Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 4-5-ére nem várja, annak...

Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 14:42
 141/171 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok Lányok! Én írtam ki a kérdést, és valóban eltünt, még a kérdéseim közül is. Nem tudom mi történt! Kedves Elza! Nagyon sajnálom a történteket, de ugye nem adod fel?! További sikeres próbálkozást és teszteket mindannyiunknak. Másik Bea
2009. febr. 5. 18:04
 142/171 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én igazat adok azoknak is, akik szeretnék minél hamarabb megtudni, hogy terhesek lettek-e és azoknak is, akik kicsit későbbre halogatják a tesztelést, orvoshoz bejelentkezést. Igaz az, hogy anyáink, nagyanyáink idejében nem voltak még modern tesztek, sem UH. Kb. 3 éve én is megtapasztalhattam, milyen is az álterhesség. 4 hónapig én is terhességi tüneteket produkáltam és mikor megjött, sírtam a párom mellett. Minden hónapban mentem terhességi tesztet venni, hogy na most hátha... Otthagytam pár ezrest.Kinevettek, a mi városunkban 3 gyógyszertár van, ezeket váltogattam mikor hol vettem a tesztet /kis városban ismerős a gyógyszertári asszisztensnő is/ A végén hol egyikbe mentem, hol a másikba, mert már resteltem hogy minden hónapban, volt hogy 2-t is vettem. Utána nem foglalkoztam van-e tünet vagy nincs és pont akkor jött össze a baba. A másik oldalnak pedig azért adok igazat, mert ha már vannak modern tesztek, éljünk a lehetőséggel ha akarunk. Ha terhes valaki, és ne adj isten beteg lesz, fáj a foga, tudja hogy a gyógyszerekkel pl. ilyenkor csínján kell bánni. Ismerek olyat aki nem tudta hogy terhes, a fogorvosa gyulladásra gyógyszert szedetett vele. Beteg gyerekük született. Vagy ugye ilyenkor, főleg míg jól meg nem tapad a picurka, vigyázzunk magunkra és őrá!!! Nekem ettől mehetett el egy baba, mert még bizonytalan voltam a terhességben én is. Emeltem, bicikliztem. Én akkor egy hét kimaradás után mentem dokihoz pozitív teszttel. Hát nem tudott biztosat mondani, menjek UH-ra 10 nap múlva. Pont a 10. napon ment el.
2009. febr. 5. 18:18
 143/171 anonim ***** válasza:
85%
Ma 5-e van és megjött, pedig MINDENFÉLE tünetet éreztem: még álmosságot is. Szóval egy jó tanács: addig ne is reménykedjünk, amíg a menstruáció 1-2 napot legalább nem késik. Így a csalódás elmarad, max csak az öröm lesz!
2009. febr. 5. 19:19
 144/171 anonim ***** válasza:
100%
nekem jan 3.án volt utoljára mensim. ELVILEG 28. naposak a ciklusaim, eddig semmi jel nem volt se mensis se babavárós, ma viszont görcsölt a hasam rendesen, nem voltam túl jól, de nem jött meg! máskor amikor ennyire görcsölök meg is szokott jönni, most teszteltem, de negatív lett (Lily)...nem vagyok szomorú, de azért örültem volna a pozitívnak! :)
2009. febr. 5. 19:31
 145/171 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor később még lehet pozitív, nem?
2009. febr. 5. 19:53
 146/171 anonim ***** válasza:
100%
bármi lehet :D
2009. febr. 5. 19:57
 147/171 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!

Kösy a biztatást.

Egy rémes éjjelen vagyok túl,ugyanis a "mensim" pecsételő vérzés,és inkább rózsaszínes folyás,viszont este a Fábry-show alatt olyan szinten görcsöltem 20-22 percenként,hogy négykézlábra ereszkedve tudtam csak megmaradni(vicces volt,de borzasztóan fájdalmas,mint mikor megfogja a lábad a görcs és nem ereszti).A férjem teljesen kétségbeesett,be akart vinni a kórházba,mert hőhullámaim voltak,plusz fáztam,és falfehér voltam,masszírozta a derekam,és 3 nos-pa-val enyhültek a görcsök,úgyhogy kisebb megszakításokkal,de elbírtam ma jönni dolgozni.Sztem mégis teszt lesz a vége,mert eddig ez nem normális mensi,és én utoljára és életemben először a vetélésemnél görcsöltem anno ennyire,de az tovább erősödött és sűrűsödött,ez most megállt.Szorítsatok értem!!!Írok majd,mi lett.Elza

2009. febr. 6. 07:43
 148/171 anonim ***** válasza:
100%
Elza! Sokat gondolok rád, és szorítok, hogy minden rendben legyen. Bea
2009. febr. 6. 07:45
 149/171 anonim ***** válasza:
100%

Ó, Elza, akkor kemény éjjeled lehetett, csoda, hogy ma tudtál dolgozni menni. Így péntekre kivehettél volna egy nap szabit vagy betegállományt.

Nálam még mindig csak pár csepp barnázás van, már tegnap reggel óta. Éjjel még az sem volt. De még mindig fáj a fejem, egy kicsit már jobb és nekem is hőhullámaim vannak, a hasam is fájdogál. Várom, hogy mikor jön meg rendesen. Ma vagy legkésőbb holnap meg kell jönnie, ha nem fog, akkor csinálok én is egy tesztet.

Az érdekes a sűrű pisilés, ezt nem tudom hova tenni.

Anna

2009. febr. 6. 10:13
 150/171 A kérdező kommentje:

Szegény Elza!

Nekem nem fáj a hasam, még a menszim sincs sehol, de a hőm leesett 36,4-re, Pé-kor kb 36,1-ről ment fel 36,8-ra. Szóval szerintem menszi lesz a vége...

2009. febr. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!