Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Kérdező! A termekenysegtudatos tanfolyamon arrol volt szo hogy baratcserje tartalmu etrendkiegeszito csak igazolt ovu utan szedheto mert pont hogy most magadnak tolod ki az ovulaciot. Ugyanis a baratcserje a progeszteron szintet hivatott tamogatni es eleg eros gyogynoveny. Ovu elott meg ugyebar nem jo hogy tolod magadba a "progeszteront"
R
Köszönöm, hogy leirtad😊
Tiszta barátcserjet nem mertem elkezdeni.
Ez nem szintiszta baratcserje, viszont érdekes mennyivel másabb a szemlelet.
Orvosommal beszéltem és ő nem mondott ilyet, illetve gyerkőc előtt nekem pár nappal előbbre hozta az ovut, úgyhogy nemtudom.
Most vagy a szokásos 20.cn lesz vagy 1 nappal később, mert ennyivel később kezdett erősödni a teszt.
Juni közepén megyek a dokimhoz, kíváncsi leszek foglalkozik-e velem komolyabban igy, hogy szoptatok vagy tényleg el kell engednem, lesz ami lesz alapon
Köszönöm! 😊 ha nem sikerül a hónap akkor mindenképp kipróbálom! De reménykedem nagyon mert ahogy írtam 1-2 napja kb volt egy szúró fájdalmam ma pedig egy minimális barnázásom volt 🥰
F
B, én is kislányra tippelek nálunk egyébként.😁 De anyum családjába, mindenkinek fiú volt az első gyerek. Sőt a 2. is és a 3. volt mindenkinél lány. Szóval nagy esély lesz nálam is a fiúra 😁
F, én pedig a GAL + babavárót szedem. 😊
Tyű, az nagyon jó, ha volt egy pici barnázásod. Barátnőmnek is így kezdődött a terhessége. 😊 Nekem semmi ilyesmi nem volt. Csak annyi, hogy késett a mensim 1 napot. 😅 Most sincs semmilyen tünetem, csak annyi, hogy néha picit hányingerem van, meg nem eszek annyit. Mikor kellene megjönnie?
Kérdező, nagyon szépen erősödik az lh teszted. 😊
Volt még itthon egy tesztem, és gondoltam megcsinálom, ne árválkodjon egyedül a fiókban. És ugyanolyan erős pozi lett mint a kontroll csík. 😊 Ez az első ilyen tesztem. Már csak a kedd estét várom, hogy minden rendben lesz-e. Mondjuk aznap leszek elvileg 5+2 hetes. Nem tudom mit fog ilyen korán még látni a doki. 😅
Rc
Rc, mi szerdán megyünk este megnézni a kisbogyót🥹 Én akkor leszek 6+2, el sem hiszem hogy már eltelt lassan 2 hét mióta tudjuk, remelem minden rendben lesz nálatok is, és nálunk is🤞🏼
161/V
Várom az uh-s beszámolókat lányok❤️❤️
Nekünk pedig sok pozitív tesztet kívánok a ciklus végén🤞❤️🩹
Én a tegnapi lh teszt után holnapra vártam az lh csúcsot, de most 10 orakor ilyen szép erős tesztem lett🙈🙈 kivancsi leszek délután mit fog mutatni, de nem mostanában volt ilyen erős tesztem. Tegnap délután óta szurkálnak a petefeszkeim, szóval reménykedek🤞
A rózsaszín teszt is pozitív lett, csak képen nem adja vissza
Rc, kereken egy hét múlva kellene megjönnie . Még a mellem sem fáj. Remélem nem csak a sok munka miatt volt 😊🙏🏽
Durkkolok mindkettőtöknek csajok, hogy jó legyen minden a dokinál ❤️
Kérdező hajrá! 🥰 (a képet nekem nem nyitja meg)
F
Hogy vagytok lányok?
Kinek hogy telik a hosszú hétvége?😊😊
Én ma programozni szerettem volna a gyerkőccel, de ugy szurkálnak a petefeszkeim, alig tudok mozdulni🫣 ma van ovu napja, mai tesztem is erős, de már negatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!