Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Tesztelj és írd meg.
Nekem vannak görcseim de sokkal enyhébbek mint menszi elött.Na meg állandóak.
6.-ára nem várom.Gyengeséget érzek.

Láttatok már ilyen topikot amiben ennyi válasz legyen?
Gratulálok nektek.
Csatlakozhatok?
5.-ére várom meg nem is.Ahogy lesz úgy lesz.
Fáj kicsit jobboldalt.
Lehet méhen kívüli?Aggódom.Akkor inkább a mensi.
Itt olvastam h valakinek volt...
Erika vagy Eliza?
Tudnál többet írni róla?
Mikor és hogyan vetted észre?
Köszi előre

Szia Erika!
Nekem van a 10 éves lányom. :-)
Szerintem biztos babás vagy, ha már van két pozi teszted is. Mint írtam, az egyik terhességemnél a 23. napon lett pozitív a tesztem és meg is született a lurkó, neked ha jól emlékszem az első teszted a 22. napon csináltad, a másikat később.
Nem kell mindenkinél feltétlenül ugyanazoknak a tüneteknek jelentkezni!
Nekem pár nappal ezelőttid még semmilyen tünetem nem volt szinte, ami máskor ne lenne mensi előtt. Ami gyanús, hogy tegnap már sűrűbben jártam pisilni és ma éjjel is ki kellett mennem, ami igazán nem jellemző rám. Semmi megjövős érzésem nincs, de egyre sűrűbben, ha úgy mozdulok, akkor belenyillal a méhembe. Ez volt az őszi terhességemnél is. És a folyamatos fázás. Ez most is van már napok óta és akkor is volt.
éjjel miután kimentem pisilni, olyan hányingerem lett, hogy csak hosszú idő múlva sikerült visszaaludnom. Ma reggel is hirtelen rámjött, alig bírtam enni.
Nálam ennyi.

Kedves"10 éves lányos"?
Köszi a választ.
Azt kérdezném,hogy a 3.terhességednél elöbb is teszteltél és negativ volt?Tehát később mutatta ki a teszt.Akkor igaz lehet,h amit később mutat ki az nem elég életképes?
Erika

10:34-es
Még nem teszteltél?
Nálad olyan tutti jelek vannak a babára..

A méhen kívüli úgy tudom ,nagy fájdalommal jár.
Meg vérzéssel.

Teszteltem Pozitivat.A csík világosabb a Kontrollcsíknál.Ezek szerint sikerűlt?Olyan boldog vagyok,majd kiugrok a bőrőmből.
Nektek is kívánom ezt a boldogságot.
Gratula az utolsó válaszadónak a pozitív teszthez. Volt valami tüneted?
Nekem elmúlt a hasfájás, nem tudom ez jó-e vagy rossz, de majd pénteken tesztelek, ha addig nem jön meg!
A méhen kívüli terhesség tényleg fájdalommal jár, de nem tudom mikor jelentkezik először. Remélem ír valaki, akinek volt ilyen tapasztalat! Remélem akkor már inkább menszid lesz, mint méhen kívüli babád.

Tegnapi 17:16-os vagyok
reggel már nem bírtam tovább,teszteltem.negatívat:(
nem sokkal utána meg is jött :(
szóval lelki állapotom a béka feneke alatt tartózkodik,nagyon sokkal.pedig minden tünet stimmelt...
láttátok volna a párom arcát,mikor várta az eredményt,és aztán,mikor megmutattam neki...azt hittem a szívem megszakad :((( olyan csalódott volt az én Egyetlenem.rólam nem is beszélve
szóval erről ennyit
ui.:nem szeretném,hogy bárki is engem említsen példaként a bebeszélt terhességgel kapcsolatban.köszi

Sziasztok!
Én péntek-vasárnap körül nem várom és ma reggel Lily-vel negatívat teszteltem... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!