Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Én ma elhasznaltam az utolsó lh tesztet (reggel dpo-nal), hogy véletlen se essek kisertesbe.
A 3 erős 1 nap készült, eleg érdekesen alacsonyak körülötte a vonalak🫣 ha ebből baba lesz, befonom a hajam😅
Sz- neked lehet eleg lenne csak progeszteron, 8 nap lutival ugye lehetetlen a terhesseg. Min. 10 nap luti kell hozza.
Mondjuk neked nagyon jo lenne homerozni is hogy tenyleg 8 nap-e a luti, mert azt anelkul vagy uh-s cikluskovetes nelkul nem tudod
R
Igen, ezt beszéltük múltkor, csak sajnos hőmérőzes nalam nem játszik az orvos meg szopi mellett a 8napos lutealist se veszi komolyan. Remélem amikor megyek hó közepén, máshogy all majd hozzám.
Arroo vélemény, hogy 3. Es feltetelett ovu után 7 nappal vervetel?
Kisfiamnal lh teszt alapján lh csucs napján es ovu napján voltunk együtt, amikor megfogant es akkor is premenst szedtem. Azt hiszem a barátcserje valamilyen szinten progi pótló es vastagitja a nyalkahartyat, ezert vagyok kíváncsi erre a ciklusra, hogyan is alakul. Ovu ugyan ugy volt, mint nelkule, kíváncsi vagyok luteálist kitolja-e, illetve baba lehet-e.
Izgatott vagyok, de most legalább már nem feszülök rá🙈
De ugy erzem meg fog jönni, mert sokat szurkalodnak a petefeszkeim
Sziasztok!
Kicsit más téma…annyira rosszul érzem magam lelkileg is és fizikálisan is.. erre vártunk, végre itt van minden oké, de olyan brutális szinten rosszul vagyok egész nap, hogy már sírni tudnék.. egész nap hányok, nem kívánok semmi kaját, ma már annyit hánytam hogy az orromon is jött.. tudom, hogy ezzel jár a terhesség de basszus nagyon nehez elfogadni hogy a lakásból sem merek kimenni..
Volt nektek valami bevált praktikátok ami segített enyhíteni? Még csak kedden toltom a 7.hetet sok van vissza a 12-ből, ha egyáltalán akkor vége lesz ennek😩
161 V én ajánlom figyelmedbe a b6 vitamint asszem segit de nőgyógyásznak szólsz hogy ez a helyzet elvileg segit rajtad legalább is ha jól rémlik ismerősömnek ezt írták fel ugyan igy volt mint te . Meg a Coca-Cola hidegen a Coca-Cola ápoló ajánlás családban van kettő kórházi dolgozó 😁mi azt isszuk hányás utan kortyonkent jó hidegen legjobb
KT
Nekem az ízesített víz jött be néha, cola, illetve hideg dinnyén éltem. Tanácsolták a jégkocka szopogatást de én azt nem próbáltam. Van egyébként valami gyógyszer vészes hányásra, lehet egy kérdést megér.
Inez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!