Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/1723 A kérdező kommentje:

F - teljesen együtt érzek, en is folyamatosan tudnék enni, bár en egész hónapban, szóval lehet nem tudom annyira sokáig halasztani azt a terheleses cukor vizsgálatot🙈 én le sem merem irni miket eszek😂

161/V - Gratulálok!❤️ Legjobb érzés a világon ilyenkor látni őket uh-n😊

Rc - azta, nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen🤞🤞🤞❤️❤️❤️

Milyen érzések kavarognak benned, hogy lehet mind3man szépen fejlődnek és hamarosan nagycsaládosok lehettek?😊

2024. máj. 23. 07:16
 792/1723 A kérdező kommentje:

Aki esetleg szedi a Gal-t, hogyan kell azt a port megcsinalni?🙈

Most jött meg, már csak abban bizok, hogy ihatóbb, mint amilyen az illata😅

2024. máj. 23. 10:44
 793/1723 anonim ***** válasza:

Hát megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat nálam. 😁 Eleinte lesokkolt, de most már örülnék neki, ha mindhárom megmaradna és egészségesek lennének. 😊 De egynek is nagyon örülnék már, a lényeg, hogy minden rendben legyen vele/velük. 🥰

Hát nekem a por nemigazán jön be. 😅 Reggel szoktam bevenni őket. Úgy írjak, hogy napi többször kell belőle inni.(azt hiszem 5mg szetbontva) De én reggel tulesek rajta. 😅

Rc

2024. máj. 23. 14:11
 794/1723 anonim ***** válasza:

Rc - na ne szivass, hogy lehet hármas ikrek😱😱😱😱

Szedtél valami gyógyszert vagy teljesen természetesen sikerülhettek? Elképesztő lenne ha mindhárom megmaradna 😁😁

Drukkolok neked!🥰

B

2024. máj. 23. 15:55
 795/1723 anonim ***** válasza:

Nem szedtem semmit sem, csak a GAL +-t. 😁 Ott is néha kifelejtettem 1-1 napot. 😅

Az Uh-n is jól látható a 3 petezsák. De abból egynek van nagyon szép szabályos alakja, a másik kettőnek sajnos nem. 🥺 De még bármi lehet belőle. 😊 Igyekszem nagyon pozitív maradni 2 hétig, hogy legalább 1 babó megmaradjon. 😊 Félek, hogy nagyon picik a petezsákok.

Köszönöm szépen B! ❤️

Rc

2024. máj. 23. 17:09
 796/1723 anonim ***** válasza:

Aztamindenit! Nagyon gratulálok!! ❤️❤️ remélem mind3 megmarad ❤️❤️

Nekem 2 nap mulva nem kellene megjonnie. Görcs, mellfajdalom sehol, feszül a hasam szúr nyilal foleg bal oldalt alul. Neha ugy járok mint egy pingvin annyira feszül. Hajolni nem igazan tudok mert ramjon a hiszti roham hogy nagyon nem jo ugy 😂

Remelem nem fog megjonni de mar semmit sem tudok🙏🏽🥰

F

2024. máj. 23. 17:23
 797/1723 anonim ***** válasza:
Rc - bár nem szentírás, de a hugaimnál ugyan így volt. Ők ketten voltak, de a doki azt mondta egy fog megmaradni. Az egyik húgomra azt mondták csak vérömleny, majd felszívódik. 2 hét múlva már szívhangja is volt. Az ikreknél az egyik általában le van maradva kicsivel. Szurkolok, hogy megmaradjon mindenki!!!🥰
2024. máj. 23. 18:50
 798/1723 anonim ***** válasza:
B voltam
2024. máj. 23. 18:51
 799/1723 A kérdező kommentje:

Rc - nagyon drukkolok, milyen izgi es félelmetes lehet 3 babát várni! De már az is biztató, hogy a doko legalább az egyiket szabalyosnak látta, aztan majd kiderul hányan szeretnének csatlakozni hozzatok😊❤️🤞

B - nagyon durva, de ez alapján is bőven van remény az ikrekre Rc-nek😊

F - te hányadik dpo-n vagy?

Én ma vagyok a 3.napon, de valahogy elkonyveltem sikertelen hónapnak es sokkal lazábban veszem a dolgokat... Legalább is amíg ténylegesen meg nem jon😅

Meglatjuk most mit tartogat a bűvös 8as számomra😅

2024. máj. 23. 20:21
 800/1723 anonim ***** válasza:

11-12. Dpo 😅

F

2024. máj. 23. 20:36
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!