Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Istenem, a tiszta kéz az tiszta kéz- a méhszáj sem steril... Lányok, a nődokik is javasolják bizonyos esetekben a méhszáj vizsgálatát! Akit zavar, ne csinálja, de semmi gáz nincsen ezzel. Mindenki úgy vizsgálja magát, ahogy jól esik neki. Nem mellesleg a péniszt sem fertőtleníted alkohollal, mielőtt behatol, és az oké, hogy pénisz nem fogdos kilincseket, de majd akkor lesz sterilebb, mint az én megmosott kezem, ha majd az alsógatyák is sterilek lesznek.
A hüvelyflóra úgy van kitalálva, hogy védi a "belsőségeinket". Alapos kézmosás után semmi gond nem lehet- minden nő fertőzött lehetne, a klópapírt is sterilizálni kellene, ha ennyire nagy lenne a veszély. Kérdezzétek meg a dokitokat.
Teszt: aki nyugtalan és babás, az inkább teszteljen, mint hogy szanaszét izgulva magát ártson a babának.
Ha senki nem tesztelne korán, akkor honnan tudhatnánk, hogy vannak mázlista Erikák is? :) Neki és a többi babásnak őszintén gratulálok, mi, többiek meg szeressük egymást az élni-élni hagyni jegyében- ha már úgyis sorstársak vagyunk.;)

Én vagyok a 10:57-es. Azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogyan történhet meg, hogy az én és a "vitapartnerem" hozzászólását is maximálisan lepontoztátok? :-)))
Vicces kedvetekben lehettek ma! :-)

Lehet igazad van. Pedig az elgondolás jó lenne, mert azzal hogy pontoznak/pontozzuk egymást azáltal saját magunkat is meg tudjuk ítélni. És ha 0 %-os lesz a véleményem, akkor szerintem az a minimum, hogy elgondolkodom a dolgon és átgondolom, mert könnyen lehet, hogy az én megítélésem a téves. De ha az ellenkező álláspont is 0 %-ot kap, arra nem tudok mit lépni. :-)
Te is mostanra nem várod a mensit? Babásodhatnánk együtt. :-)

Ó, sajnálom, hogy hormonprobléma van! Remélem nem kell sokat várni a gólyára Nektek sem és Nekünk sem. Múlt hónap nálam is fura volt, én is teljesen beleéltem magam a babába. Most már ezért nem figyelem magam. De én nagyon szerencsés vagyok, mert mindhárom babánk szinte azonnal összejött. Csak sajnos a legutolsóval elvetéltem. :-(
Most telt le a 3 hónap türelmi idő.
De már biztosra érzem, hogy nem sikerült. Azért majd megírom ha eldől erre vagy arra a történetem, hátha valakit érdekel.
Neked sok sikert a babához! Szia

Sajnálom, hogy az előző nem jött össze, és azt is, hogy úgy érzed, meg fog jönni... látod, van akinek nagyon meg kell dolgozni egy gyerekért. És akkor totál nem értek más kérdéseket, ma pl. ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Na, ez van... nem vagyunk egyformák. Szorítok, ha valami hír van, írd meg!

Te jó ég! Én ezt a kérdést nem is láttam. Az igaz, hogy csak néha nézek át a terhességi kérdésekhez, hogy ne fájdítsam a szívemet.
Akkor majd ide megírom, hogy mi lesz az én hónapom vége: baba vagy mensi.
szia :-)

Teszteltem a másodikat és sötétebb pozitiv lett.Üzenem annak az "Úristenezőnek" és a társának,hogy ne hasonlítsa magát az egészséges nőkhöz.Akinek annyi vetélése van az nem hihet abban sem ha nő a hasa!!!!
Tele vannak rosszindulatúsággal a bajuk miatt.
Nektek meg akik hittetek nekem és hasonló a véleményetek ..hát köszönöm.
Erika

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!