Aki vasárnap-hétfőre nem várja milyenek a tünetei, hőgörbéitek? Nekem sajna semmi extra! Kezdem feladni!
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 14:22
1/6 anonim válasza:
Feladni nem szabad!Majd érkezik,csak egy kicsit várat magára.Miota probálkoztok?Mi már 7 honapja,én holnapra nem várom,a hőm fent van még 37-on.Elöbb csináltam lh jostesztet és negatív lett,szerinted akkor nem sikerült?Görcsöl a hasam pár napja meg van fehér krémes folyásom.Neked?Görbéd van?Remélem nem fog megjönni egyikünknek sem!
2/6 anonim válasza:
Szia! Én is hétfőre nem várom! A görbém minden hónapban olyan szokott lenni, minta ahogy az a nagy könyvben meg van írva! CSak a baba nem jött mellé! :( Ebben a hónapban nem mértem a hőmet, de érzem pé-től, mintha hőemelkedésem lenne! Ezt érzem minden hónapban. Szurkálódik a hasam, ez is szokott, főleg mióta figyelem magam. Ami furcsa, hogy nap végére legyengülök, mintha nem ettem volna egész nap és rosszul lennék, valamint éjszaka is el kell mennem pisilni. Reménykedem! Neked semmi tünet?
3/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Nem szabad feladni! Jön a babó remélem mindenkettőnknek! :) Én csináltam LH tesztet ma reggel, de - lett. Semmi halvány jel sincs rajta. :(
5/6 anonim válasza:
Én is akkorra nem vártam.Tegnapelőtt volt még 2 halvány pozi tesztem,nagyon görcsölt a hasam.Tegnap már negatív tesztem,egész nap görcs.Ma pedig a 23. napon megjött. :( És a hőm reggel még 37,és most is 37.5 :(
6/6 A kérdező kommentje:
1 éve próbálkozunk kb.most megyek majd laborba.mi lesz az erdmény?Most egy kicsit jobb volt a görbém mint eddig,de már kezdett lejjebb mennia hőm!Tesztelni nem merek ,mert félek a csalódástól!Kivárom ezt a pár napot!
2009. márc. 5. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!