Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Kedves kérdező ... :)
Próbáld meg úgy hogy "Lányok, itt a folytatás?"

Sziasztok Lányok! Erika és akik 4-5-re nem várják!
Szerintem nekem mégiscsak meg fog jönni, mert ma estére lett egy csepp vér a bugyimon. Holnap délelőttig minden eldől!
Pont ma kezdtem úgy érezni, hogy talán tényleg babás vagyok, de ha nem, akkor majd jövő hónapban! :-)))
Az idő nem sürget és talán jobb is lesz így, mert a missed ab-om után eddig csak két mensi volt, most lesz a 3. Így legalább kivárjuk tutira a doki ajánlotta 3 ciklust.
Holnap jelentkezem!
Ó, igen! Még annyit, hogy nem estem pofára! Majd jön a 3. babám ha jönni szeretne, ha nem, akkor is nagyon boldogok vagyunk és leszünk a lányunkkal és a fiunkkal.
Anna

Kedves 16:43-as! Én vagyok a Lily-s hamarabb tesztelős. :-) Köszi a vigasztalást, valójában tisztában voltam vele, de muszáj volt egy kis észheztérítés magamnak, így tisztábban látom a dolgokat! :-)
Köszi mégegyszer!
És kedves 17:07-es! Én sem estem pofára az előbb említettek miatt, jól megvagyunk 3-masban is a férjemmel és a kislányunkkal! Persze jó néven vennénk a sorstól, ha jönne a 2. babó, de nem vágom fel az ereimet ha még várat is magára. :-)

Elza! Nagyon megrendítő, de szerencsére happy end-del végződő a történeted! Kívánom hogy mihamarabb sikerüljön a babásodás! Van már amúgy gyermeketek (bocsi ha korábban ezt már írtad esetleg)?
Lilykoránteszt- Bea :-)

Kedves Bea és mindenki!
Én voltam közvetlen utánam a 16:43-as is:)
Gyermekem nincsen,az ikrekre 9 hónapra ismét terhes lettem,de akkor 6 hetesen ment el a baba,azóta 15 hónapja semmi,illetve TALÁN most van valaki odabent,de nem jutottunk el a gyógyszertárba,így a teszt valszín tényleg szombaton lesz.
Nagyon várom már a pozitív tesztet,de így remélem már megértitek,hogy én miért várok 1 hetet a teszttel,mert ekkora trauma(az első missed ab-sem volt lelkileg akármi,de a nagyműtét és a bizonytalanság tette fel az i-re a pontot) után,pedig pont most volt 2 éve,de még mindig rossz emlékeim vannak és lesznek is.:(Ezért várok.
Tegnap egy pillanatig azt hittem pisilés után,hogy kis pirosságot látok a papíron,de mégsem.Néha görcsölget és derekam,és nagyon fájnak a melleim,tegnap délután aludtam egy hatalmasat,és iszonyú hőhullámaim vannak...remélem...:)
Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!!!!Várom az új kérdést:Elza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!