Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1673 A kérdező kommentje:

B - ha ez így van akkor inkább szerencsésnek mondanalak😁😁😁

A végén megjon a kedvem a cukorterheleshez🙈😂

Sz - kitartást! Ha nem lenne sikeres a hónap ne csüggedj, bar tudom hogy mondani egyszerűbb. Jönni fognak a várva várt babák, csak győzzük kívárni❤️

Én is mindig nehezen viselem a negatív teszteket és mostanában kajaba folytom a banatom, meg mindent, szóval seggbe kéne rúgni magam.

máj. 9. 08:45
 662/1673 anonim ***** válasza:

En ma vagyok 4.dpo-n, mert azota szep magasak a hőim ugyhogy megis volt ovu. Gondolom kb majd 18-19.e korul teszt, de ugyis tudni fogom mi van mert leesik a hő mielott megjon.

R

máj. 9. 13:37
 663/1673 anonim ***** válasza:

Mi a véleményetek a dm-es terhes vitaminról lehet olyan jó mint a márkásabbak?

KT

máj. 9. 20:54
 664/1673 anonim ***** válasza:

KT- az összetétel a lényeg. Sokszor a sima, olcsó vitaminokban még jobb az összetétel, mint a drágában. Nézd meg, hogy minden ami kell benne legyen megfelelő mennyiségben.😁

Kérdező - látod egy jó cukorterhelés csodákra képes 🤣🤣. Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy alakul ez a hónap. 🫣

B

máj. 9. 22:26
 665/1673 anonim ***** válasza:
Háziorvossal D vitamin feliratható pl, és úgy pár száz ft egy havi adag. Majd ma megnézem a leírását, amit itt adnak ki nálunk.
máj. 10. 06:32
 666/1673 anonim ***** válasza:

Szerintetek mennyire normális, hogy gorcsolok? Éjszaka arra keltem, hogy iszonyat gorcsol a hasam, de hál isten nem verzek így szerintem teljesen felesleges lenne dokihoz menni. Napközben is néha néha begorcsolok, de most éjszaka ez durvább volt és hosszabb..

161/V

máj. 10. 07:19
 667/1673 anonim ***** válasza:

161/V! Nekem olyan nagyon erős görcsök nincsenek,inkább ilyen szinte egész napos tompa érzés.

Viszont ma reggelre elkezdtem vérezni. Ma vagyok elvileg 8+5. Itt várok a kórházban . 😭

D.

máj. 10. 07:26
 668/1673 anonim ***** válasza:

161/V én nekem a kisfiammal nagyon sok görcsölés, puffadás volt az elején éjszakánként.

Drukkolok D hogy ne legyen baj.

Nekem jelentkezett a szokásos mensi előtti migrén, plusz nyakig vagyok a betegségbe, szóval tuti meg fog jönni.

Sz

máj. 10. 09:50
 669/1673 anonim ***** válasza:
D vagyok. Megint minden rendben volt.🥰 Nőtt,dobog a szíve,nincs hematoma. Nem értem én ezt ...
máj. 10. 09:53
 670/1673 anonim ***** válasza:
Van sajnos ilyen D. Nővérem is “indokolatlanul” végig vérezgette a terhességét.
máj. 10. 09:58
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!