Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Kösz a gratulát.Igen ,fogok még 2 nap múlva tesztelni,mert ez nagyon halvány,de az előző terhességemnél is ugyanígy volt.
Kifeledtem,h 37.4 a hőm.
Sok sikert nektek is .Együtt könnyebb.
Erika

Nekem is 4-5-én kellene jönnie. Most már semmi tünetem nincs, 3 napja volt egy kis barnázásom és hasfájásom. De mást nem érzek, mint ami mensi előtt ne lenne máskor. Az én méhszájam puha.
Erika, gratulálok! A Te méhszájad magasan van?

Peteérés után 10 nappal mutatta ki.Vigyázat,mert ha 10 perc múlva nincs 2 csík attól még 30 perc múlva lehet....egy külföldi teszt ami k.b.megfelel az itthoni Qupidónak.
Igen fenn van a méhszáj.
A hasam nem fáj ,derekam nem görcsöl,nincs hányingerem(ez nálam a mensi elött szokott lenni)
Teljesen olyan mint amikor a lányommal voltam terhes 10 évvel ezelött.
Erika

Nahát, nekem is 10 éves a lányom! :-)
Nem hiszem, hogy nálam baba van a dologban, mert mindenhol azt olvasom, hogy keménynek kell lennie a méhszájnak.Hamarosan kiderül...
15:06-os

14:57-58-as vagyok.Erikától kérdezem,mert ez sztem mindenkinek fontos!
Írtad,hogy 30 perc múlva is lehet 2 csík.Nekem már többször volt olyanom,hogy a leírt időt kivártam,és csak egy csík lett rajta,egy óra múlva pedig 2.Örültem nagyon,de felhívtam azért a gyártót,jobban mondva call-centert,és azt mondták,hogy a leírt idő letelte után már HAMIS még egyszer írom:HAMIS az eredmény,bármely tesztről is van szó.Tényleg az is lett,mert megjött rá egy-két napra.
Szted/tetek?

Olvassátok el.
Külömben a lányom aki 10 éves Ő a bizonyíték.Vele is így volt.A 10 év alatt nagyon sokszor teszteltem és soha egyetlenegyszer sem volt halványan ha nem volt tényleg baba.A szellemcsík nem rózsszínű.
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!