Aki 4-5-ére nem várja, annak vannak tünetei?

Sziasztok!
Én még mindig nem érzek semmit, babásnak sem érzem magam. Még van 4-5 napom a mensiig. Viszont kb 2 napja nagyon nedvesnek érzem magam és sárgás színű nyúlós folyásom van. Az előző terhességemnél sok folyásom volt a menses előtt.
Már nagyon izgulok. De ha nem jött össze, akkor majd máskor. Szívem szerint úgyis most harmadszorra tavaszi születésű babát szeretnék. :-)
Többiek?
Aki a mensi előtt egy nappal tesztelt negatívat: Ne keseredj el, mert az még nem jelenti, hogy nincs baba! Ha nem jön meg a mensi további 4-5 napig, akkor tesztelj megint! És reméljük nem jön meg!:-)
A méhnyak vizsgálati vitához: Egyáltalán nem ártalmas és nem baj, ha valaki vizsgálja. A higiéniára viszont nagyon oda kell figyelni! Olvassátok el a Billings módszert. Ő erre a vizsgálatra alapoz és a hüvelyi nyálka vizsgálatára. Leírja, hogy otthon hogyan kell végezni és mikor mit lehet tapasztalni. Én ezáltal jobban megismertem a testemet és annak működését. És ha már a tisztára megmosott kezetektől való fertőzéstől féltek, akkor miért nem teszitek ezt mondjuk a párotok nemi szervével? Mert ugye általában nem fürdés után azonnal hatolnak belénk nem? És Ők is érintik a méhszájat. Az ujjaikról meg ne is beszéljünk!
Az utolsó válaszolónak pedig én is igazat adok! Már én is veszítettem el babát.

Bocs, de a párom a nemi szervével nem fog kilincset, nem emel wc-ülőkét, és nem utolsósorban nem ütögeti a billentyűzetet. Úgyhogy szerintem tisztább, mint a kezem.
Ha meg peteérést akartok követni, ott a hő, a nyálka, és a megnövekedett szexuális étvágy! Az álterhes vagyok.

De mint olvashattad, mindannyian akik méhszájat is vizsgálunk, külön kiemeltük, hogy azt TISZTA, azaz frissen szappannal jól átmosott kézzel a kézmosás után azonnal tesszük. Ezt valahogy mindig átugrottad olvasás közben.
Mért mit gondoltál, azt hogy pl főzés közben vagy kertészkedés közben egyszercsak jön egy ihlet, lerántjuk a bugyinkat és felnyúlunk? :-)
Tehát a tiszta kéznél semmiképp nem sterilebb a párod nemi szerve. Főleg ha már több órája nem fürdött, közben pisilni is volt stb...Féljél ettől.

A szexuálhigiénével nincs baj. Én arra szeretném egyébként felhívni a figyelmet, hogy mi 1-1.5 cm-re pisilünk a hüvelybemenettől, miközben mindeny nyálkás a környéken. Úgyhogy nagyobb veszélyforrás ennél nem lehet a párom nemi szerve, hiszen ő sem csinál vele egyebet, és mégcsak nyálkahártyája sincs ott!
Nem is mondtam én hogy mocskos kézzel nyúlkáltok fel magatoknak, de a szappan és a víz nem hatékony minden csíra ellen... és a kéz bizony elég redős ahhoz, hogy megülhessen benne baci. Én pl a hőmérőt alkohollal fertőtlenítem, és az sima üveg. Kézzel nem nyúlkálok fel, főleg nem a méhszájig.

A méhszáj nincs ám messze, kb 10 cm mélyen(mikor lent van)! Lehet fura, de mi szoktuk kézzel is izgatni egymást és bizony a férjem ilyenkor mindig "megujjaz". Sosem volt semmilyen betegségem, az első terhességemnél volt 1x gombám. És ha már a ujj redőiben megbújó bacikról van szó, akkor kétlem, hogy a férjem ujjain kevesebb lenne mint az én frissen, alaposan mosott kezemen. Általában előtte filmet nézünk és megvárjuk míg a gyerekeink elalszanak a szobáikban. Tehát Ő azért fogdossa a távirányítót, hiszen valakinek ki is kell kapcsolnia a TV-t. :-)
Azért sajnálom, hogy Te nem részesülsz a férjed ujjainak izgatásában, hogy ennyire félsz a fertőzéstől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!