Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
B - ha ez így van akkor inkább szerencsésnek mondanalak😁😁😁
A végén megjon a kedvem a cukorterheleshez🙈😂
Sz - kitartást! Ha nem lenne sikeres a hónap ne csüggedj, bar tudom hogy mondani egyszerűbb. Jönni fognak a várva várt babák, csak győzzük kívárni❤️
Én is mindig nehezen viselem a negatív teszteket és mostanában kajaba folytom a banatom, meg mindent, szóval seggbe kéne rúgni magam.
En ma vagyok 4.dpo-n, mert azota szep magasak a hőim ugyhogy megis volt ovu. Gondolom kb majd 18-19.e korul teszt, de ugyis tudni fogom mi van mert leesik a hő mielott megjon.
R
Mi a véleményetek a dm-es terhes vitaminról lehet olyan jó mint a márkásabbak?
KT
KT- az összetétel a lényeg. Sokszor a sima, olcsó vitaminokban még jobb az összetétel, mint a drágában. Nézd meg, hogy minden ami kell benne legyen megfelelő mennyiségben.😁
Kérdező - látod egy jó cukorterhelés csodákra képes 🤣🤣. Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy alakul ez a hónap. 🫣
B
Szerintetek mennyire normális, hogy gorcsolok? Éjszaka arra keltem, hogy iszonyat gorcsol a hasam, de hál isten nem verzek így szerintem teljesen felesleges lenne dokihoz menni. Napközben is néha néha begorcsolok, de most éjszaka ez durvább volt és hosszabb..
161/V
161/V! Nekem olyan nagyon erős görcsök nincsenek,inkább ilyen szinte egész napos tompa érzés.
Viszont ma reggelre elkezdtem vérezni. Ma vagyok elvileg 8+5. Itt várok a kórházban . 😭
D.
161/V én nekem a kisfiammal nagyon sok görcsölés, puffadás volt az elején éjszakánként.
Drukkolok D hogy ne legyen baj.
Nekem jelentkezett a szokásos mensi előtti migrén, plusz nyakig vagyok a betegségbe, szóval tuti meg fog jönni.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!