Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 20. -ára nem várja,...

Aki 20. -ára nem várja, milyen tünetei vannak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem semmi :(
2011. jún. 18. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Én 21-re nem vártam, és ma csináltam egy tesztet, és pozitív lett! Szurkált a hasam, érzékeny voltam a szagokra, és fehér folyásom volt, ill. nyúlós is váltakozva. Te mikor akarsz tesztelni? Szurkolok,hogy neked is pozitív legyen!
2011. jún. 18. 12:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Gratula a pozi teszthez! Én is érzékeny vagyok a szagokra, kicsit émelygek is! Én 21-i reggelig várok a teszttel, ha kibírom!
2011. jún. 18. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Én 13-ra nem vártam, még nem csináltam tesztet, de szerintem hétfőn fogok. Hasal alul feszít, melleim fájnak és sokat járok pisilni. Nekem ennyi tünetem van, ja és most a napokban akkorákat tudnék aludni. Poz. teszthez gratula és drukk kedves kérdező!
2011. jún. 18. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Én 22.-éra nem várom!!! Nekem néha hányingerem van, máshogy érzékeny a cicim és extra systoliám van, csütörtökön voltam vele orvosnál mert már másfél napja tartott, régebben is volt ilyen csak nem tartott ilyen sokáig, az orvos azt mondta, hogy terhességtől is lehet, mert mondtam neki, hogy már próbálkozunk, szóval, ha tényleg baba van elég fura tünet, még sose hallottam, hogy terhességtől lehetnek extráim!!!
2011. jún. 18. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:

14 :_ 13 mas

ha már hétfőre nem vártad 13 ra már rég kimutatná

miért vársz ennyit.,?

jó türelmes vagy..

ott már biztos baba van..

2011. jún. 18. 16:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 22.-ére nem várom, egy kis émelygésem van, érzem, hogy van méhem és derekam. :) Vagyis néha-néha fájdogál. Fehér folyásom van. Én holnap tesztelek, meg holnapután, meg azután is, ha kell... :D Én nagyon türelmetlen vagyok! :D Gratula a pozitív teszthez a hozzászokónak, a többieknek meg szorítok!
2011. jún. 18. 21:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. 21. reggelén halvány szellemcsíkos teszt.
2011. jún. 23. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem se semmi, néha görcsölgetek, hol fáj a mellem, hol nem, mint a mesében!!! Holnap tesztelek, ha addig se jön meg!!!
2011. jún. 23. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Ma negatív teszt, de mensi sehol!!! Attól még reménykedhetek???
2011. jún. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!