Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Észrevettem valami külömbséget.Ez az én esetem.
Aztvettem észre,h ha mensi lesz a vége a ciklusnak,akkor a "mindjárt megjön "érzés korábban jelentkezik és van melléje émelygés,fejfájás is.
Ha baba a vége akkor csak a kimaradás körül vagy utána jelentkezik a "mindjárt megjön" fejfájás és émelygés nélkül.
Ha méritek a reggeli hőt,akkor a mensi elött leesik.Babánál fennmarad.
Remélem hasznotokra lesz az észrevételem.
Elza Nagyon sajnálom az esetedet.Borzalom,h az ember nem bízhat az orvosban.
Drukkolok neked.Igazán megérdemled már h sikerüljön.
Üdv :Erika

Nos Lányok! Ha már nem működhet az új topic, cselezzük ki a rendszert! :) Ez most jutott eszembe! :) Nem kell mást tenni, mint a legelején egyetlen oldalt lapozni, s után felkattintani a címsorba (www.gyakorikerdesek.hu/... ) s ennek a végén ott lesz, hogy "oldal-1". Fogjuk, kitöröljük az 1est, s helyette beírjuk a végoldalt. Most ha jól emlékszem a 13.
Próbáljátok ki! :) S Így, ahogy Anna mondta :) nem kell 5 percet lapozgatni, csak megjegyezni, hogy hányadik oldalon olvastál utoljára! :):):)
Mást már nem tudok kitalálni!
Reni

Ok, ez jónak tűnik.
Tehát nálam a helyzet még mindig nem túl bíztató. Nagyon picike barnázásom van reggel óta. Fáj a hasam és a derekam is, és sűrűn járok pisilni.
Amíg nincs piros vér és nem jön meg igazán, addig még van remény. De már nem fűzök hozzá nagy jövőt, felkészültem a havira, benn a betét. :-)
Amint változik a helyzet erre vagy arra, megírom! :-)
Veletek mi újság?

Köszi lányok a biztatást,nekem is eltűnt az új kérdés.
Annyi biztos,hogy mint eddig is sajna "megérte" egy hetet várni,ugyanis megjött a mensim,és már a cicim sem fáj közel sem annyira.Ezért vártam.Így nem is tesztelek,mert felesleges...:(Bevallom őszintén,nagyon csodálkoztam volna a dolgon,de közben szólt a férjem nagy fia,hogy betegszabin vannak az öccseivel,mert influenzásak,hánynak,úgyhogy úgy néz ki,a tüneteket foghatom simán az influenzára..:(Már nem érzek fájdalmat,csak ürességet,és örülök neki,hogy tegnap nem jutottunk el a gyógyszertárba,mert a nega teszt garantáltan jobban kiborított volna...
Írjtaok lányok,kinél mi a helyzet.:)Legalább másnak hadd örülhessek.Elza

Elza, sajnálom, pedig már biztos voltam benne, hogy Neked legalább sikerült! Ennyi szenvedés után már igazán jöhetne a babátok! De ha ilyen betegek a családtagok, akkor talán jobb is ha így történt. Nekem a dokim azt is mondta vetéléskor, hogy nagyban közrejátszhatott, hogy kb 4 hetesen egy hétig beteg voltam, influenzás. Ez is oka lehetett a fejlődési rendellenességnek (nem volt szívhang). Azt mondta, elég a károsodáshoz, ha csak egyik reggel jobban fújom az orrom.
Tudom, sovány vigasz, de tényleg mi van ha...
Nekem továbbra is kevés, enyhe, alig barna barnázás.

Szia Elza!
:( ... De talán tényleg igaza van az előttem szólónak, hogy ha ennyi a beteg körülötted ... De ne csüggedj, tudod a remény hal meg utoljára, s jön egy új hónap, teli új elményekkel, s a várakozás varázsával ;)
Reni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!