Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
B- igen én is 8.dpo-n vagyok de egyaltalan nincs rajtam a tesztelhetnék. Legelőbb 11. dpo vagy 12.
Nincs is itthon tesztem
R
Hát meglátjuk, mindenesetre görcsölök. 😔
Az első a reggeli tesztem:
A másodikat most csináltam. Azon nagyon-nagyon halványan látok valamit, de lehet hogy csak beképzelem 😂
Köszönöm szépen csajok! ❤️
B, én mindig csak első kimaradt mensis nap után teszteltem eddig. Mondjuk, ez a második próbálkozós hónap. 😅 Addig igyekszem nem idegeskedni rajta. 😁
Rc
Itt van a második tesztemről még egy kép. [link]
Amúgy megint megnéztem, és 10 perc elteltével olyan erős lett mint a reggeli. 😅 Nem bírtam 2 napot várni. Van még egy tesztem, azt holnap reggel ellövöm (ha nem jön meg) , aztán meglátjuk. 😊
Rc
Rc nem hiszed el de pont most lett egy ugyan ilyen tesztem!!
Először láttam rajta valamit, aztán nem, aztán megint. Lehet, hogy ez semmi, de azért bevallom picit izgatott vagyok.😁😁😁
B
Én látom rajta a második csíkot😉
Szurkolok, hogy erősödjön holnapra!!😍
B
B, én is látok a Tiéden második csíkot! 😍 Neked mikor kellene megjönnie? 😊 Mikor tesztelsz legközelebb? 😁
Rc
Jajj de jó akkor nem csak képzelődök😍
Hát naptár szerint szerdán, de pár napot (2-3) tutira csúszott az ovum. Ha türelmes leszek akkor holnap reggel, ha nem akkor már ma este😁
B
Jajj de jó!! Mindkettőtöknek látszik csajok!! 🥰🥰
Drukkolok nektek nagyon!! 🥰🥰
F
En is latom mindkettőtöknél :)
Én még nem tesztelek :D
R
Nagyon remélem, hogy marad is a múltkori után.🥹
Természetesen holnap reggel folytatom majd a tesztelést hátha megbolondulok.🙄
F- köszönöm a drukkot, minden pozitív energia számít most!😁😍
R- várom majd, hogy veled mi lesz!
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!