Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Akkor legalább neked időbe van😁
Fura kérdés, de én kora tesztelő vagyok🙈 hogy birod ki ilyenkor hogy nem tesztelsz? 🫣🫣
Kérdező, én drukkolok nagyon hogy végre túllépj a 8on, sőt pozitív teszt legyen a vége. Nekem mostanság lesz pé, meglátjuk ez a hónap mit hoz. Megint nem vettem LH tesztet. Majd ha ez is sikertelen. Naptár szerint a szülinapomon lenne 10.dpo, akkor szeretnék először tesztelni. Hátha lenne ajàndékom.
Sz
Köszönöm Sz😊
Eddig ahogy megfigyeltem csak órákkal csúszott el a menstruációm, igy van esélyem a 9.dpo reggelre, de egy halvány remény van bennem a pozitív felé, de most inkább ugy erzem, nem a miénk ez a ciklus.
En "betegesen" 8.dpo-n mar tesztelek, aztan meglatjuk.
Nagyon drukkolok neked hogy pozitívan zárd a ciklust😊🤞
Rc- durva ez a 3 petezsák sztori, tiszta Ruzsa Magdi :D
Bar en rettegnék hogy ha mind3 megmarad akkor marha koran szuletnének de pl Magdi is asszem 34.hetre szult ami sztem nagyon jo 3as ikreknél.
Nekem ma van a 7.cn egyenlore csend van ovut kb masfel het mulva varom :)
R
Hát holnap reggel már tesztelek 😅 nehezen bírom, próbálom magam megóvni a negatív tesztektől 😊
Vettem x-epil 25-öst. (Csak ez volt mar ilyen későn a boltba)
Drukkoljatok 🥰
F
Reggel megcsináltam hómező az egész. Holnap kellene meg jönnie de semmi előjele nincs, hogy hahó mensi jön.. Kicsit csalódott vagyok
F
Köszönöm szépen csajok a drukkot és a biztatás! ❤️🥰
Kérdező, én is így éreztem, hogy nem tudtunk jókor együtt lenni, és teljesen úgy gondoltam, hogy biztosan nem lesz semmi sem. Erre meg...😁 Szóval még bármi lehet. ❤️
R, igen, én is tartanék majd sok mindentől, de most úgy vagyok vele, hogy elsőnek derüljön ki hány babóca marad velünk. 🥰
F, még lehet bármi. Nekem egy nap késésnél nagyon nagyon halványan mutatta ki a 25-ös teszt. Ha késik, tesztelj megint, nagyon drukkolok neked is! ❤️
Rc
Köszönöm Rc de szerintem jobb ha elengedem❤️ már több mint egy éve elhagytam a foggátlót. 7. Hónapja erősen rá vagyunk fekudve a projektre, szerintem az orvos fog már következni 😔
De azért köszönöm tényleg a biztatást ❤️
F
F - en még egy 10es tesztet csinálnék a helyedben, mielőtt elengedem😊
Nekem első gyerkőc 1 ev alatr jött össze, pont mielőtt tovább kertem volna vizsgálatokat. Premenst javasolt előtte a doki, mert bár pms-re javasoljak, ha valami nem klappol a ciklusban ez helyre tudja picit pofozni. Vagy sima baratcserje kapszula is jo lehet. Bar érdemes orvost megkérdezni, ha szimpatikus.
Nekem akkor 1 levél után segített, most is szedem, ezert is voltam elég morcos a férjemre😅😅
Rc - nagyon örülnék egy "meglepi" pozitívnak😊 mar csak napok kérdése és eldől a ciklus sorsa, holnap mar 5.dpo
R - te lh teszttel követed az ovut vagy nagyjából érzed, tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!