Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
161/V
Ki kell tapasztalnod, hogy neked mi az ami be fog válni.
En megúsztam anno 2 het rosszullétel hányás nélkül.
En is iszogattam colat es citromos vizet, illetve a gyömbéres kekszet nagyon sokan ajanlottak, de en nem birtam a gyömbért. Legyen mindig az agy mellett reggelre valami falat kaja, meg ha csak egy fel kekszet is, de próbálj enni.
Sajnos ezek is csak tüneti "kezelesek" és nem lehet tudni mikor múlik el.
Nalam az volt a baj, hogy vékony voltam, keveset ettem terhesseg előtti evekben és amikor ratudtam venni magam, hogy rosszullét ellenere is egyek, akkor nekem jobb lett. Sima háztartási kekszel kezdtem, főtt krumpli, banan, alma, aztan elkezdtem kívánni a sonkas, sajtos, paprikas szendvicset es onnantól elég sokáig azon éltem🫣
Kitartást neked ehhez az időszakhoz, drukkolok, hogy hamar elmúljon🤞❤️
Ha akkor jobb ha meg kérdezed a nőgyógyászt van e valami rá mert neked azok nem jók 161V
Na csajok az időpontom eluszot át adták másnak de rokon beszélt a helyzetemrol nekik és mondták mennyek be soron kívül fogadnak 😁
De most tegnap olyan szinten meg jött a mensi hogy rendesen gorcsolok és folyok mostanában ilyen nem volt lehet a dmes terhességi vitamin is helyre rak passz.
Elmulik utána suhanok is be nőgyógyászatra
KT
KT - de mar szerintem az is jó ha vegre megjott. Régóta nem volt mar menstruációd, igy lehet "normális" ha jobban megvan.
Lehet kezd rendeződni a vitaminok hatasara is😊
Majd irj, hogyha voltál mit mondtak😊
En ma kezdtem el a Gal+ multit, féltem a portól, viszont nrm írták, hogy sima vízben kellene oldani, igy nyomtam hozzá egy mini mehes mezes szörpöt es isteni ize van🙈
Szurkolok kérdező, hogy beváljon neked is a GAL vitamin, szerintem nekünk ez hozta a sikert😊 plusz tipp amit én kipróbáltam abban a hónapban amikor osszejott a baba az az, hogy aktus után feltettem a labaimat a falra és úgy voltam 10-20 percet😊
161/V
161/V
Első gyerkőcnel en is csináltam🙈😅
Kt nem kizárt, hogy a vitamin is közbe szólt.
Nekem sosem volt rendszeres menstruációm, de ahogy elkezdtem kismama vitamint szedni beállt 28-30 napra.
Inez
Sziasztok! Eddig csak olvasgattalak titeket, most jutottam el odáig, hogy most már írni is szeretnék 🙂 Eddig úgy voltam vele, nem írok, mert hátha most nem fog meg jönni,hát mindig megjött 😒
Tegnap kezdtük a 8. próbálkozós hónapunkat. Igyekszem minden hónapban vmi új vitamint vagy teát, módszert kipróbálni, hátha vmi beválik. Júli 1-re van időpontunk a nőgyógyihoz, ott már azt fogom mondani, hogy egy éve próbálkozunk és kezdjük el a kivizsgálásokat.
Akiknek már sikerült a baba, azokra nagyon irigykedem. 😍
Akiknek pedig még nem, azoknak meg kitartás!
E vagyok.
Mi ezt a hónapot is buktuk. Most görcsölök meg puffadok és csütörtökön tudtunk utoljára együtt lenni (ma se tudunk). Valszeg később volt ovu.
Sz
Én ma előttem egy negatív tesztet igy 8.dpo-n🙈
Igen, tudtam milyen eredmény fog varni, de nem tudtam megallni. Ha nem jön meg, előző terhessegembol kiindulva a 10-11.dpo-n mutathat nagyon halványan bármit is. Bar továbbra is ugy erzem nem sikerült a hónap es jelenleg csalódott sem vagyok. Most valahogy jól erzem magam.
Ma elmegyunk programozni harmasban, remélem egész napra lefoglalja az agyamat es nem is fog meglepetes erni a nap folyamán, mert az boríthat mindent🫣😅
Sz - az esélytelenek nyugalmával várok en is, a remény hal meg utoljara. Kitartást!😊
Szia E!😊
Nekem első gyerkőcnél sokaig azt mondták minden rendben van, cisztak jöttek mentek, de nem sikerült. Utolsó hónapba, ami utan belementem volna a vizsgalatokba, a doki premenst ajanlott, ami nálunk elég volt hogy megfoganjon.
Ha egy tanácsot megfogadsz, próbálj 1 valami mellett fixen kitartani legalább 3 hónapig, ennyi idő kell amig kifejtik a hatasukat es max mellé szedj kiegészítőket😊
Ha jo dokid van, akkor ajánlani is fog neked olyat, ami segíthet😊
Hivatalosan is megértem a 9.dpot😊
Viszont ha nem baba van a dologban, akkor kiszurtam magammal, mert nyaralas alatt végig meglesz😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!