Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Sziasztok lányok!
Kösy a biztatást.
Egy rémes éjjelen vagyok túl,ugyanis a "mensim" pecsételő vérzés,és inkább rózsaszínes folyás,viszont este a Fábry-show alatt olyan szinten görcsöltem 20-22 percenként,hogy négykézlábra ereszkedve tudtam csak megmaradni(vicces volt,de borzasztóan fájdalmas,mint mikor megfogja a lábad a görcs és nem ereszti).A férjem teljesen kétségbeesett,be akart vinni a kórházba,mert hőhullámaim voltak,plusz fáztam,és falfehér voltam,masszírozta a derekam,és 3 nos-pa-val enyhültek a görcsök,úgyhogy kisebb megszakításokkal,de elbírtam ma jönni dolgozni.Sztem mégis teszt lesz a vége,mert eddig ez nem normális mensi,és én utoljára és életemben először a vetélésemnél görcsöltem anno ennyire,de az tovább erősödött és sűrűsödött,ez most megállt.Szorítsatok értem!!!Írok majd,mi lett.Elza

Ó, Elza, akkor kemény éjjeled lehetett, csoda, hogy ma tudtál dolgozni menni. Így péntekre kivehettél volna egy nap szabit vagy betegállományt.
Nálam még mindig csak pár csepp barnázás van, már tegnap reggel óta. Éjjel még az sem volt. De még mindig fáj a fejem, egy kicsit már jobb és nekem is hőhullámaim vannak, a hasam is fájdogál. Várom, hogy mikor jön meg rendesen. Ma vagy legkésőbb holnap meg kell jönnie, ha nem fog, akkor csinálok én is egy tesztet.
Az érdekes a sűrű pisilés, ezt nem tudom hova tenni.
Anna
Szegény Elza!
Nekem nem fáj a hasam, még a menszim sincs sehol, de a hőm leesett 36,4-re, Pé-kor kb 36,1-ről ment fel 36,8-ra. Szóval szerintem menszi lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!