Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/1673 anonim ***** válasza:
Hát az igazán "remek" lesz,ha végig ez lesz 😅 2 missed ab után nehéz optimistának lenni
máj. 10. 10:27
 672/1673 anonim ***** válasza:

670!

A nővéred minden ilyen alkalommal bement a kórházba? Nekem ma a doki annyit mondott,hogy mire odaértem elmúlt a vérzés,majd akkor menjek,ha már folyik...

máj. 10. 11:55
 673/1673 anonim ***** válasza:

Milyen kedves doki….megkerdezhetem ez melyik kórház?

Orulok hogy nincs semmi probléma veletek!🥰

máj. 10. 13:41
 674/1673 anonim ***** válasza:

Amúgy jófej volt 😀

Jászberényi kórház

máj. 10. 19:16
 675/1673 anonim ***** válasza:

Nekem sajni megjött ma. Na de új hónap, új remény..

Sz

máj. 11. 10:59
 676/1673 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy kicsit eltűntem. Gyerkőccel nem épp könnyű időszakot élünk, jelenleg küzdök, hogy türelmes tudjak valamennyire maradni. Egy picit el is gondolkoztam, szerintem jövő hónaptol tényleg a sorsa bízom magunkat.

Rendes vérzésnel pedig elvileg lennie kell valami mögöttes dolgoknak, még ha szerencsére rendbe is van a picur❤️

Egyre több kismamanal van hematoma, nagyon sokat olvasni ilyet. Nemtudom hogy a pici makszem mennyire tudna takarni egy hematomat, hogy ne látszódjon.

Barnazasra amugy azt is mondta nekem anno a dokim, hogy ahogy a baba csinálja a helyet maganak es az erek úgymond "eldurrannak" amiatt van barnazas, mert az ugye nem friss vért jelent.

Nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen🤞❤️

Sz - sajnálom, de igen nem szabad feladni! Jönni fognak a picurkak, amikor jönni szeretnének

máj. 11. 11:25
 677/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jövőhéten kedden mennék ir+cukorterhelésre, csütörtökön fogászatra. Persze most kezd lebetegedni a lányunk, úgyhogy szorítsatok, hogy megússzuk, had jussak el végre pár vizsgálatra. Férjem kilőve a betegségnél itthonmaradásnál, ugyanis munka mellett tanul, és arra sok szabi elmegy.

Sajnálom Sz!

Kitartást mindenkinek!

Kakadu

máj. 11. 16:21
 678/1673 anonim ***** válasza:

Kedves D nekem az első terhességem alatt 8hetesen barnázas majd mised ab lett. Majd a második harmadik terhességnél is jelentkezett barnázás még a 12.héten is utánna már nem. Rutascorbint írtak fel rá. Nekem azt mondták valószínűleg elpattanhatott egy hajszálér egyéb mást nem láttak hogy mitől lehetett volna.

M

máj. 11. 21:09
 679/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma van elvileg ovum. Mindig azt mondják hajnalban van kilökődés és onnan 12óra (nemtudom nálam a gyakorlatban mikor van). A napokban nem tudtunk együtt lenni a férjemmel a sok munka miatt. Láttok esélyt arra, hogy jó lehet még ha ma este próbálkozunk? 😶

Nagyon elkeseredett vagyok, hogy még az esélyt se tudtuk megadni a sikerre 😟

F

máj. 12. 11:13
 680/1673 anonim ***** válasza:

Jajj tényleg. Én elkezdtem a hónapban a termékenység fokozó jógát. Nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam róla, youtube-on van sok videó. Ajánlom mindenkinek! 😊 abban az egyben biztos van haszna hogy sokkal jobban erzem magam utána, nyugodtabban nem kattogok a baba témán! 🥰 talán ez is a siker kulcsa. 😊remélem hamarosan más hatása is lesz! 😊

F

máj. 12. 11:18
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!