Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Benne vagyok ,h segítsünk neki.
Rentgeteg olyant hallottam ,h magas prolaktin szint helyrejött és babája lett.
Azt is hallottam h a fogamzásgátlók okozzák.
Ha így van akkor még helyreállhat...
Úgytudom,h a János korházban van egy Részleg ahol meddőségi problémákat vizsgálnak ki és kezelnek.Tb fizeti.
Erika
Erika
Kedves elkeseredett válaszoló!
Szerintem írj egy új kérdést, mert meglátva a nyolcvanegynéhány választ, lehet, már felénk sem néznek... ;)
Biztos van más is hasonló cipőben, csak lehet, hogy már egy lépéssel előrébb jár és akkor tud segíteni!
Kérdezd meg a többieket, biztos jönnek majd a nevek, telszámok...! ;-)

Akkor nem érdemli meg ,h gyereket szűlj neki.
Annyi nehézségen és szenvedésen megy át egy nő azért h gyereke legyen,még akkor is ha az természetes úton sikerül! Hát akkor ha még jönnek a vizsgálatok ,a kezelések,lehet soha többé nem lesz csinos, talán még ép se stb.
Végül ,ha meglesz a gyerek ,akkor a legtöbb esetben amikor te se ülni se állni nem tudsz,Ő elmegy ünnepelni a haverokkal.De fasza csávó!Gyereket csinált!
Később se türelme ,se érzéke a gyerekhez.Szóval ritka a jó férj!

Prolaktinos álterhes vagyok.
1. nincs szükségem erika segítségére. ORVOS fog helyrehozni, nem egy tökéletes hormonműködésű nőszemély.
2. nekem volt HAMIS + tesztem. 5 percen belül lett rá egy erős meg egy halvány csík. NEM voltam terhes.
3. igenis, álterhességem is volt, tudom miről beszélek. De ezek szerint egyszerűbb, ha mindenki maga tapasztalja meg, saját bőrén. Minél többen essünk pofára!
4. a párom megértette tegnap a bajomat, holnap elkísér a következő vizsgálatra.
Elza: szorítok! És köszönöm, mindenkinek, aki bátorít!

Azért van itt olyan,aki emléxik még az eredeti kérdésre???
Én az első pár válaszoló között voltam,tegnapra nem vártam(eddig sikerrel),a cicifájás erősödött(sőt!a párom szerint nőttek is),derékfájás maradt,menzit előjelző hasi görcs abbamaradt,viszont van helyette farkaséhség,főleg párizsira :) és nem tudom van-e összefüggés,de a vérnyomásom magasabb mint lenni szokott
Igen, nálam is enyhültek a tünetek, hasfájás stb., pedig pont most közeledek a nagy naphoz!
Pénteken tesztelek, ha nem jön meg!

Szerintetek érdemes mégyegyszer teszteljek?
Nem érzek mensis tüneteket.A melleim fájnak.A hőm fenn.
Ma van 4.-e.
Ti hogy vagytok?
Akinek 10 éves lánya van és 88%-os ,és aki megért,meg van egy kedves 86%-os is nem az aki megakart győzni,h nem pozitiv a tesztem és még ott van a kérdező is...
Előző ciklusban ilyenkor már fejem fájt,derekam,és lent volt a hőm.
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!