Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező! Gyerek koromban laktam veszprém megyében is 😊

Ez a doki császározott a kisfiammal, akkor is tök nagy nyugalmat árasztott. Nagyon fura. Ja és 78 éves 🤣

Mára van időpontom a dokimhoz,du megyek hozzá

máj. 8. 08:16
 652/1673 A kérdező kommentje:

Akkor mondhatni, megvan a tapasztalata hozzá, miért idegeskedjen😁

En amugy pont a dokik miatt felnék császártol🫣 amikor szültem, nem volt bent doki es mire oda ert egy varrni, hát... sok mindent éreztem.

Na, majd írj mit mondott🤞😊

máj. 8. 08:24
 653/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Kicsit hosszú lesz bocsánat.

Szóval áprilisban kimaradt a mensi negativ tesztek . Semmi tünet. Május harmadikán kellet volna meg jönni e szombaton kicsi barnázás kis vér vasárnap semmi hétfőn kevés barnázás tisztasági betét elég kedden hasonló kicsit több vér mára kicsit több vér nem görcsölök nem fáj cicim . Számomra ez nem meg szokot mensi . Sajnos orvoshoz igy nem akarok menni jelenleg majd ha elmúlik ez a dolog .

Nem tudom mi van vagy mi ez .de aggaszt már a dolog ...

Gratulálok a pozitiv teszteknek .

Szurkolok akik teszt előtt vannak hogy két csíkos legyen .

KT

máj. 8. 11:36
 654/1673 anonim ***** válasza:

Mi családilag lebetegedtünk.

KT, valami hormon problèmának tűnik. Étkezésed rendbe van? Nem kezdtél el valami új diétát/fogyókúrát/gyógyszert?

Sz

máj. 8. 16:41
 655/1673 anonim ***** válasza:

Ohh jobulbulast Sz

Semmit minden ugyan az mint eddig sose volt még ilyen mióta van mensim

KT

máj. 8. 16:56
 656/1673 anonim ***** válasza:

Én anno ilyen kimaradás meg sok késésre norcolut tablettát kaptam. Lehet KT egy próbát neked is megérne.

Inez

máj. 8. 17:34
 657/1673 A kérdező kommentje:

KT - kivancsi vagyok mit fognak mondani, amikor mész dokihoz. Nekem a 6 centis cisztamnal volt 45napos a ciklusom, viszont bármi hormon borulhatott, amiért nem volt ovu sem.

Meg most sajnos eszembe nem fog jutni kinek volt elhalt terhessege itt a csoportban es a tesztek se mutatták, de talán nem ilyesmiről van szó.

Gondolok rád es kitartást!❤️

máj. 8. 18:53
 658/1673 anonim ***** válasza:

Na lányok most irtózatos komoly elmélettel jöttem nektek🤣🤣🤣

Ilyen csavaros korai terhesség megállapítást még szerintem nem hallottatok. Én ugye IR-es vagyok. Bár már egy ideje szedem a gyógyszert és hellyel-közzel a diétát is tartom ennek ellenére is szokott "magas" lenni a cukrom. Amikor legutóbbi hónapban terhes voltam azt figyeltem meg, hogy a csaló kajáktól se ment fel a cukrom 6 fölé. A vetélés után persze még a diétás kajától is 8 volt😅 Na a sztori lényege, hogy benyomtam ma bánatomban 2 óriás gombóc fagyit és a 1.5 órás cukrom 5.5 volt ami nálam kb majdnem kezdő érték.

Tudom, hogy a terhesség pont, hogy ront az IR-en, de lehet én fordítva működök🤣🤣🤣🤣

Nyilván ne vegyetek komolyan, csak gondoltam megosztom veletek micsoda elméleteim vannak így estére hátha ti is nevettek egy jót.😁

máj. 8. 21:08
 659/1673 anonim ***** válasza:
B voltam😘
máj. 8. 21:08
 660/1673 anonim ***** válasza:

Drukkolok B! Én ma is lőttem egy negatív 25ös tesztet (11.dpo környèke ). Már csak egy maradt, de ma elutazunk úgyhogy ha nem jönne meg akkor vasárnapra marad. De gyanítom meg fog jönni.

Sz

máj. 9. 08:34
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!