Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 4-5-ére nem várja, annak...

Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 14:42
 121/171 anonim ***** válasza:
100%
Gratula a pozitívat tesztelt kismaminak,és aki péntek-vasárnapra nem várja,még NAGYOn korán tesztelt,főleg Lillyvel,várja ki legalább a pénteket,de inkább a vasárnapot,és még akkor sem garantált,hogyha baba van is,pozitív lesz.Én ezért várok már egy hete....:)Sokkal jobb várni,mint görcsölni,hogy miért nem pozitív mensi előtt 5 nappal...:)
2009. febr. 4. 16:43
 122/171 anonim ***** válasza:
82%
Álterhes vagyok, Elza után még én is írok egyet ide. Sajnálom, hogy jönnek a negatív tesztek, miután annyira bátorítottak Titeket, hogy lehet, éljétek bele magatokat a terhességbe. Én pontosan ILYEN pofáraesésekről beszéltem. Higgyétek el, nem a hormonzavar beszél belőlem, sem a rosszindulat, egyszerűen most magatokon látjátok, hogy Na de kitartást!
2009. febr. 4. 17:07
 123/171 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, az előbb valamit megnyomtam és elment, mielőtt befejeztem volna. Azt akartam még írni, hogy ÉREZTÉTEK a tüneteket, és mégisnem vagytok terhesek... ugye rossz? Higgyétek el, jobb a kellemes meglepetés, mint a kellemetlen. És ebbe a helyzetbe magatokat vittétek... Még egyszer sajnálom, és szorítok, hogy minél hamarabb mindegyikőtök babázhasson!
2009. febr. 4. 17:10
 124/171 A kérdező kommentje:
Nem tudom kiírni az új kérdést, 2* is ledobta a rendszer, mert hiába fogalmazom át, nem engedi, mert 1* már kiírtam...
2009. febr. 4. 17:41
 125/171 anonim ***** válasza:
30%
Jó az okosoknak,hogy mindent olyan tökéletesen tudnak....
2009. febr. 4. 18:08
 126/171 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező ... :)

Próbáld meg úgy hogy "Lányok, itt a folytatás?"

2009. febr. 4. 20:11
 127/171 anonim ***** válasza:
84%

Sziasztok Lányok! Erika és akik 4-5-re nem várják!

Szerintem nekem mégiscsak meg fog jönni, mert ma estére lett egy csepp vér a bugyimon. Holnap délelőttig minden eldől!

Pont ma kezdtem úgy érezni, hogy talán tényleg babás vagyok, de ha nem, akkor majd jövő hónapban! :-)))

Az idő nem sürget és talán jobb is lesz így, mert a missed ab-om után eddig csak két mensi volt, most lesz a 3. Így legalább kivárjuk tutira a doki ajánlotta 3 ciklust.

Holnap jelentkezem!

Ó, igen! Még annyit, hogy nem estem pofára! Majd jön a 3. babám ha jönni szeretne, ha nem, akkor is nagyon boldogok vagyunk és leszünk a lányunkkal és a fiunkkal.

Anna

2009. febr. 4. 20:15
 128/171 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16:43-as! Én vagyok a Lily-s hamarabb tesztelős. :-) Köszi a vigasztalást, valójában tisztában voltam vele, de muszáj volt egy kis észheztérítés magamnak, így tisztábban látom a dolgokat! :-)

Köszi mégegyszer!

És kedves 17:07-es! Én sem estem pofára az előbb említettek miatt, jól megvagyunk 3-masban is a férjemmel és a kislányunkkal! Persze jó néven vennénk a sorstól, ha jönne a 2. babó, de nem vágom fel az ereimet ha még várat is magára. :-)

2009. febr. 4. 23:23
 129/171 anonim ***** válasza:
100%

Elza! Nagyon megrendítő, de szerencsére happy end-del végződő a történeted! Kívánom hogy mihamarabb sikerüljön a babásodás! Van már amúgy gyermeketek (bocsi ha korábban ezt már írtad esetleg)?

Lilykoránteszt- Bea :-)

2009. febr. 4. 23:32
 130/171 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Bea és mindenki!

Én voltam közvetlen utánam a 16:43-as is:)

Gyermekem nincsen,az ikrekre 9 hónapra ismét terhes lettem,de akkor 6 hetesen ment el a baba,azóta 15 hónapja semmi,illetve TALÁN most van valaki odabent,de nem jutottunk el a gyógyszertárba,így a teszt valszín tényleg szombaton lesz.

Nagyon várom már a pozitív tesztet,de így remélem már megértitek,hogy én miért várok 1 hetet a teszttel,mert ekkora trauma(az első missed ab-sem volt lelkileg akármi,de a nagyműtét és a bizonytalanság tette fel az i-re a pontot) után,pedig pont most volt 2 éve,de még mindig rossz emlékeim vannak és lesznek is.:(Ezért várok.

Tegnap egy pillanatig azt hittem pisilés után,hogy kis pirosságot látok a papíron,de mégsem.Néha görcsölget és derekam,és nagyon fájnak a melleim,tegnap délután aludtam egy hatalmasat,és iszonyú hőhullámaim vannak...remélem...:)

Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!!!!Várom az új kérdést:Elza

2009. febr. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!