Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Kérdező!
Én is most biztosra veszem hogy meg fog jonni, az első két baba még gondolat sem volt úgy összejott, nem ertem most mi van. El se tudom kepzelni aki evekig var az mit erez, en mar meguntam most ket ciklus utan :D
R
Nalunk az első gyerkőcnek is kellett kis támogatás hogy sikerüljön es biztos vagyok benne, hogy nem a szopi a gond, hiszen mennyien esnek teherbe igy is. Inkább valami más hormonális dolog lehet, csak ugye nem vizsgálják ki, hanem rafogják a szopira.
Én most türelmesen várom mikor lesz Lh csúcs és ovu tesztek alapján, 15.cn vagyok és semmi extra, még a termékeny nyák se jelent meg.
Még nem temetem ezt a ciklust, de nem is bizakodok
Egyszer eljon a mi időnk is R újra😊 kövi ciklustol lazítok🏝️🍹
Ez a GAL vitamin annyival jobb mint a Femibion vagy Elevit? 😊
Egyiket se szedtem még. Csak gondolkodom rajta.
R és kérdező nektek kitartást 🥰 remélem minél hamarabb érkezik hozzátok a baba 😊
F
Engem most ez a jógázós hónap úgy lenyugtatott, ilyen türelmes sose voltam az elmúlt hónapok alatt 😂 remélem meghozza a hatását 🥰
F
Hát csajok nekem off ez a hónap. Átvert az x-epil teszt. Ma elmentem hcg vérvételre, nem vagyok terhes. Kicsit csalódott vagyok, az tuti biztos, hogy többet ilyen tesztet nem veszek...
Mostmár csak várom, hogy meg jöjjön.
B
719-es, vao, akkor nem csak nekem vált be a GAL. 😊 Hamarosan rendelem a kövi adagot is. Ha várandós vagyok, akkor is ezt szeretném szedni. Te is szeded még vagy váltottál másra? 😊
Kérdező és R, drukkolok, remélem hamarosan Ti is feltöltitek a pozi teszteket! 🥰
F, én nem szedtem első hónapban semmit sem, így csak a GAL-ról tudok nyilatkozni. Első hónapban bevált. 😊 Reggelente szedtem. 2szem narancssárga és egy szem barna bogyót. Meg van por is amit inni kell naponta. Na azt volt hogy kihagytam. Nagyon vacak íze van. 😅
Én is 1 hónapja kezdtem el jógázni és nekem is nagyon jól esik. 😊 Szurkolok Neked is! 🥰
B, nagyon sajnálom. 😔 Pedig sokat gondoltam rád. 🥺 Remélem a következő hónapban összejön a babó❤️
Én holnap hívom a nőgyógyászomat időpontot kérni. Amúgy is júniusban szoktam menni az éves kivizsgálásra. 😊 Reménykedem benne, hogy addig minden rendben lesz!😅
Rc
Sajnálom B! Kitartást❤️❤️
F - hogy kell elkezdeni jogazni? Sokszor szemeztem a jogaval, de sose éreztem magam eleg nyugodtnak hozza😅🙈
En Femibiont szedtem 0-3ig, most is szedem a 3mat plusz most mellé folátot.
Igazabol en nem vettem eszre semmi extrát és a babatervezes időszakban sem volt szerintem nagy hatasa, mert 1 evig szedtem, aztan amikor társult a Premens, 1 hó utan pozitívat teszteltem. Kitudja mi lehetett az a plusz amire szüksége volt a szervezetemnek
Rc majd irj, ha tudsz valamit😊
Köszönöm Rc és kérdező!
Rc - én attól is nagyon boldog vagyok, hogy neked sikerült, remélem minden rendben lesz a dokinál! 🥰
Bár tudom nem ez a lényeg, de kisfiúnak vagy kislánynak "örülnél" jobban? Kíváncsi vagyok!😁
Addig is én nem adom fel! Szerencsére még ez csak a második hónap és így, hogy legutóbb már félig sikerült legalább tudom, hogy össze jöhet. Az a sok pozitivitás ami itt van pedig még több erőt ad!😁
B
Ne adjátok fel lányok! Előbb-utóbb jönni fognak a babák. Nekem is fura így a 6.ik próbálkozós ciklusba belekezdeni hogy a kisfiam elsőre sikerült.
Sz
F én próbáltam az elevitet, semmi változást nem vettem észre. GAL-nál már igen, volt ovum amit LH teszt nélkül is pontosan tudtam.
RC maradok szerintem terhesség végéig ennél😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!