Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 4-5-ére nem várja, annak...

Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 14:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/171 anonim ***** válasza:
78%

Ha megtapasztaltátok volna az álterhességet és az utána következő kiborulást, depressziót, meg ami vele jár, nem várnátok a terhességi tüneteket egy héttel a nemvárt előtt, egy héttel a lehetséges megtermékenyítés után. Ne csináljatok magatoknak rosszat, ha mégis megjön, annyira de annyira ki fog készíteni.

Erikának gratula! :-)

2009. jan. 30. 16:28
 32/171 A kérdező kommentje:
Sokszor olvastam az ál-terhességről, de ez meddig fajulhat? Azért fáj a hasad, mert bebeszéled magadnak?
2009. jan. 30. 16:32
 33/171 anonim ***** válasza:
100%
en vagyok az akinek egy hete kesik igen teszteltem negativ lett :(
2009. jan. 30. 16:42
 34/171 anonim ***** válasza:
87%
16:28-as vagyok. Abba a tévedésbe estem amibe sajnos ti is belesodorjátok magatokat. Kegyetlen az álterhesség. MINDEN tüneted megvan: mellfeszülés, mellbimbó-égés, hasszurka, görcsöcskék, szagérzékenység, fejfájás, soroljam tovább? Mert még van... Ami nálam azért reális maradt, az a menzi előtti hőmérséklet-esés, meg hogy a tesztjeim negatívak lettek. Na, és persze, óramű pontossággal meg is jött. Hát akkor lett hiszti, sírás, depresszió, komolyan mondom, sajnálom a páromat azért a napért. A jó oldala az volt, hogy azóta nem is figyelem magam annyira, na meg elmentem orvoshoz, és megállapította, hogy nem is maradhattam terhes, picike hormonkizökkenés miatt. Azt hiszem, hogy ezeket a tüneteket az agy produkálja, a tudatalatti hatására.
2009. jan. 30. 16:46
 35/171 anonim ***** válasza:
87%

14:57-58-as és 15:21-es vagyok,utolsóval(álterhes,bocsi) egyetértek.Nem hiába karattyolok itt 1,5 éve mindenkinek,és hányan,de hányan beleestek abba a csapdába,amibe a hülye tesztek sodorják őket.Arról nem is beszélve,hogy mitől félnek?A baba,ha meg akar maradni,teszt nélkül is megmarad.Sztem is nagyon sokan azért lesznek ál-terhesek,mert görcsösen ráfókuszálnak a babakérdésre,aztán jön a nagy pofára esés,a következő hónapban meg annyira beleélik magukat,és figyelik a testüket,hogy egyszerűen becsapják a saját szervezetüket,amitől kimarad a mensi.

Én is jártam így sajnos,de nekem volt okom rá,2 hét alatt kapartak és vágtak is,voltam intenzíven,és közölték hogy kevesebb mint 50%,hogy terhes maradok,és mondván,hogy én a nagy NŐ,majd bebizonyítom a hülye dokiknak,hogy több az az 50%,óraműpontossággal szeretkeztünk,és ki is maradt,csak mint kiderült,a depim miatt.

Én annyit tanácsolok sorstársammal karöltve,hogy kimaradás után várjatok legalább a teszttel 4-5 napot,és dokihoz is bőven ráértek a 7.-8.hétre bejelentkezni,mert akkorra már van szívhang,és a doki is érez már valamit.Hamarabb is lehet menni,de vagy már első körben elküldenek,mondván,ilyen fiatal terhesen mit keres itt?,vagy egyszerűen a doki azt mondja,hogy gyere vissza 2 hét múlva,mert ez mensi is lehet,még nem érez semmit.

Mensi előtt meg teljesen felesleges tesztelni,minek ennyire sietni?Anyum 25 éve szült,akkor még csak orvosi tesztek voltak,akkor csak onnan tudták,hogy terhes valaki,ha kimaradt neki,és nem volt akkor UH,meg semmi,csak a doki.

Egyébként meg semmi közöm hozzá,de a rengeteg felesleges teszttel csak a gyógyszertáraknak csináljátok a hasznot,kis türelem.Én is holnapra várom,de azért még nem rohanok holnapután a patikába...kis önkontroll,a gyerek mellé úgyis rengeteg kell,úgyhogy lehet gyakorolni...

Kellemes hétvégét!

2009. jan. 30. 17:10
 36/171 anonim ***** válasza:
85%
(Ex)álterhes vagyok :-). Nagyon nagyon igaza van az előttem szólónak. A tesztekről akartam még pár szót: nekem is volt nem egy olyan, hogy 1-2-3-8 óra után megjelent a második csík. HAMIS pozitív, ha nem perceken belül jelenik meg, tehát NEGATÍV! És igen, igaz, hogy ez a tesztőrület a gyártók zsebét dagasztja. Én megfogadtam azt is, hogy majd tesztelek, ha késni fog. Szóval, nekem valahol jó hatása (is) volt az álterhességnek, megtanultam hogy picit objektívebben viszonyuljak saját magamhoz.
2009. jan. 30. 17:21
 37/171 anonim ***** válasza:
85%
Újra álterhes: szorítok az előttem szólónak!!!
2009. jan. 30. 17:22
 38/171 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem pedig az aki a terhessége minden percét élvezni akarja,az szeretné minél hamarabb megtudni.Ez csak természetes.Nem is kell lemaradni erről.

Végig drukkoltam én is hajdanán hónapokat és a 3.hónapban sikerült a baba.Nem bánom az előző 2 hónap hiábavaló reményét,mert annál boldogabb voltam amikor végra sikerült.

2009. jan. 30. 17:23
 39/171 anonim ***** válasza:
84%
Igen, élvezni akarja az ember minden pillanatát a terhességnek. De mi az, amit az első időben érez? Igazából csak azt, amit érezne teszt nélkül is. Ahogy írta a sorstársam, anyáink idején csak akkor tudták meg, ha kimaradt a mensi. És mégis, ők is boldog kismamák voltak. Én még mindig ahhoz tartom magam, hogy inkább ne tudjam 2-3 hétig, hogy terhes vagyok, és ezt az időszakot ne élvezzem, semmint még egyszer átéljem azt a pofáraesést, amit sikerült átélnem a magam hülyesége miatt.
2009. jan. 30. 17:29
 40/171 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat a kérdésért, de hogyan állapítjátok meg, hogy a méhszáj kemény és zárt.(?)
2009. jan. 30. 17:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!