Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/1673 anonim ***** válasza:

Nekem végre megjött úgyhogy kezdődik az új ciklus. Most valahogy úgy érzem ez más lesz. Teljesen lazán veszem az egészet, készülök a vizsgáimra úgyhogy nem tudok majd ráfeszülni a dolgokra. Szedem a vitaminokat aztán lesz ami lesz. Tegnap este sorozat maratont tartottam, kijött a Bridgerton új évada és azt néztem meg. Nagyon sokat nevettem rajta amikor az anyuka magyarázta a lányainak, hogy a csókolózásból nem lesz gyerek🤣🤣

Egyébként ezt a sorozatot ajánlom nektek csajok, nem kell rajta gondolkozni csak ilyen laza kis romantikus, kosztümös egyszerű, követhető sztorival.

B

máj. 20. 13:51
 772/1673 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy jól viseled B😊

Lehet valami van a levegőven, én ma elkezdtem újra edzeni itthon😁 ma még jó lenne esélyt adni a dolgoknak, de aztán utána mar nem feszülök ra... Bar elgondolkoztam, hogy mostanában sok olyat láttam hogy olyanoknal jött össze a baba, akiknek nem lett erős lh tesztjuk. Pedig addig örültem, hogy végre olyan pozi lh-m lett mint még soha😅

Ha gyerkőc engedi, akkor majd meglesem ezt a sorozatot😊

máj. 20. 14:06
 773/1673 anonim ***** válasza:

Sok sikert a vizsgákhoz is B! Èn már ledaráltam a Bridgerton új részeit. Hétvége körül lesz PÉ naptár szerint. Most annyi program van nekünk is hogy èn se érek rá kattogni.

Sz

máj. 20. 20:52
 774/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen csajok, megírom majd, hogy sikerültek. 🥰

Na és hogy tetszett az új évad Sz? Én úgy izgultam végig mintha még mindig tini lennék, teljesen beleéltem magam.😆

Kíváncsi vagyok, mi lesz veled kérdező. Kacérkodok én is az lh tesztekkel, de pár hónapot még várnék vele. Most mielőtt megjött mértem a hőmet csak kíváncsiságból. Ma reggel szépen leesett 0.5 fokot és ugye utána meg is jött, úgyhogy tök jól mutatta mi a helyzet.

B

máj. 20. 23:17
 775/1673 A kérdező kommentje:

Szerintem eleg lesz csakttampont vinnem a nyaralasra... Lh csúcs előtti nap tudtunk együtt lenni, ma férjemnek nem volt kedve... Szoval sok esélyt igy nem látok.

Mondjuk úgy, hogy kissé csalódott vagyok es dühös, főleg hogy a gyerkőc is időben kidőlt... Minden adott lett volna egy jó éjszakára. No mind1

Megprobalok aludni egyet, aztán nem idegeskedni emiatt a napokban

máj. 20. 23:25
 776/1673 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj keves kérdező! Tudom sajnos énis milyen mikor nincs kedve a férjnek sajnos ☹️aludj egy nagyot

🥰

A Bridgertont én is ma daráltam le 😁😁 imádom 🥰 az utolsó rész végén olyan voltam mint egy kisgyerek 😂😂

F

máj. 20. 23:55
 777/1673 anonim ***** válasza:

Megpróbàlom spoiler mentesen. Tetszett az évad, az egyetlen ami idegesít benne, hogy már most megtörtént a nagy egymásratalálás, szóval várhatóan innentől jön majd a szenvedés, hogy kiderül a titok vagy nem, meg majd összevesznek-kibékülnek..stb.. az ilyen szenvedős történeteket nem szeretem..

Sz

máj. 21. 06:54
 778/1673 anonim ***** válasza:

Igen ezen a részén mondjuk én is meglepődtem. Azt hittem húzzák majd és a végén lesz velük valami. Az előzetes alapján tényleg lelki terror lesz a vége.😅

No nem baj addigra már diplomás leszek ha minden jól megy úgyhogy 2x jobban fogok örülni minden résznek 🤣

B

máj. 21. 13:31
 779/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Csajok mondjátok hogy ez jó jel 🥺🤞🏻 Naptár szerint 16.án lett volna ovum de viszont a fájdalom 17.é jöt. Együtt voltunk 13.15.17.18.-án ma reggel szúrkált a hasam a méhem körül szinte mint a menstruációs fájdalom csak sokkal enyhébben és nem is tartott sokáig.

Ez lehet beágyazodásnak a jele?

Bár nem hiszem hogy az lenne vagyis ha az mégis melyik együttlétből lehetne? 15.eit már 6nappal ezelőtt volt ahoz képest túl sok idő telt el a 17-18meg túl kevés 🤔

M

máj. 21. 13:46
 780/1673 anonim ***** válasza:

Nekem mindig szurkál össze-vissza szóval nem tudom.

Sz

máj. 21. 14:47
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!