Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 4-5-ére nem várja, annak...

Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 14:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/171 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és mindenki magából indul ki! De legalább tudjuk, ki volt a lepontozó!
2009. febr. 1. 18:13
 72/171 anonim ***** válasza:
71%
Részetekről ez is gratula .Pukkadtok meg olyan irigyek vagytok
2009. febr. 1. 18:16
 73/171 anonim ***** válasza:
79%

Valóban nagyon álszentek meg parások néhányan akik a méhszáj vizsgálatát leszólják.Pedig lehet több sikerük lenne,ha nem lennének annyira konzervatívak és igen "rosszindulatúak".

A feltett kérdést is kritizálták,nemhogy választ adjanak.Ha Ők nem foglalkoznak ezzel akkor mi a csudának írogatnak és hurrognak itt le másokat.

Gratulálok Erika.

2009. febr. 1. 19:04
 74/171 anonim ***** válasza:
59%
Bár nem érzem úgy, hogy védekeznem kellene, én akkor is úgy gondolom, hogy hiábavaló plusz a méhszáj vizsgálata. Ha valaki rosszindulatot vélt felfedezni abban amit mondtam, akkor értse annak, még egyszer elmondom: bizonyára az a személy magából indult ki. Én nem irigylem másnak a gyerekét, én a magamét szeretném, hogy meglegyen. És hogy elmondjam, és megnyugtassam: a rosszindulatom nálam MÉRT és MÉRHETŐ hormonzavart okozott. Nem lelki, nem pszichés zavart, hanem a hipofízis túltermelését. Attól, hogy nem egyformán gondolkodunk erikával, nem azt jelenti, hogy rosszindulatúak vagyunk. Csak tudjátok, ezt nevezik sokféleségnek. Képzeljétek el, ha mindenki olyan okos és tapasztalt lenne, mint erika, akkor erre az oldalra ugye nem is volna szükség. Én nem is értem, ő miért jár ide, hacsak azért nem, hogy a bölcsességét fitogtassa. Komolya, erika, ha nem tudsz tisztességesen viselkedni, (értsd: nem vagy az etalon a világon) akkor legalább hallgass. Remélem, a gyerekeiddel nem vagy ilyen randa. Inkább örvendenél a terhességednek, és hagyd, hogy más is önmaga legyen. uff, beszéltem. Részemről erika-téma lezárva, ha valaki okosabbat tud felhozni, még visszanézek!
2009. febr. 1. 20:43
 75/171 anonim ***** válasza:
84%

Úristenező vagyok.

Érdekes dolgok történtek errefelé,mióta nem voltam gépközelben...

Pár dolog,amit így a hozzászólásokból kiszűrtem,és szeretnék válaszolni rá:

1.Igen,DIREKT csináltam magamnak méhen kívüli terhességet,amitől 50%-os meddő lettem.Ezt ugye Ti sem gondoljátok komolyan???Ahogy sorstársam is DIREKT nem esik teherbe,ugye,mert hormonproblémát csinált magának,ugye?

2.Tévedsz,Kedves erika és mindenki,ha irigy lennék,nem olvasnék,és írnék ide,mert úgy gondolom,hogy elég hasznosnak bizonyultak eddig a tapasztalataim,amiket ide leírtam,és eddig nem szenvedett senki lelki sérülést amiatt,mert 1,5 éve napi rendszerességgel írogatok.Olvass vissza kérlek,hogy a "jótanácsokra",miszerint "teszteljél nyugodtan már akár mensi előtt is,vagy után egy nappal",most hányan vannak dilemmában,mert negatív lett a tesztjük...visszaolvastam,és volt akinek 1-2 nap késés után és nega teszttel megjött,és van olyan,aki a tanácsotokra tesztelt,és most kétségbe van esve,mert késik neki,de a teszt negatív,de rajtad kívül Erika,eddig senkinek nem lett poz. a tesztje mensi előtt,vagy legalábbis nem írt még be,viszont előbbiek vannak kb.8-an akik,most szenvednek,mert nem tudják,mi legyen.

3.Erika.Te nagyon szerencsés vagy,és úgy gondolom,hogy mikor SOK BOLDOGSÁGOT kívántam neked és a születendő kisbabádnak,elég őszinte,és jóakaró voltam,erre Te hogy reagálsz?Mint egy fúria,pedig rosszat sem írtam...Ha már alig 5 hetesen ilyen,ne haragudj az őszinteségért,hisztis vagy ,sajnálom az elkövetkező 9 hónapban a férjedet...Én semmi rosszat nem mondtam rád,csak jókat kívántam,de te letámadtál,pedig nem ismersz itt senkit,így nem kellene.A szavaid ellenére is még egyszer GRATULA és SOK BOLDOGSÁGOT kívánok!

3.A Billings-módszer és a méhszáj-vizsgálat:A Billings-módszer szerint védekezett 2 ismerősöm is,mert a gumit nem találták jónak,a gyógyszer pedig,mint tudjuk tele van hormonokkal,és mindkettő teherbe esett,pedig nem akart,sajnos ez sem megbízhatóbb,mint a Jónás-módszer,de mindenki a maga szerencséje kovácsa...a méhszáj-vizsgálat tényleg kicsapta akkor egy kicsit a biztosítékot nálam,de ha ez Nektek jó??!!Akkor csináljátok.Szubjektív véleményem,hogy azzal,hogy nyúlkátok magatoknak,mivel nem vagyok szakemberek,semmivel több dolgot nem tudtok meg,mintha nem tennétek egyáltalán,de ti tudjátok.

4.Ha esetleg valakit még ezek után érdekelne,nem jött meg ahogyan vártam,mostmár 3 napja késik,de a múltbeli tapasztalataimra hivatkozva csak pénteken veszek tesztet,és szombaton reggel tesztelek,mert már jártam így.3 tünetem van:1.Egész nap álmos vagyok,és elég sokat pisilek.2.Puffadt a hasam,és szurkál.3.Iszonyúan feszülnek a melleim,és be vannak a mellbimbóim duzzadva,és sötétebbek.

Reménykedem...Szép napot.Elza

2009. febr. 2. 08:48
 76/171 A kérdező kommentje:
Köszi a tüneteket! Nekem most 'nagyon megjön' érzésem van, és attól tartok meg is fog jönni...
2009. febr. 2. 09:14
 77/171 anonim ***** válasza:
83%

Elza!

Tiszta szivemből Örülök neked.

Nekem is az álmosság volt a legfeltűnőbb jel.

Van 2 gyerekem,ha Isten is úgy akarja akkor ez lesz a harmadik.Soha nem estem teherbe,ha nem készültem rá és nem akartam.Soha nem szedtem fogamzásgátlót.

Az én tapasztalataim kicsit szerencsésebbek a tieidnél.Ennyi.Nálam nem volt hamis pozitiv meg hamis negativ teszt.

Biztosan megvan mindennek a tudományos magyarázata,h miért vannak ilyen külömböző tapasztalataink.

De h 8 + 1 napos terhességet ki lehet mutatni teszttel (10 mlU Hcg érzékenységűvel)az tény.

Nem kellett volna elszomoríts azzal h FAls a tesztem.

Elvégre én láttam.De reggel amikor csináltam,közben a gyerekeket készítettem oviba és isibe.Nem volt időm megnézni.Pedig ha odafigyelek már akkor is látszott volna.Az ovulációs mikroszkópom végig páfrányos maradt.Nekem ez is jel volt.

Mindegy fátylat a múltra és vigyázz nagyon a pocidra.

Majd lehet talizunk még valamelyik korházba és akkor "vitázunk" tovább:-)

Ez még fontos!Ha méhen kívüli a terhesség,vagy életképtelen,akkor a teszt később mutatja ki,mert kevesebb a hcg ,nem mint egy erös életképes magzatnál,úgyhogy ÉRDEMES TESZTELNI.

A billingsz módszert én nem használom fogamzásgátlóként.

Egyszerűen amikor terhes voltam a lányommal majd később a fiammal,akkor mosdás közben feltűnt,h más ,keményebb a méhszájam.

Álterhes akkor voltam amikor nem akartam gyereket és féltem ,h nehogy az maradtam volna.Rég volt ez.

És akkor nem a vágyaim és az akaratom produkálta a tünetetket.Hanem a normális hormonműködés.

Tehát a legtöbb tünet mensi elött éppúgy jelezhet babát vagy mensit.De csak a legtöbb!!!Van néhány apróság.

Szerintem az émelygés és a fejfájás csak mensi elött jelentkezik.

A "mindjárt megjön" érzés az mindkét esetben.De a babánál kicsit később a kimaradt mensi után.

Az álmosság az csak a babánál.

Végül összegezve a tapasztalatainkat egész okos dolgok kerültek fel erre az oldalra.

Majd azért írd meg légyszi ,ha teszteltél.

Mégegyszer gratulálok és sok szerencsét kívánok.

Erika

2009. febr. 2. 09:46
 78/171 anonim ***** válasza:
80%

Méhszáj módszer ellenzőinek: nekem anno, egy csúnya gombás fertőzésem volt. Ezt egy túlfűtött vonaton, neylonharisnyában töltött 6 óürás útnak köszönhetem, nem a vonatvécének, mert csak tiszta körülmények között voltam hajlandó pisilni. Elmentem a nőgyógyhoz, de csak pár nappal később az első tünetek erősödése után. Lekezelt, és azt mondta, legközelebb, ha kezdeti, kicsi tüneteket érzek, áztassak egy tampont natúrjoghurtba és tegyem fel egy éjszakára- mert a tejsavbacik-melyek a hüvely éltető elemei is!-segíthetnek...

Másik alkalommal egy hosszú antibiotikum kúrával tettem tönkre a hüvelyflórámat. Másik nődoki tejsavtablettákat javasolt és a joghurtos tampont.

A joghurt ugyebár nem steril.

Kíváncsi lennék, a hüvely időnként és indokoltan(!!!) szükséges öblítését- akár orvosi javaslatra is történhet, hogyan végzi el az, aki lehülyeségezi a méhszáj tapintását.

Egyszerűbb eset: ha beülsz egy kád forró vízbe, vagy akkor a testedről leázó napi bacikkal hogyan beszélitek meg, hogy ne menjenek be?? :D Nem beszélve az uszodáról, termálokról...

Lányok, vagdalkozás helyett,a véleményetek erőszakos másokra kényszerítése helyett gondolkozzatok már! Akármelyik oldalon is álltok.

Egészséges babázódást mindenkinek!

2009. febr. 2. 09:59
 79/171 anonim ***** válasza:
68%

Blá-blá-blá.

Megyek sétálni egyet a frisslevegőn még a nap is kisütött.Minek vitázni itt beteg hormonzavaros nőkkel.

:-)

Erika

2009. febr. 2. 10:17
 80/171 anonim ***** válasza:
84%

Arról senki nem tehet, ha beteg és/vagy hormonzavaros... Ez nem volt szép, Erika... Akkor sem, ha tényleg sok lett itt a furán erőszakos, csak önmaga téves ismereteinek és nem az objektív tényeknek hívő nő...

Mint ahogyan te sem tehetsz arról, hogy szerencsésen teherbe estél- ez nem érdem és nem hiányosság az ellenkezője sem.:(

2009. febr. 2. 10:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!