Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhétvégére?...

Ki nem várja jövőhétvégére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/128 eszo ***** válasza:
52%

háát ez jó kérdés..eddig minden oké volt a netről rendelt one step-es tesztcsikokkal..de mostanság azokról is olvastam rosszat..még 1 db van belőle..most kaptam ovu teszteket..azt fogom jóslóként ellőni, mert már volt pé-m, szóval arról lecsúsztam..

aztán amit nagyon dícsérnek az a qupidó, clearblue..de ezek drágábbak..

állítólag a rossmannos facelle is jó, és csak 300 ft..

2010. nov. 25. 16:53
 22/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ha nem gond csatlakoznék én is, elméletileg 1.-én azaz szerdán kellene nem jönnie.

Reméljük nem is jön...:)))))))))))))))

...de én már 1x csalódtam, mivel closti-s hónapom van, kaptam tüszőrepesztő szurit is, és ma vagyok a szuri után a 14.napon, de ma csináltam egy tesztet de ----

:(((((((((((

mindenkinek drukkolok, reméljük mindenkinél + teszt lesz mikulás zsákban...:)))

üdv Betti

2010. nov. 25. 19:50
 23/128 anonim ***** válasza:

Csatlakozom!

Jövő hétvégére nem várom!

Vettem tesztet,itt néz szekrényből kifelé,asszem,max szerdáig tudok várni....

Clostis hónap,meg szedek Duphastont is...

Drukkolok mindenkinek!

2010. nov. 25. 22:03
 24/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én dec.6-ra nem várom. De most nem is fog jönni :-)Elvileg ma vagyok a 4. dpo-n. A kétcsíkos ovutesztet ami zöld színű, beszineztem kékre, mintha terhességi teszt lenne. Azt mondják, ezzel is bevonzod, hogy az igazi kék színű terhességi teszt tényleg két csíkos legyen :-)

Mindenkinek nagyon szurkolok!

BB.

2010. nov. 25. 23:46
 25/128 A kérdező kommentje:

Sziasztok!De jó sokan vagyunk:)

Lányok,nektek milyen a hüvelyváladékotok most?Az enyém fehér krémes

2010. nov. 26. 06:22
 26/128 anonim ***** válasza:
100%

Én is megérkeztem, a 12.57-es, amúgy Kata.

Nekem nincs tesztem, nem is szeretnék venni, 6-ig. Ha 6-9 között nem jön meg akkor már valami sejthető. A qupido az jó. Nekem az mutatott legutóbb olyan negatívot, hogy húha. De azt mondják jó a clearblue, én gabrielt is használtam.

2010. nov. 26. 07:26
 27/128 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Én is csatlakoznék hozzátok.Én 4-re nem várom.Szeptemberben vesztettük el az ikreket, és most tényleg az lenne a legnagyobb ajándék, ha a Jézuska hozná a babát!Szurkolok nektek is!

2010. nov. 26. 07:57
 28/128 anonim ***** válasza:

sziasztok Lányok! utolsó: nagyon sajnálom ami Veled történt, drukkolok Neked is nagyon ;)

kérdező: nekem tegnap a 20. napon fehér krémes volt, ma pedig semmi :O...nem értem :( de sajnos nekem a melleim sem fájnak, nincs tünetem...

2010. nov. 26. 11:11
 29/128 anonim ***** válasza:
jah, előző Evi voltam :) Kata: Gabrielt én is használtam már, sajnos hasonló eredménnyel, de akkor lehet azt veszek megint :)
2010. nov. 26. 11:12
 30/128 anonim ***** válasza:
07:57-es vagyok, vagyis Niki.Nekem is krémes folyásom van.Viszont a mellem nekem sem fáj.
2010. nov. 26. 20:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!