Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/1673 anonim ***** válasza:

Nekem most este jött meg, ahogy vartam.

De abszolut jo hangulatban vagyok. Lesz ami lesz. Ugye nekunk ket gyerek ugy osszejott hogy meg csak gondolatban sem voltak, most meg nem. Ha nem lesz harmadik akk nem lesz :)

Ugyhogy jovo honapban ugyanugy homerozok, Gal babavarot szedem, ovut figyelem, meg esetleg ovu teszt. De igazolt ovulacio utan mar nem fogok hőmérőzni. Ti hogy vagytok?

R

máj. 17. 21:46
 752/1673 anonim ***** válasza:

Kérdező nem ebben a hónapban kezdtél el valami új kiegészítőt? Nem emlékszem már pontosan mit írtál, de bármilyen új tea, kiegészítő vagy vitamin okozhatja, hogy felborul a ciklus, kitolódik az ovu vagy a mensi. Nem biztos nyilván csak felmerült bennem, hogy mi van ha amiatt nem volt még ovud.

Én még mindig várom, hogy megjöjjön. Egyenlőre semmi jele... néha ha nyújtózok egy nagyot beszúr a petefészkem de ezen kívül semmi nincsen.

A fejem meg már csupa ragya 🙄🙄🙄

B

máj. 17. 22:43
 753/1673 A kérdező kommentje:

Folat és Premens ami új ebben a ciklusban, igazából a folat nemhiszem hogy bezavarna, Premens az talán, viszont ez is csak barátcserjet tartalmat, első gyerkőcnél ez segitett😊

Még nem temetem ezt a ciklust, bar ha lesz is 20.cn körül ovu, most a gyerkőc nem hagy nekünk időt🫣 tegnap is férjem előbb elaludt mint a gyerkőc🙈

Ma vagyok 18.cn, tegnap este óta szurkál a petefeszkem, kíváncsi leszek a délutáni lh-ra

Remélem idobe megjon a nemvárt B, ha már muszáj neki jönnie🤞

R - örülök, hogy jól viseled😊 valamilyen szinten en is igy vagyok a masodikkal, bár engem mindig rosszul érint, amikor megjön.

Én várom az ovut és remélem együtt tudunk lenni valamikor a napokban, hogy megadjuk az esélyt😁

Szerintem a Premens vagy az időjárás bezavart a gyerkőcnek.. Tejem van, de kb 1 hete éjszaka többször ebred visitva es cici kell, pluszba sokkal többet lóg cicin, úgyhogy kíváncsi leszek melyik a gond. Premens pont mire nemvarom fog elfogyni.

Következő ciklusba pedig ha ez sikertelen, amire nagy esély van, akkor már csak Gal+ multi, folat es minden mast elengedek. Max ha nem birom 17-20cn között nézek lh-t a továbbiakban🙈

máj. 18. 07:33
 754/1673 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Kiakarom próbálni a GAL vitamint amit annyira dicsértek! Ti melyiket szeditek? A sima babavárót vagy a Babaváró+ ?
máj. 18. 11:38
 755/1673 anonim ***** válasza:
Jajj F voltam 😁😁
máj. 18. 11:38
 756/1673 anonim ***** válasza:

R sajnálom ☹️ Tisztelem a hozzá állásod!

B kitartást neked!!!

Én most vagyok a 6-7 dpo-n és egyenlőre semmi Pms tünet. Nem fáj semmim, nem görcsölök. Egyedül kb 2 napja egyet szúrt a méhembe mintha ketté tépné valaki. De csak ennyi. Kíváncsi vagyok mi lesz. Most nagyon nyugodt és türelmes vagyok 😁😁

F

máj. 18. 11:46
 757/1673 A kérdező kommentje:

En Gal+ multit fogom, mert igazából csak a folat tartalmuk különbozik, azt meg most szedek külön.

Még nem használtam, de ahogy nezten, en a plusz mellett maradok😊

máj. 18. 12:17
 758/1673 A kérdező kommentje:

Nalam végre megindult az lh erősödés, most már jöhetnek a napi 2 tesztek😅

[link]

máj. 18. 12:27
 759/1673 anonim ***** válasza:

Na ez már jó jel kérdező, csak alakul az ovu😉

B

máj. 18. 12:39
 760/1673 A kérdező kommentje:

Remelem😊 meg hogy nem megy majd pocsekba🙈

Igaz, hogy gyerkőc mellett nagyon nehéz össze hozni a kistesot😅

máj. 18. 13:46
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!