Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Erika!
Megnéznéd a görbémet?Elküldhetem az Emailedre?Te neked vannak feljegyzéseid?Megnézhetem,de ha lehet privibe,mert itt ezek olyan lehangólóak.
Kinga vagyok.

Már ne is haragudjatok, de ez egy olyan jó kérdésnek indult és mivel engem közvetlenül érint, mindig reménykedek, hogy most talán témához illő válasz jött.
Mind a hárman (Erika, és a két "ellenfél") olyan gusztustalanul bántjátok, szapuljátok egymást, hogy az ember lassan azt gondolja, hogy minek szüljek erre a világra még eggyel több gyereket!?
Nem lehetne esetleg, hogy kiszállnátok ebből a fórumból és máshol, más kérdés alatt folytatnátok???
Erika, Neked gratulálok a babához és a pozitív teszthez! Az én második terhességem 10 nappal a pé után lett pozitív, a ciklusom 23. napján! Az első terhességem a mensi előtt egy nappal, a harmadik pedig (aki sajnos angyal lett)a mensi után 4 nappal.
Akkor most már kérlek menjetek át másik kérdésre és hagyjatok minket békén...
Bár már két ugyanilyen kérdés is született egy 4 és egy 5-ei dátumról, ez valószínű azért lehetett, mert már senki nem kíváncsi erre amit műveltek...

Mikor feltettem ezt a kérdést, komolyan arra voltam kíváncsi, ki milyen tüneteket produkál! Értelemszerűen ha vki vizsgálja a méhszáját és én nem, nem fogom lehúzni, csak nem tudok mit kezdeni a tünetével, de ez nem baj, mert vagyunk egy páran, másnak még hasznos lehet!
Szóval nagyon izgulok, hogy ne jöjjön meg, ha így lesz, tesztelek és megírom! Az alhasam most is fáj!
Kedves utolsó válaszoló! Ne add fel a reményt! A barátnőmék közül az első lány örökbefogadott, mert az anyuka nem eshetett teherbe, majd mikor a gondok körülötte megoldódtak és nyugodtabb lett a környezet, szült egy fiút és egy kislányt! Fel a fejjel!

"Mens sana in corpore sano"
Vagyis ép testben ép lélek.
Nektek hogyan esne ,ha a boldogító pozitiv tesztetekre azt mondanák ,h az Fals.
Megértem Erikát.

Úgy gondolom,hogy itt alapvetően senki nem szapulta a másikat,csak "ismeretlenül" eszmecserét folytattunk a másikkal.
Köszönöm Erika,hogy írtál.Örülök mindenkinek!!!
Egy dolgot még azért leírok,mert eléggé érdekessé kezd válni a szervezetem,ugyanis reggel rosszul lettem,és kidobtam a rókabőrt,mintegy spontán...A hasam feszül és nagy,szurkál,mensinek jele nincs,és bágyadtka vagyok.
Persze félek,hogy megint álterhesség,de most tényleg nincs okom,amiért az lennék,mert nem görcsöltem rá abszolúte,csak a telefonom jelzett 3 nappal mensi előtt,hogy mikorra kéne megjönnie,és nem jött.:)Annyit tudok,hogy a PÉ-m-nél nagyon sokszor voltunk együtt,volt,hogy szombaton 3x.:)Csak számomra hihetetlen,hogy miért pont most,ha tényleg baby van.Miért nem hamarabb?Így kiszámoltam,hogy pont a 26.szülinapom napja előtt 2 nappal lennék kiírva.Jó kis szülinap lenne...:)
"Társnőm"-nek pedig annyit,hogy ESZEDBE ne jusson az öngyilkosság,mert azzal nem segítesz.A Jó Isten úgy néz ki,hogy rád nagyobb harcot mért,jobban meg kell harcolnod a babádért,de amíg MÉHED VAN,TUDSZ SZÜLNI IS.Van többféle lehetőség,járjatok körbe több orvost is,hátha máshol olcsóbbak a kezelések,nem kell rögtön az elsőnél leragadni.Lányok,mindenki,aki itt olvas,segítsünk egymásnak,és most főleg "társamnak" abban,hogy minél jobb és kedvezőbb körülményeket tudjanak teremteni maguknak,és adjunk neki ötleteket(persze ha elfogadja:) )ki milyen dokiról hallott,mennyit kér,hol végzik el,mennyiért,stb...segítsünk egymásnak,ezért van ez az oldal,nem???
Elza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!