Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
670!
A nővéred minden ilyen alkalommal bement a kórházba? Nekem ma a doki annyit mondott,hogy mire odaértem elmúlt a vérzés,majd akkor menjek,ha már folyik...
Milyen kedves doki….megkerdezhetem ez melyik kórház?
Orulok hogy nincs semmi probléma veletek!🥰
Amúgy jófej volt 😀
Jászberényi kórház
Nekem sajni megjött ma. Na de új hónap, új remény..
Sz
Bocsánat, hogy kicsit eltűntem. Gyerkőccel nem épp könnyű időszakot élünk, jelenleg küzdök, hogy türelmes tudjak valamennyire maradni. Egy picit el is gondolkoztam, szerintem jövő hónaptol tényleg a sorsa bízom magunkat.
Rendes vérzésnel pedig elvileg lennie kell valami mögöttes dolgoknak, még ha szerencsére rendbe is van a picur❤️
Egyre több kismamanal van hematoma, nagyon sokat olvasni ilyet. Nemtudom hogy a pici makszem mennyire tudna takarni egy hematomat, hogy ne látszódjon.
Barnazasra amugy azt is mondta nekem anno a dokim, hogy ahogy a baba csinálja a helyet maganak es az erek úgymond "eldurrannak" amiatt van barnazas, mert az ugye nem friss vért jelent.
Nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen🤞❤️
Sz - sajnálom, de igen nem szabad feladni! Jönni fognak a picurkak, amikor jönni szeretnének
Sziasztok!
Jövőhéten kedden mennék ir+cukorterhelésre, csütörtökön fogászatra. Persze most kezd lebetegedni a lányunk, úgyhogy szorítsatok, hogy megússzuk, had jussak el végre pár vizsgálatra. Férjem kilőve a betegségnél itthonmaradásnál, ugyanis munka mellett tanul, és arra sok szabi elmegy.
Sajnálom Sz!
Kitartást mindenkinek!
Kakadu
Kedves D nekem az első terhességem alatt 8hetesen barnázas majd mised ab lett. Majd a második harmadik terhességnél is jelentkezett barnázás még a 12.héten is utánna már nem. Rutascorbint írtak fel rá. Nekem azt mondták valószínűleg elpattanhatott egy hajszálér egyéb mást nem láttak hogy mitől lehetett volna.
M
Sziasztok! Ma van elvileg ovum. Mindig azt mondják hajnalban van kilökődés és onnan 12óra (nemtudom nálam a gyakorlatban mikor van). A napokban nem tudtunk együtt lenni a férjemmel a sok munka miatt. Láttok esélyt arra, hogy jó lehet még ha ma este próbálkozunk? 😶
Nagyon elkeseredett vagyok, hogy még az esélyt se tudtuk megadni a sikerre 😟
F
Jajj tényleg. Én elkezdtem a hónapban a termékenység fokozó jógát. Nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam róla, youtube-on van sok videó. Ajánlom mindenkinek! 😊 abban az egyben biztos van haszna hogy sokkal jobban erzem magam utána, nyugodtabban nem kattogok a baba témán! 🥰 talán ez is a siker kulcsa. 😊remélem hamarosan más hatása is lesz! 😊
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!