Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
F - teljesen együtt érzek, en is folyamatosan tudnék enni, bár en egész hónapban, szóval lehet nem tudom annyira sokáig halasztani azt a terheleses cukor vizsgálatot🙈 én le sem merem irni miket eszek😂
161/V - Gratulálok!❤️ Legjobb érzés a világon ilyenkor látni őket uh-n😊
Rc - azta, nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen🤞🤞🤞❤️❤️❤️
Milyen érzések kavarognak benned, hogy lehet mind3man szépen fejlődnek és hamarosan nagycsaládosok lehettek?😊
Aki esetleg szedi a Gal-t, hogyan kell azt a port megcsinalni?🙈
Most jött meg, már csak abban bizok, hogy ihatóbb, mint amilyen az illata😅
Hát megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat nálam. 😁 Eleinte lesokkolt, de most már örülnék neki, ha mindhárom megmaradna és egészségesek lennének. 😊 De egynek is nagyon örülnék már, a lényeg, hogy minden rendben legyen vele/velük. 🥰
Hát nekem a por nemigazán jön be. 😅 Reggel szoktam bevenni őket. Úgy írjak, hogy napi többször kell belőle inni.(azt hiszem 5mg szetbontva) De én reggel tulesek rajta. 😅
Rc
Rc - na ne szivass, hogy lehet hármas ikrek😱😱😱😱
Szedtél valami gyógyszert vagy teljesen természetesen sikerülhettek? Elképesztő lenne ha mindhárom megmaradna 😁😁
Drukkolok neked!🥰
B
Nem szedtem semmit sem, csak a GAL +-t. 😁 Ott is néha kifelejtettem 1-1 napot. 😅
Az Uh-n is jól látható a 3 petezsák. De abból egynek van nagyon szép szabályos alakja, a másik kettőnek sajnos nem. 🥺 De még bármi lehet belőle. 😊 Igyekszem nagyon pozitív maradni 2 hétig, hogy legalább 1 babó megmaradjon. 😊 Félek, hogy nagyon picik a petezsákok.
Köszönöm szépen B! ❤️
Rc
Aztamindenit! Nagyon gratulálok!! ❤️❤️ remélem mind3 megmarad ❤️❤️
Nekem 2 nap mulva nem kellene megjonnie. Görcs, mellfajdalom sehol, feszül a hasam szúr nyilal foleg bal oldalt alul. Neha ugy járok mint egy pingvin annyira feszül. Hajolni nem igazan tudok mert ramjon a hiszti roham hogy nagyon nem jo ugy 😂
Remelem nem fog megjonni de mar semmit sem tudok🙏🏽🥰
F
Rc - nagyon drukkolok, milyen izgi es félelmetes lehet 3 babát várni! De már az is biztató, hogy a doko legalább az egyiket szabalyosnak látta, aztan majd kiderul hányan szeretnének csatlakozni hozzatok😊❤️🤞
B - nagyon durva, de ez alapján is bőven van remény az ikrekre Rc-nek😊
F - te hányadik dpo-n vagy?
Én ma vagyok a 3.napon, de valahogy elkonyveltem sikertelen hónapnak es sokkal lazábban veszem a dolgokat... Legalább is amíg ténylegesen meg nem jon😅
Meglatjuk most mit tartogat a bűvös 8as számomra😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!