:01
 76/128 anonim ***** válasza:

Na csajok!

Félreraktam a reggeli pisimet,hátha mégsem bírok magammal.

Csináltam egy LHt és halványan látszik a 2.csík.

Ez a 37,4es hőm mellé szerintem is már jó jel.:D

Szombatot Szombatot!!!!

ZsNiki

2010. dec. 2. 12:30
 77/128 anonim ***** válasza:

Az már jó jel.

Nekem is magas a hőm 37.0, 4 nappal vagyok a nem várt előtt így nem tudom ez számít-e valamit.

Kata

2010. dec. 2. 13:39
 78/128 eszo ***** válasza:

Úristen! ez az ikres dolog tényleg szörnyű..nagyon sajnálom. :-(

De majd most minden rendben lesz! Ebből kell kiindulni!

Évi!szerintem a rózsaszín folyás arra utal, hogy most lenne a menzid..de mivel van baba, így nem lesz! szerintem nagy esélyed van!

holnap tesztelj! :-)

2010. dec. 2. 14:55
 79/128 anonim ***** válasza:

Tegnap sajnos megjött:(

Másik Niki

2010. dec. 3. 09:30
 80/128 anonim ***** válasza:
Niki, sajnálom :( az én tesztem a 28.napon pedig negatív, de mensi sehol, már rózsaszín se...most asse tudom mi van...hát nem így képzeltem...
2010. dec. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!